Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Helgen

Har haft en jättefin helg! Fyllt den med vänner, träning, mys med barnen och jobb. Känns som att dagarna gick för fort! Längtar redan tills nästa helg med mina små. Helgen som kommer nu är jag ju barnfri och ska bara hänga med vänner, gå på en behandling, träna, plugga teori och gå ut med mina tjejer. Ska bli sååååå kul att förfesta lite hos mig och sedan bara dra ut och dricka drinkar, dansa och skratta. Så peppad!

Hämtade min älskling på föris! Vi tog en promenad tillsammans i snöstormen.

Fick hem massor med mat. Brukar beställa på torsdagar och få hem på fredagar. Helt perfekt!

Fick till en barnfri lunch med en fin vän! Såå underbart! Vi ska ses nu i veckan med och äta middag ihop med alla kids.

Vi skottade snö ute och hade det så mysigt. Var typ längesedan jag njöt så mycket av att vara utomhus! Är inte alls en utemänniska egentligen och speciellt inte när det är kallt. Men det var faktiskt jättekul att skotta och ha med barnen på det. Posten kom under tiden som vi var ute så Jason sprang dit och fick ta emot brev och paket. Det är typ det roligaste han vet så det var så fint att se, haha.

Jolie är förresten så gullig och ska alltid gå till hallen och ta på sig skorna själv när man säger att det är dags att gå ut. Älskar henne så mycket!

Tog också med barnen till gymmet i vanlig ordning och Jason imponerade SÅ på mig under hela tiden. Jag sa att jag skulle lägga Jolie i vagnen som vanligt först och han sa ”men nej mamma, hon kan vara vaken och jag kan leka med henne”. Först tänkte jag bara ”NEJ” men sedan så kände jag bara att ja varför inte? Så dom lekte tillsammans i en timme i lekrummet på gymmet medan jag tränade precis utanför. Och herregud så bra det gick. Jag var så chockad och glad. Dom sökte mig inte en enda gång och jag såg dom hela tiden i spegeln vid vikterna eller på mattan där jag körde mage. Fick till världens bästa ben/rumpa-pass + lite mage och det bara rann svett överallt som ni kanske ser på bilderna ovan. Bästa känslan! Och så kommer Jason ut när han ser att jag är klar och säger ”mamma, får jag ta kort på dig med iPaden?” och då frågade jag om han inte kunde ta kort med min mobil istället. Hur grym är han inte!? Det är så roligt att han på senaste tiden vill ta bilder på saker för nu kan han ju hjälpa mig lite med material till bloggen 😉 Haha! Nej, men det är så kul att han har blivit så stor och vill göra samma som vi vuxna. Det märks att han tar efter. Varje gång jag ska ta kort på honom så vill han fota mig också direkt efter. Men jag klagar inte! Är ju som sagt perfekt med lite mer bloggbilder, hehe.

Mina duktiga, fina och rara älsklingar!!

Under fredagskvällen hade jag en av mina närmsta vänner här. Vi åt ostbricka, pratade om allt möjligt och så sov hon över här med.

Detta landade i min brevlåda också. Dessa doftar magiskt.

F har varit här en sväng och vi rensade ur och delade upp barnens kläder och ytterkläder + alla skor och leksaker. Han fick också med sig mattan på övervåningen och jag la ut min nya, fina matta där.

Såhär ser den ut! Vad tycks!? Jag ÄLSKAR den!

Barnen hjälpte mig packa upp!

Mina älsklingar Lovisa och Hanna var här med blommor, choklad, mellis, alla barn och massor med mys. Har världens bästa tjejer!

Så mysigt och det är så kul att alla barn är så bra vänner med. Underbart att dom får växa upp tillsammans!

Mina små fikade yoghurt med lite honung under lördagsförmiddagen.

Detta träd måste jag flytta på snarast. Jag har ju ett till olivträd i badrummet på nedervåningen och det trivs så sjukt bra av någon anledning och har vuxit jättemycket nu på slutet, haha.

Min stora, älskade, fina kille! Vi öppnade lite nytt lego och han kom ut med denna efter en stund på sitt rum och säger ”mamma, jag har byggt precis som på bilden” och mycket riktigt – det hade han gjort. Hur duktig!?

Fick barnvakt åt Jason av en vän under lördagen så tog med Jolie till gymmet under hennes sovstund. Hon var så glad över egentid med mig (hon babblade såååå mycket i vagnen, haha) men somnade rätt snabbt, haha.

Fick svettas ihjäl ännu en gång, blev så fylld av energi! Och sedan köpte jag med grejer till pizza som vi lagade tillsammans. Min vän stannade hos oss hela kvällen.

Älskar oliver och zucchini på pizza!

Jag har även handlat balsamspray till Jolies toviga hår. Så nu sprayar vi och kammar varje dag.

Söndagen startade vi med grötfrulle. Hittade dock inte min adventsljusstake och kändes så onödigt att köpa en ny då jag ändå la ut runt en tusenlapp på den förra året.. Så ska leta den nu under veckan..

Vi lekte lite hemma och byggde med lego!

Och så stoppade jag kidsen i vagnen och drog och tränade. Efteråt köpte vi fika och sedan begav vi oss hemåt igen då vi väntade besök av Jeanette och hennes små killar.

Så mys! Vi pratade, lekte med barnen och bara var. Bästa vännerna har vi!

Måste tipsa om denna kaka. Den är sååå god! Älskar den!

Och så har jag hunnit fota lite samarbeten under helgen med. Allt från kläder till mig, barnkläder och underkläder till hörlurar, mat och lite allt möjligt. Precis som många andra influensers har skrivit på sina sociala medier så ber jag om lite förståelse för att det blir lite mer samarbeten nu under november/december då det verkligen är vår högsäsong för jobb.. Och så blir det lugnare igen sedan under början av nästa år. Jag gör fortfarande bara reklam för saker som jag genuint kan stå bakom och har tackat nej till enormt mycket jobb nu på slutet som inte har känts 100% rätt.

Kommentarer

 1. Sandra

  Asså du är verkligen så grym!!
  Men hur har du fått motivation till att träna? Jag vill verkligen komma igång men får aldrig upp ngn motivation.. 🙁 har du några tips och tips på några bra övningar?
  Kram

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men tack!! <3 <3 Det tog ganska lång tid. I början tvingade jag mig själv att åka till gymmet även om jag inte alls var sugen att göra det. Och när jag väl var där så var det ju bara att köra. Och nu när det har gått ett tag så vill jag åka dit och då är motivationen bara där naturligt hela tiden! <3 <3 Ska göra ett inlägg om det nu i veckan så håll utkik, stor kram! 🙂 <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Confident living och Classic collection 😀 finns också liknande på IKEA <3 men tack! Och tack för att DU finns, kram <3

 2. E

  Ååh😍 den svarta bodyn?! Varifrån är den? Ser att alla frågar om vita klänningen men mina ögon fastnade helt för bodyn!

 3. Karin

  Det är så härligt och inspirerande att få ta del av det du gör. Du sprider glädje med din förmåga att lyfta det fina i vardagen. Varje helg längtar jag till måndagens inlägg 🙂. Och den kakan är ju så god!

 4. Mattis

  Alltså Gabbi vad fin du är! Blir alltid varm i hjärtat när jag läser din blogg för det märks hur stolt du är över dina barn. U go girl 👊💞

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men ååååh nu blir jag så rörd <3 ja, dom är verkligen min stora stolthet i livet. Jag älskar dom mer än allt <3 stor kram och tack snälla!!<3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss