Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Pyntar julgranen

I annonssamarbete med Tchibo

Jag har ju som ni vet ett samarbete med Tchibo såhär inför jul! Och som jag har nämnt förut så är Tchibo en webbshop där du kan hitta allt från småsaker i köket till kläder och möbler. Dom har allt och man kan klicka runt på hemsidan hur länge som helst! Tchibo har även något som heter Tchibo tisdag, då de varje tisdag släpper nya temakollektioner!

Igår pyntade vi granen här hemma och det blev så himla bra. F var här och hjälpte till och dom (framförallt Jason) var så lyckliga över att få sätta upp alla julkulor. Våra fina pyjamaser och den mysiga pingvinen kommer från Tchibo.

Ni kommer till hemsidan HÄR och med koden GABRIELLA15 så får ni 15% på allt (förutom kaffe) fram till 31/12 =) 

Inlägget är i ett annonssamarbete med Tchibo

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss