Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hej fina och hej måndag!

Hoppas att allt är bra med er.

Jag mår okej. Somnade sent och vaknade tidigt då Jolie bestämde sig för att göra morgon redan vid 04… Och huvudvärken som var ett faktum redan igår kväll hängde med även till idag. SÅ segt!

Har övningskört på morgonen efter att jag hade lämnat av kidsen hos F. Just nu springer jag runt i underkläder efter att ha plåtat ett superkul samarbete och snart kommer F hit med barnen och fikar, hämtar lite grejer och hjälper mig med lite bilder. Senare ska jag träna och jobba en stund på något café innan jag åker till Tove för att spendera kvällen där. Vi ska äta middag, ha tjejkväll, se Bachelor och bara mysa. Har längtat ihjäl mig efter henne och det känns som om vi inte har träffats på en evighet då vi inte har varit med varandra sedan i torsdags.

Vi hörs strax igen. Ska visa er vad jag shoppade nu under Black Friday och bilder från helgen bland annat. Stor kram på er! <3

Just nu! Hur fin var inte denna!? Älskar fina kläder att ha under! 

Kommentarer

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Tycker det är så underhållande 😀 har väl egentligen inga favoriter utan tycker mest bara att det är kul att kolla 🙂 Kram <3

 1. Carola

  Oj de skulle jag behöva 4barns mamma som alltid sätter barnen i första hand har inte pengar över att spendera på mig själv har ju inte ens köpt nå ny parfym på 12 år åt mig så detta vore en dröm att få

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss