Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Nyttigare ugnspannkaka till barnen

Följde detta recept (förutom att jag skippade riven ost och bacon)! Blev så gott och enkelt och barnen åt så mycket. Perfekt mellis efter föris och lika lätt att göra som kesoplättarna jag brukar köra på om inte ännu lite enklare =)

2-3 portioner
250 g keso
2 ägg
3/4 msk fiberhusk (tror det går lika bra utan!)
0,5 dl grädde

Mixa allt och in i ugnen 225 grader och 20 minuter. Dom fick äta med sockerfri sylt/marmelad. Köper alltid denna nedan. Den är sjukt god och smaka så sött! Köper den också när jag ex. ska ha ostbricka men då kör jag på fikon. Finns flera smaker. Tips, tips!

Kommentarer

  1. Catharina

    Hej!
    Jag har en fundering angående era förlovnings/vigselringar? Hur har ni gjort med dem? Sålt? Sparat? Pantsatt?
    Mina föräldrar (skildes när jag var 7,5 år alltså drygt 17 år sedan) smälte ner sina ringar och gjorde ett smycke till mig i konfirmationspresent 🙂 finaste smycket som, trots att de inte är gifta, visar på deras gemensamma kärlek till mig! Ville bara ge det som ett tips!
    Kram och ha en trevlig första adventshelg <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss