Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Bra böcker till Jason

Måste tipsa er om dessa böcker som Jason ÄLSKAR just nu! VI läser dom massor. Det jag gillar med dom är att det är stora, fina bilder och lagom mycket text. Sedan uppskattar jag verkligen när böckerna involverar barnet lite mer och ex. ställer en fråga som ni ser här ovan. Så kan man prata lite runt vad som händer också och på så vis får man ju också veta hur bra barnet hänger med i handlingen också.

Dessa är också favoriter: 

Gillar att läsa böcker med en riktig handling men där man samtidigt får lära sig något och det finns något gömt budskap. Märks att han funderar mycket efter att vi har läst något sådant. Barnen i Kramdalen tycker jag är SÅ viktiga att läsa för sina barn. Speciellt första boken! Så har ni inte dom hemma så bör ni beställa. Handlar om integritet, sexuella övergrepp (pedofiler), nättroll osv.. Tips, tips!

Och min långa tröja är från nelly! Älskar den och har i flera färger. Perfekt att dra på sig på morgonen eller när man bara vill ha något bekvämt hemma =)

Kommentarer

  1. Josefine

    Vill tipsa om böckerna om Kråke. Finns jättemånga med olika teman så barnen lär sig nya saker varje bok, t.ex. kroppen, naturen, tänder osv. Också med frågor i som man kan ställa under läsningen 🙂

  2. Mia

    Eller kanske framför allt gå in i sin lokala bokhandel och köpa där! Snart kommer det inte finnas butiker kvar om alla bara ska beställa hela tiden. Givetvis är det en annan sak om man inte kan hitta det man söker i butikerna😊

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss