Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Halkbana

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Blir en tidig morgon för mig idag då jag ska göra halkbanan vid sju och det ligger lite utanför stan. Jag börjar annars känna mig förkyld och är livrädd för att bli sjuk! Vore en mardröm just nu. Så ska trycka i mig ingefära och försöka sova lite mer än vad jag gör nu. Inatt var jag uppe till 02 och bloggade, tvättade, åt tacos och städade, haha.. =) Barnen somnade rätt sent så skyller på det. För när som väl sover måste man ju göra massor med måsten också… Men jag ångrar ingenting och tog verkligen vara på kvällen med dom och så hade jag en av mina närmsta vänner på besök. Vi lagade middag tillsammans, spelade spel med kidsen och pratade om allt möjligt.

Önskar er en underbar dag! KRAM!

Igår var det så himla mörkt heeela dagen! Gick typ inte att ta en enda bild. Verkligen sämsta tiden för oss som faktiskt jobbar med att försöka skapa någon form av innehåll, haha.. Det är typ helt omöjligt och kolsvart dygnet runt.. Hoppas på lite snö snart som kan ge lite ljus. Längtar verkligen tillbaka till sommar under dessa mörka månader!

2019: 

2018: 

2017: 

Gick igenom arkivet lite och guuuud vad mycket fina minnen man har från alla somrar. ÄLSKAR verkligen sommar! Här precis ovanför var vi ju i Barcelona mot sensommaren och jag var ganska så gravid, haha.. Minns att jag höll på att avlida i värmen men det var det värt ändå =)  Drömmer om att få resa tillbaka snart! Barcelona är min bästa stad.

Och såhär såg livet ut förra vintern:

Många av er har förresten frågat hur vi ska göra med julafton i år och vi ska fira som familj nu 2019. Så får vi se hur vi gör under kommande år… Men det känns bra att göra så i år iallafall för barnens skull.

Och såhär såg livet ut igår: 

När F hade lämnat barnen så tog jag med mig dom till gymmet och Jolie somnade på vägen dit i vanlig ordning. Jason ville så gärna ha ett kinderägg och jag var också godissugen så köpte med smash till mitt benpass, haha! La upp på min insta story och frågade om jag är den enda som brukar äta choklad på gymmet och det var typ 60 personer som delade bilden på en halvtimme och många som tyckte att det var sååå kul, haha… Är det SÅ ovanligt att peppa sig själv med lite godis när man tränar!? 😉

Barnen involverade min vän totalt i all lek och detta spel är ju verkligen en favorit hos Jason. Jag kan sitta och skratta ihjäl mig när vi spelar det bara för att det är så sjukt att det ens existerar och att någon kom på dessa spelregler osv. Men helt klart toppen för barn i kiss/bajs-åldern. Dom skrattar så mycket!

Jason ville laga mat igår kväll. Så söt! Varje gång vi har lagat mat ihop med min vän så låter hon honom vara med och hjälpa till och är så gullig och förklarar för honom hur man ska göra allt osvl. Är sååå fint att se och han älskar henne så mycket. Vi slängde bara ihop något lite snabbt till middag men quinoasalladen var såå god! Barnen älskade den också!

Du behöver: 

2 dl quinoa

1 stor zucchini

1 rödlök

1 klyfta vitlök

2 morötter

1/2 burk pesto med soltorkade tomater

1 paket fetaost

2 tomater

Salt, peppar, persilja

Gör såhär: 

Koka quinoan och under tiden kan du skala och hacka löken. Stek löken i olja och pressa i vitlök. Skär alla grönsaker i bitar och stek med löken och vitlöken. När allt har blivit mjukt och fått lite yta så tillsätter du peston och rör om. Skär också tomater i små bitar och lägg i. När quinoan är klar så blandar du ihop allt, toppar med fetaost och persilja + saltar och pepprar. Sååå gott! Vi åt den med bönbollar. Såg sååå skumt ut för ser ju ut som köttbullar (haha) vilket vore en märklig kombo men var jättegott ihop faktiskt.

Kommentarer

 1. StrongerLife

  Lycka till med halkbanan!! Berätta gärna hur det var och så.
  När fasen pluggar du teori haha, läser sällan att du pluggar?
  jag kämpar själv på som attans.
  lycka till med allt , jag tror på dig och din drivkraft.
  Ps. Echinacea är bra, det är droppar som finns på apotetket. Tas samma dag vid första symptom av förkylnings besvär. Man blir frisk dagen efter. Eller med andra ord, det bryter inte ut. Finns flera liknande, Echinaforce, echinagard, echinacea.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss