Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Inredningsfavoriter!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Furniturebox

Jag minns när jag beställde vår första riktiga soffa. Den kom från Furniturebox och var så fin! Jag har beställt ganska mycket grejer från just Furniturebox genom åren och därför känns det extra roligt och genuint att få göra detta samarbete.

Denna fina kanna hittar ni HÄR.

Lampan hittar ni HÄR

Bordet (som liknar det jag har i vardagsrummet nere) hittar ni HÄR

Barnsängen hittar ni HÄR

Denna fina och prisvärda säng hittar ni HÄR (finns flera färger)

Dessa underbara korgar till barnrummet hittar ni HÄR

Hoppas att ni hittar någon favorit! Verkligen värt att spana in deras sortiment då dom har så otroligt mycket att välja bland.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Furniturebox

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss