Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Julkalender, lucka 3

I annonssamarbete med Caseapp 

Dagens lucka presenteras i samarbete med Caseapp där du kan designa ditt egna mobilskal, finns till både iPhone och Samsung. Älskar att du hos Caseapp kan designa Iphone skal och 
Samsung skal men att det finns ett stort utbud av redan färdiga designs också. Jag har designat några egna skal och valt några färdiga. Caseapp har även extra skyddande skal, ”Tough case” som är superbra med extra silikon som skyddar till viss del även på framsidan av mobilen och dessa skal kostar lika mycket som de vanliga slim casen!

Nu har du chans att vinna 3 presentkort värde 1000 kr styck på CaseApp! Välj mellan att designa ditt eget skal eller skin eller någon av de färdiga designs. För att tävla, svara i kommentarsfältet på frågan: Till vem skulle du ge ett egendesignat mobilskal i julklapp?

Så kul att designa eget mobilskal och Macbook skin!

Vinnaren dras i morgondagens lucka. Lycka till!

PS: Just nu får ni 20% rabatt på ett helt köp + fri frakt med koden “gabriellajoss” som gäller 3
dec-15 dec =)

Inlägget är i ett annonssamarbete med Caseapp

Vinnaren av gårdagens lucka blev Ebba med motiveringen: ””Hej Gabriella! Spännande lucka, med fina priser, som passar mig som inte är mamma, men ändå läser din blogg slaviskt. Jag går i andra året på gymnasiet vilket är tungt och väldigt svårt. Jag skulle älska att vinna denna goodiebag dels för att då kunna ge mig själv tiden till en fulländad spa-kväll med fina produkter. Utöver detta skulle jag även använda ett par av produkterna som julklapp till personer i min närhet. Hårprodukter skulle min mamma älska då hon ofta bortprioriterar finare skönhetsprodukter till förmån för mig och mina systrars något dyrare vanor. Min mormor och jag har en alldeles särskild relation och ÄLSKAR att prata smink. Hon skulle garanterat få ta del av mascaran då jag är övertygad om att hon hade blivit så glad.Tusen kramar💗” Stort grattis till dig! Vi kommer att kontakta dig inom kort! =)

Kommentarer

 1. Linnéa

  Jag skulle ge det till min fina mamma. Hennes mobil har precis gått sönder och hon har nu för en gång skull unnat sig en ny och hon är så glad. Hon tänker alltid mer på mig och min syster än hon själv så det vore roligt att få ge tillbaka något som jag vet att hon skulle uppskatta! Hon jobbar som lärare och går in för sitt jobb 100% och är ordförande för en förening hon är med i. Mer hard working och omtänksam männsika går inte att hitta och jag är så tacksam att hon är min mamma! 🙂

 2. Stina

  Skulle ge ett designat skal till min älskade sambo – självklart en bild på vår finaste och busigaste 1,5 åring. En perfekt julklapp! 😍🙌🏻

 3. Anna

  Jag skulle ge det här till min man som kämpar och roddar med att få ihop vardagspusslet och alltid finns där för mig och våra två barn.

 4. Lina Westerlund

  Jag skulle lätt ge bort detta till min otroliga mamma! Mormor min har varit sjuk en längre tid och gick bort för två veckor och som min mamma har varit där för henne och kört till undersökningar och behandlingar och hon stod bredvid henne när mormor somnade in. Jag unnar min mamma allt i hela världen, tänk att ge henne ett skal med ett citat från mormor. Wow.

 5. Lina Westerlund

  Jag skulle lätt ge bort detta till min otroliga mamma! Mormor min har varit sjuk en längre tid och gick bort för två veckor och som min mamma har varit där för henne och kört till undersökningar och behandlingar och hon stod bredvid henne när mormor somnade in. Jag unnar min mamma allt i hela världen.

 6. Veronica

  Jag skulle ge detta till min kära sambo då hans nuvarande skal bokstavligt talat håller på att falla sönder. Han är en sån person som använder sina saker tills de inte går att använda längre och skulle aldrig unna sig själv något sånt här. Extra kul hade det varit nu att få designa skalet själv då vi har ungefär en miljon bilder på vår snart 10 månader gamla son – som vi fick tack vare IVF i Umeå!

  Kram!

 7. Emma

  Jag skulle ge ett nytt till min mamma, hon har tidigare fått på mina två äldsta men nu har ett tredje barnbarn kommit så ett nytt skal med alla tre på skulle hon fått😍

 8. Amanda Molander

  Jag hade velat vinna det för att ge till min lillasyster i julklapp, hon är 15 år och har haft sitt första sommarjobb och sparade ihop till en mobil men hon hade inte råd med skal 😭😂 så det skulle hon bli sååå glad av!

 9. Sophia

  Hejsan!
  Jag skulle ge ett mobilskal till min bästa vän som just nu genomgår en tuff period i livet. Har en jättefin bild på oss båda som jag isåfall väljer ut så kan hon kika på den bilden när det känns lite extra tufft och veta att jag finns får som stöd för henne <3
  Kram!

 10. Jasmine

  Jag skulle bli superglad om jag vann den här vinsten! Jag vet att min mamma skulle bli jätteglad över ett nytt skäl då hon inte haft möjlighet att unna sig det på väldigt länge! Även min lillasyster skulle behöva det här i julklapp då hon studerar och inte heller har möjlighet att unna sig ett Mobilskal! 🌟🌸

 11. Frida englund

  Hej Gabriella! Skulle ge det till min kära sambo som har en förmåga att alltid lyckas tappa sin telefon i marken. Vi tog lite fina julbilder på våran son på 5 månader tidigare vilket förmodligen skulle bli motivet på skalet 😍

 12. Malin

  Jag skulle faktiskt ge den till mig själv i julklapp. Fotot skulle vara självklart. -sommarbilden på barnen när dom badar.

 13. Ida

  Vilken fin vinst! Jag skulle absolut ge skalet (med en bild på barnen) till mina barns farmor då de är hennes ögonstenar! Då kanske hon tom. skulle ha på sig telefonen oftare så man kan få itag på henne! 😉 kram!

 14. Ida

  Vilken fin vinst! Jag skulle absolut ge skalet (med en bild på barnen) till mina barns farmor då de är hennes ögonstenar! Då kanske hon tom. skulle ha på sig telefonen oftare så man kan få itag på henne! 😉

 15. Vilma

  Såg nu att man vann 3 stycken, skulle även vilja ge ett till min pojkvän för jag kommer inte kunna ge honom någon julklapp eftersom allting går till att betala mina skulder och till min mamma för att hon så gärna vill göra ett eget skal med en bild på våran hund som gick bort för ett tag sedan! Kram!

 16. Vilma

  Jag skulle vilja ge den julklappen till mig själv, för att jag kämpat som tusan detta året och äntligen tagit tag i mina skulder och sökt hjälp hos en person som hjälpt mig att komma på banan med min ekonomi och med mig själv, att vara 22 år och ha skulder upp över öronen har varit extremt jobbigt och nu är jag äntligen på väg på rätt väg igen då jag vägrade låta mig själv fortsätta på den banan & att jag faktiskt vågade ta hjälp, det är extremt stort då jag levt i förnekelse i många år, så jag tycker att jag förtjänar den julklappen för att få ett bevis på att turen finns på min sida och att jag är på rätt väg i livet, det är viktigt att hylla sig själv också + att jag älskar skal men i och med mina skulder har jag inte kunnat köpa på ett bra tag! Kram!

 17. Julia

  Jag skulle vilja ge det till min son❤
  en tioåring som numera har telefonen ständigt nära tillhands. till mammans glädje faktiskt då han ständigt är på språng på fotbollsplanen, så jag enkelt kan få tag på han.
  och hur kul hade det inte varit med ett skal designat av sig själv 👌

 18. Isabella

  Hej Gabriella.
  Spännande med tävlingar!
  Jag skulle vilja ge bort ett skal till min mormor, hon är 73 år och har precis lärt sig att hantera en iPhone, vilket ger oss i familjen mycket skratt 🙂 Hon har nu på senaste tid börjat fråga hur jag har råd att byta iPhone med jämna mellanrum, varpå jag svarar att jag endast byter skal haha. Så ett skal eller fler till henne, så hon också känner att hon kan ”byta iPhone” ibland 🙂

 19. Karin Lindahl

  Till min dotter som haft sådan otur med sina telefon som först gick i sönder och sedan blev stulen men nu fått en nya telefon. Givetvis hade hon behövt ett nytt fodral också ❤️

 20. Ylwa

  Jag skulle vilja ge skalet till mig själv- jag glömmer lätt bort att värdera mig själv och drunknar i att alltid hjälpa och ta andra i första hand. Kram!

 21. Sara

  Hej Gabriella! Jag skulle ge den till min mamma som nyss har insjuknat i en neurologisk sjukdom och hon har det väldigt tufft just nu. Vet att hon skulle bli väldigt glad över att få detta. Då hon använder mobilen väldigt ofta

 22. Mia

  Skulle ge min älskade dotter som ska få en iphone 8 i julklapp. Lämnade ett destruktivt förhållande med missbruk i våras som kraschade min ekonomi. Nu kan jag äntligen ge mina barn julklappar de önskar sig. Hon äskar marmor och hade älskat dessa skal.

 23. Noemi

  Åh jag skulle ge ett eget designat skal till min bästa vän som precis fått sitt andra barn och har det otroligt tufft med omställningen och ett barn som hamnade i trotsåldern på det också och man försöker göra allt men det här skulle va grädden på moset för att HON ska få uppskattas 😍

 24. Gisela

  Vilken guld lucka att öppna denna, om jag skulle vinna skulle jag överraska min lillebror som ständigt ”råkar” ta sönder sina telefoner som snickare har du ständigt något i handen och när han då tar upp telefonen blir det ofta för mycket i händerna och där skulle han behöva ett skal som han vägrar. Tänkte att jag då skulle gjort ett egendesignat skal med bild på mina barn som han är gudfar till. Då kan han ju inte säga nej till tänker jag och att ständigt bära med dem på jobb och i livet. Det vore en fin present att få ge bort.❤️ Han betyder allt för mig och mina barn. Bästa morbror, gudfar och brorsan som vi kallar honom

 25. Emilie

  Hej! Skulle väldigt gärna vilja vinna detta då det skulle vara en perfekt julklapp till en kille jag tycker mycket om. Vi har träffats ett tag nu och man skulle väl kunna säga att vi är tillsammans. Han har sagt att han har köpt en julklapp till mig och jag har lite smått panik för vad jag ska hitta på åt honom. Då han är en riktig teknik-kille så hade detta varit den perfekta julklappen till honom, insåg jag nu! 🙂 håller tummar och tår! Kraaaam!

 26. Tess

  Hej 🙂

  Jag skulle ge min Mamma, Svärmor & Svärfar varsitt skal med en bild på vår son ❤
  Han är deras ljus i livet, efter ett par tuffa år inom båda familjer så är det så härligt att se hur dom lyser av kärlek till deras barnbarn ❤

 27. Renée Risberg

  Åh gud så fint det blev!!! Så kul med personliga julklappar tycker jag och perfekt att kunna göra ett egendesignat skal till mobilen så man alltid kan ha med sig t ex en fin familjebild! Om jag vinner skulle jag ge presentkorten till mamma, pappa och mormor och morfar! Vet redan nu att de skulle ÄLSKA det! Vi älskar att göra fotoböcker av resor och året som gått och detta skulle verkligen vara en perfekt julklapp för dem som fortsätter på det temat!😍

 28. Pauline

  Åh va roligt! Om jag hade vunnit skulle jag ge min bästa vän ett eget designat skal med en bild på henne och min dotter, som hon även är gudmor till. Hon förtjänar verkligen allt i världen och varje grej jag kan göra för henne är guld värt ❤️ hade varit så kul att överraska henne med i julklapp. Håller tummarna 🎁✨

 29. Lina Olsson

  Jag skulle designa ett skal till min älskade sambo med en bild på våra fina pojkar. Vi har en gemensam son på 2månader och jag har en grabb på 5år sedan tidigare. Min sambo förtjänar hela världen, han har tagit an min son som det vore hans eget barn, älskar honom som sitt eget. Han är den finaste pappan/bonuspappan.
  Han är inte alls materiell av sig men jag vet att han skulle fälla en tår över en sån fin present.

  älskar din blogg den får mig som mamma att släppa många av alla ”mammakrav” som finns i dagens samhälle, kram <3

 30. Lina Olsson

  Jag skulle designa ett skal till min älskade sambo med en bild på våra fina pojkar. Vi har en gemensam son på 2månader och jag har en grabb på 5år sedan tidigare. Min sambo förtjänar hela världen, han har tagit an min son som det vore hans eget barn, älskar honom som sitt eget. Han är den finaste pappan/bonuspappan.
  Han är inte alls materiell av sig men jag vet att han skulle fälla en tår över en sån fin present.

  älskar din blogg den får mig som mamma att släppa många av alla ”mannakrav” som finns i dagens samhälle, kram <3

 31. Andrea M

  Åh, jag hade så gärna velat vinna och ge ett presentkort till min sambo så han kan beställa ett skal med bild på vår dotter. Han hade blivit så glad då han pratat om att köpa ett sådant. Håller alla tummar då han verkligen förtjänar det!

 32. Andrea

  Åh, jag hade så gärna velat vinna och ge ett presentkort till min sambo så han kan beställa ett skal med bild på vår dotter. Han hade blivit så glad då han pratat om att köpa ett sådant. Håller alla tummar då han verkligen förtjänar det!

 33. Karin Johansson

  Åh! Det vore bästa julklappen till min sambo. Med bilder på våra två barn såklart! 👧🏼👦🏼 Känner att jag faktiskt behöver ett själv med! Med lite härliga sommarbilder på familjen!

 34. Christin Martinsson

  Jag skulle vilja ge min sambo ett skal på vår underbara son som snart fyller 1 år! Vore roligt att även ge mormor och morfar ett också…. 🙂

 35. Louise

  Wow, vilken kul tävling! 🙂
  BÄSTA julklappen till min MAN, att kunna få ge ett egendesignat mobilskal med bild på våra två grabbar! Så mycket som man använder mobilen så är det mysigt att kunna få ha sina älskade grabbar på bild där. Livets bästa!

 36. Cassandra

  Hej! Måste bara säga vilken rolig tävling där man kan skapa sina egna skal fyllda med minnen att alltid bära med sig. Om jag skulle vunnit denna tävlingen skulle jag designat skal till mina föräldrar som alltid stöttar mig genom livet. Samt ett till min farmor med en dikt som min farfar skrev när han fanns med oss, dikterna betyder otroligt mycket för oss alla.

  Ha en underbar kväll! ❤️❤️

 37. Jennifer

  Jag skulle ge det till min syster så att hon kan skaffa ett skal med båda hennes barn på. Hon hade blivit så jäkla glad, då hon kanske inte lägger pengar på sådana saker för att hon pluggar och inte har möjlighet just nu.

 38. Emelie

  Jag skulle ge ett till min mamma som i hela fem veckor ställt upp och hjälpt till för att min son ska få ta det lugnt hemma på morgonen under min vfu. Hon är världens bästa!

 39. Julia

  Till min finafina kille Filip! Vi firar inte bara jul den 24 december utan även årsdag! Detta är även vårat första år tillsammans så hade varit så kul att få ge honom något personligt då, och vad passar inte bättre än ett egen designat skal??<33

 40. Julia

  Till min finafina kille Filip! Vi firar inte bara jul den 24 december utan även årsdag! Detta är även vårat första år tillsammans så hade varit så kul att få ge honom något personligt då, och vad passar inte bättre än ett egen designat skal??🥰🥰

 41. Nazli

  Jag vill ge en egendesignad mobilskal till min mamma för att hon alltid ställer upp för mig och finns där för mig. Hon skulle bli sååå glad med en ny fin skal till hennes mobil som hon inte har någon skal till.

 42. Susanne Andersson

  Vilken fin vinst!! Jag skulle så gärna ge min mamma ett eget designat skal då hon precis fått sin första smartphone efter att ha haft knapptelefon till nu. Skulle även vilja ge ett till min dotter som är 18 år, hon har en son som är 3 år, hon skulle garanterat bli lycklig av ett skal med sin lille pojke på. Även jag skulle gärna ha ett med mitt älskade barnbarn på om jag fick turen att vinna <3

 43. Sandra

  Jag skulle vara lite ego och ge bort det till mig själv. Älskar dessa skal, helst ”tough case”. Har ett sedan tidigare på två av mina barn. Nu när nummer tre har kommit så måste jag ju självklart ha ett skal med alla mina tre guldklimpar på.

 44. Emilia Alfredsson

  men Åh vilken present, den skulle min mamma få ta del av som fyller år 20/12, mamma kära mamma som alltid ger oss andra men som själv aldrig köper något! Så jag skulle designa ett skal till henne det är hon värd! Sen skulle jag designa ett till mig också! 🙂

 45. Malin

  Jag skulle vilja ge ett egendesignat skal till min dotter som har svårt att hitta fina ska, då skulle hon få det precis som hon själv vill. Hon är värd denna fina extra julklapp då hon är världens bästa stora syster till sina bröder ❤️

 46. Camilla Rogvall

  Jag hade velat ge ett skal till min man. Då han får dra de tyngsta lasset hemma då jag är gravid med barn 2 och har kraftig foglossning. Vilket inte är de lättast då storebror är i två år och testar gränser till max. Min man jobbar även som lärare och är mitt i sin första betygsättning med allt vad de innebär. Så hade behövt vinsten för att muntra upp hela familjen.

 47. Camilla R

  Jag hade velat ge ett skal till min man. Då han får dra de tyngsta lasset hemma då jag är gravid med barn 2 och har kraftig foglossning. Vilket inte är de lättast då storebror är i två år och testar gränser till max. Min man jobbar även som lärare och är mitt i sin första betygsättning med allt vad de innebär. Så hade behövt vinsten för att muntra upp hela familjen.

 48. Therese

  Ett mobilskal till pappan som symboliserar kärleken som kom till världen i år, vår dotter. Blir en gåva med minne som alltid finns med nära till hands.

 49. Emma Palmqvist

  Hej Gabriella! Tack för att du är du! Jag skulle ge ett designat mobil skal till den personen som mina barn tjatar om flera gånger i veckan nämligen deras mormor. Hon ger mina barn så himla mycket och ja är så tacksam för att hon finns i våra liv. Hon förtjänar allt man kan få. ❤

 50. Emma

  Jag skulle ge ett till min fantastiska kollega. Som alltid köper gott fika och bröd till oss alla.. Hon förtjänar något tillbaka emellanåt! 🙂

 51. Maja

  Hej! Jag skulle ge den till min mamma i julklapp med en bild på alla 12(snart 13)barn när vi var i Spanien i September som var så efterlängtad av hela familjen. Hon skulle vara så värd detta för allt hon gör för oss. Kram❤️

 52. Olivia

  Hej Gabriella! Om jag hade fått äran att vinna detta presentkort hade jag beställt ett designat mobilskal till min mormor, det hade gjort henne så varm i hjärtat. Även min sambo hade fått ett fint mobilskal på oss två 😍 Kram

 53. Felicia Dahlqvist

  Jag hade gett ett till min sambo, som inte har något skal till sin mobil! Jag hade även velat ge ett till min älskade mamma, som jag vet skulle bli överlycklig över ett skal med vår familj på😍😍❤️

 54. Lizette

  Jag skulle ge det till min sambo .. Då mammapenningen inte för att man är rik varje månad och allt man köper , vill man köpa till barnet blir de inte ofta man ger något till varandra nu för tiden . Detta vore perfekt julklapp till min sambo !

 55. Kajsa

  Jag skulle faktiskt inte själv vilja vinna detta. Men att vinna det åt min storasyster som är en super kvinna. Jag beundrar henne att hon orkar balansera två små kottar, husrenovering, nytt jobb och allt annat som händer i livet. Hon unnar sig sällan något nytt och fint, och att ge henne detta nu inför jul hade hon verkligen uppskattat. <3 att ha en storasyster är som att ha en bästa vän för livet, är en stolt lillasyster och moster till hennes små kottar. <3

 56. Johanna

  Åh vilken grej!
  Med denna vinst skulle jag skapa fodral med barnen på till min älskade sambo som är sjöman och då alltid kommer ha oss med sig och till min mamma som bor på andra sidan Sverige ❤
  Så när saknaden blir för stor kan dem titta på sina mobiler då man alltid har dem med sig ❤

 57. Karin

  Hej! Jag skulle ge ett skal till min bästa kompis. Vi har fula bilder på varandra som bakgrundsbild och jag blir så glad varje gång jag ser bilden. Det är så fint att jag vet att hon ler när hon ser bilden på min oplanerade och osmickrande dubbelhaka. Jag skulle leta upp den fulaste bilden på mig jag kan hitta (ostajlade) och göra den till ett skal. Så att mitt roliga nylle kan få henne att le även när mobilen är avstängd. Man får bjuda lite på sig själv för andra 🙂

 58. Viktoria

  Jag skulle designat ett till min älskade pappa då han är den viktigaste personen för mig! Detta året har vart han värsta år och han har legat på sjukhus nästan mer än han vart hemma, senaste tiden han låg inne så va han så dålig att han låg i respirator och dom sa att det knappt fanns en chans att han kommer klara sig, men ändå så krigade han sig igenom det och är idag hemma och mår bra efter allt han vart med om! Därför skulle jag välja att designa ett betydelsefullt skal och vissa min uppskattning till mig krigare och hjälte!

 59. Michaela

  Wow vilka fina skal! Jag skulle designa ett till min fina lillasyster som jag är såå otroligt glad för att jag har i mitt liv ❤️💞

 60. Michaela

  Wow vilka fina skal! Jag skulle designa ett till min fina lillasyster som jag är såå otroligt glad att jag har i mitt liv ❤️💞

 61. Frida

  Skulle ge ett nytt mobilskal till mig själv. Som ensamstående mamma till 2 barn på heltid finns inte ekonomin att unna mig själv något, och nu har jag haft ett trasigt skal i flera månader 😩

 62. Anna

  Om jag vann detta presentkortet skulle jag göra ett alldeles speciellt mobilskal till min lra mamma! Motivet skulle vara en bild på hennes två favoriter, mig och sin hund Doris 😇 haha. Det skulle hon älska!

 63. Susanne Weidenhag

  Wow vilket pris. Jag skulle självklart låta dottern go banas med egna designer och färdiga skal. Men jag har ett litet krav bara… Att ett av skalen ska ha en bild på mig 🤣

 64. Susanne Weidenhag

  Wow vilket pris. Jag skulle självklart låta dottern go banas med egna designer och färdiga skal. Men jag har ett litet krav bara… Att ett av skalen ska ha en bild på mig 🤣

 65. Tove

  Jag skulle vilja ge till min man! Är så stolt över den han är idag och hur långt han har kommit. Från ensam flykting utan språk till nu när han tar examen som bilmekaniker! Är såå imponerad över den resan han gjort, han har dock svårt att unna sig saker. Som mammaledig med vårt tredje barn så är ju inte ekonomin jättebra så skulle jag väldigt gärna vilja ge honom lite fina presenter lagom till examen och julafton 😍

 66. Malin

  Skulle jag vinna, skulle jag ge ett varsitt till min dotter och sambo då båda har fått/ska få nya telefoner. Perfekt julklapp ☺

 67. Emmelie

  Åh om jag vann skulle jag ge min älskade man ett skal med ett foto på vår dotter!

  Vi har haft ett par tuffa år framför oss, både personligt, känslomässigt och inom familjerna.
  Så när vår dotter kom föll alla bitar på plats och livet kändes helt plötsligt rätt igen!

  Så att få ge honom ett sånt vackert och personligt skal vore underbart fint ❤️

 68. Linnea larsson

  Hej! Jag läser din blogg och följer dig på dina sociala medier och vill bara säga dig att du är verkligen en fantastisk och stark kvinna, är så imponerad av dig varje dag. Jag skulle jättegärna vilja ge ett skal till min fina mamma! Jag har precis börjat min första termin till socionom vilket varit en dröm länge då jag alltid haft en längtan efter att få hjälpa människor vilket min uppgift som socionom kommer bli. Men just nu är det inte så gott om pengar så hjälpen att få ge en fantastisk present till min mamma med en fin bild som visar hur mycket jag älskar henne skulle vara fantastiskt så här i juletid!
  Ha det bra
  Linnea

 69. Alma

  Åh! Den som direkt poppade upp i mitt huvud var min mamma – klart att hon ska få ett fint, utstickande skal i julklapp! Just nu har hon ett vanligt svart skal vilket inte alls matchar hennes personlighet och aura då hon är en av dem mest sprudlande människor jag har i min närhet. Skalet skulle prydas utav en familjebild där hennes sju barn, man och barnbarn finns med.❣️

 70. Felicia Englund

  Till mig själv och min bästa vän som bor 60 mil ifrån mig men vi pratar/FaceTime varje dag minst 2h, de skulle vara skal på mig och henne som visar vår tajta vänskap!

 71. A

  Åh! Den som direkt poppade upp i mitt huvud var min mamma – klart att hon ska få ett fint, utstickande skal i julklapp! Just nu har hon ett vanligt svart skal vilket inte alls matchar hennes personlighet och aura då hon är en av dem mest sprudlande människor jag har i min närhet. Skalet skulle prydas utav en familjebild där hennes sju barn, man och barnbarn finns med.❣️

 72. Johanna

  Hej Gabriella! Vilket roligt intiativ med julkalender med fina vinster till oss läsare. Om jag skulle vinna denna lucka skulle jag ge min mamma ett skal med motiv av hennes barnbarn. Hon ställer upp och finns för dem så mycket hon kan, trots de dryga 30mil som vi har till varandra. Med detta skulle hon kunna ha med sig sina barnbarn överallt och eventuellt inte känna att saknaden är lika stor samt bli påmind om den kärlek vi vi har till varandra.

 73. Sara

  Jag skulle ge det till min svärmor och hennes sambo, för att de är världens bästa barnvakter som alltid ställer upp för oss och vårt barn ❤

 74. Jonna

  Jag skulle ge min kära sambo ert skal med oss på (mig och barnen) för att han alltid sätter sin familj först och är en underbar pappa/bonuspappa. Han är min klippa som alltid finns där när jag behöver honom ❤ Han behöver dessutom ett nytt skal till sin iPhone 😊

 75. Carola

  Jag skullle ge ett skal till min mamma. Hon finns för mig i med- och motvind. Vore kul att få visa henne lite tacksamhet ❤❤

 76. Emelie

  Jag hade gjort två skal med bilder på min dotter som jag skulle vilja ge i julklapp till min pappa och hans fru. Vi träffar dom otroligt sällan pga att dom bor i Norge, men denna jul ska vi äntligen fira ihop med dom så hade varit roligt att ge något speciellt !

 77. Emelie

  Jag skulle gjort två skal, båda med bilder på min dotter! Ett till min pappa och ett till hans fru som vi träffar alldeles för sällan på grund av att dom bor i Norge. Denna jul ska vi äntligen få fira jul ihop med dom så hade varit roligt att ge dom något speciellt ❤️

 78. Johanna

  Åh vilken grej!
  Med denna vinst skulle jag skapa fodral med barnen på till min älskade sambo som är sjöman och då alltid kommer ha oss med sig och till min mamma som bor på andra sidan Sverige ❤

 79. Jenny o

  Jag hade gjort ett till mig själv för att skydda telefonen som jag alltid tappar och senast i lördags gick telefonen sönder helt 🙁 sen hade såklart mannen i mitt liv fått ett också ❤❤

 80. Jenny

  Jag hade gjort ett till mig själv för att skydda telefonen som jag alltid tappar och senast i lördags gick telefonen sönder helt 🙁 sen hade såklart mannen i mitt liv fått ett också ❤❤

 81. Lena

  Åh vad kul med egendesignat!!! Jag skulle vilja vinna det då jag känner så mycket omtanke i att ge en så speciell present till en närstående. Jag skulle vilja ge till min kompis för att hon ALLTID ställer upp med att finnas där för mig, i vått och torrt!

 82. Victoria berisha

  Önskar vinna detta då jag vet att jag kommer få både ny telefon och mac dator i jul, detta hade passat perfekt så jag kan skapa fina minnen som jag kan ha med mig på barnen vart jag än går perfekt! Och hade även köpt till nära anhöriga också för det är ju klart man ska ge också och inte bara få! 😍

 83. Denize

  Hur bra julklapp?? 🙂
  Jag skulle vilja ge det till min älskade sambo & min fina mamma i julklapp, som båda alltid finns där för mig oavsett vad! Perfekt då både sambon & mamma behöver nya mobilskal & hade varit fantastiskt roligt att få designa varsitt till dem 🙂

 84. E

  Tänker direkt på min mamma! Dels för att hon jämt envisas med att gå utan skal och dels för att allt i hennes hem är personligt. Till exempel kalendern med bilder på barn och barnbarn, muggar och även klädesplagg, haha.. så ja, hon skulle förtjäna denna lyxiga julklappen 🙂

 85. Denise

  Ååh vilken magisk julkalender – ett så otroligt roligt och inspirerande initiativ!! Jag skulle faktiskt vilja ge mig själv ett nytt fodral. De senaste åren som gått har bjudit på många svåra och tunga händelser som kastat in livet gång på gång. Mitt i allt det svåra är det så lätt att tappa bort sig själv, sina drömmar och värderingar. Därför skulle jag i vilja peppa mig själv med ett nytt skal inför det nya året som bara kan bli så sjukt mycket bättre!!

 86. Engla

  Jag skulle ge bort ett skal till min fina mamma, det skulle vara helt perfekt då jag ännu inte hunnit tänka ut en bra present då hon är väldigt svår att köpa saker till, och så vill jag att hon ska bli glad och kunna använda saken. Ett mobilskal skulle passa helt perfekt, då hennes hon har nu har gått sönder och jag tror verkligen hon skulle uppskatta det. Speciellt ett sånt snyggt man kan designa själv!

 87. Baheja

  Jag skulle vilja ge det till min syster 😍 som önska sig en iPads cover, jag tyckte att hon kommer blir så glad av att får se sin bild på iPads cover

 88. Victoria

  Så mysigt att kunna få egen-designade skal! Jag skulle gärna göra ett eller två mobilskal till min mormor och morfar om jag skulle vinna. De ska precis lära sig använda mammas gamla iPhone – stor förändring från den gamla tegelsten de har nu som är så skruttig och dålig att inte ens jag hör någonting i den. Det är ingen liten utmaning att lära morfar använda en iPhone, han som inte ens kan smsa! Men med tålamod och övning så ska det nog gå till slut! Nästa vecka flyttas numret, så håll tummarna 😉
  De hade blivit så glada och kanske lite mer motiverade att lära sig om de skulle få ett extra speciellt skal i julklapp!
  Kram & god jul! <3

 89. Sanna

  Åh gud så fina skal! Jag skulle vilja ge ett till min mamma med min ultraljus bild på min bebis jag ska få i maj. Tänk så fint det skulle vara!!! 😍 Min mamma fyller även 50 i januari så det skulle passa jätte bra till en present till henne! Hoppas hoppas 🙏🏼🙏🏼

 90. Saga Dahl

  Jag skulle vilja ge ett mobilskal till min lillebror i julklapp. Anledningen, för att jag älskar honom helt enkelt. På mobilskalet vill jag välja en bild på honom när han stegrar med sin cykel (en bild jag vet att han älskar) & för att förtjänar att ta lite plats & visa att han är duktig. Han är en person som i vanliga fall gärna sätter alla andra lite framför så varför inte ha en snygg bild på sig själv att ”skryta” med??

 91. Saga

  Jag skulle vilja ge ett mobilskal till min lillebror i julklapp. Anledningen, för att jag älskar honom helt enkelt. På mobilskalet vill jag välja en bild på honom när han stegrar med sin cykel (en bild jag vet att han älskar) & för att förtjänar att ta lite plats & visa att han är duktig. Han är en person som i vanliga fall gärna sätter alla andra lite framför så varför inte ha en snygg bild på sig själv att ”skryta” med??

 92. Amanda

  Vilken himla rolig lucka!
  Jag hade gett bort ett egen designat skal till min lillasyster! Varje år får hon ett mobilskal i julklapp, det är lite av en tradition! Men det hade varit extra roligt att kunna ge henne ett extra fint skal med bilder på henne och min son tillsammans!
  Håller mina tummar för denna fina vinst!
  Stor kram fina du ❤️

 93. Amelia Hindrikes

  Åh vilken toppen tävling!
  Jag hade garanterat gett ett till min fina mamma med bilder på hennes barnbarn på. Hon är världens bästa mormor/farmor och gör allt för sin familj. Därför vet jag att hon skulle bli så himla glad för det 😍

 94. Elin

  Hej!

  Jag skulle vilja designa två mobilskal och ge bort i julklapp, ett till min mamma och ett till min pappa. Någon fin bild på min son skulle pryda skalen. Vet att de hade uppskattat det jättemycket eftersom att de tycker det är lite sorgligt att jag och sonen bor så långt ifrån dem och att de inte kan träffa sitt barnbarn så ofta som de skulle vilja.❤️

 95. Johanna

  Jag skulle vilja vinna så jag kan designa ett skal till barnens mormor i julklapp, så hon alltid kan ha sina söta barnbarn på skalet. 😍

 96. Frida

  Åh vilken härlig vinst! Jag skulle vilja ge bort ett skal till min älskade farmor som har det tufft just nu eftersom farfar har fått flytta till demensboende ❤️

 97. Frida

  Jag skulle vilja ge bort ett skal till min älskade farmor som har det tufft just nu eftersom farfar har fått flytta till demensboende ❤️

 98. Therese

  Jag skulle vilja ge min brorsdotter ett egetdesignat skal med en bild på henne och mig. Hon bor långt ifrån och vi träffas väldigt sällan, ca 2 gånger om året. Skulle gärna överraska henne med det nästa gång vi ses. ❤️

 99. Tova

  Jag skulle ge det till min älskade sambo som jag tyvärr inte har råd att köpa en endaste julklapp till i år. Ett skal med en bild på oss eller på vår lilla valp skulle göra honom så glad! Stor kram till dig Gabriella, tack för att du bidrar till en trevlig och mysig bloggmiljö.

 100. Erika

  Hej Gabriella!
  Om jag skulle vinna dagens lucka skulle jag ge vinsten till min Mamma så hon får designa ett familjeskal till sin jobbmobil! Min mamma är världens bästa och mest närvarande mamman, frun och mormorn men är även chef och klättrar fortfarande på karriärs stegen vilket vi beundrar extremt mycket. Hon jobbar ju väldigt mycket och det vore kul att hon alltid har med sig oss (tippar på att hon väljer en bild på sina barnbarn) vore så roligt!
  Tack för allt ditt engagemang med tävlingar och för en fin blogg. Ha en fin jul! Kram Erika

 101. Emine

  Jag skulle vilja ge det till min finaste mamma, som alltid har ställt upp för oss oavsett vad. Hon skulle fått ett skal där hon själv kan välja design. Jag skulle också gett ett till min man med en bild på våra barn som han älskar så mycket, han har nämligen nämnt att han önskar ett. ☺️ Håller alla tummar o tår för vinst. Kram på dig!

 102. Camilla

  Jag skulle vilja vinna detta till mig själv 😍 har varit mammaledig från okt 2013 till juli 2019 (med undantag på 8 mån under 2017 då jag jobbade) då jag under denna tid fick tre tjejer. Jag jobbar nu sedan augusti och skulle mer än gärna göra mobilskal med mina tjejer på så jag har dem med mig varje dag. Visst att det är skönt att jobba men när man varit hemma så länge med barnen så saknar man ju dem massor under dagarna ❤️

 103. Fennie Gistedt

  Jag skulle gett denna fina gåva till min absolut bästa vän, min gudsons mamma. Hon har ännu inte skaffat sig ett mobilskal med sin son på, och vad vore ens en bättre julklapp till henne??!😍❤️

 104. Kajsa Gummesson

  Jag skulle vilja ge den till min mormor för jag tycker att hon har lite för gamla skal och dom borde fräschas upp lite.

 105. Sara

  Hej! Jag skulle ge ett till min fästman med bilder på mig och vår son så han har oss med sig varje gång han jobbar då han tyvärr jobbar borta väldigt mycket..

  Så fin julklapp hade det varit 🥰

  Kram!

 106. Sofia

  Jag skulle ge mina föräldrar varsitt egendesignatskal med min dotter på och min sambo skulle få ett fint tough case skal eftersom han jobbar utomhus med mycket lera, damm och vatten så hans telefon tar mycket skada av yrket!

 107. Tove

  Hade jag fått chansen att vinna ett presentkort på CaseApp hade jag gett det som julklapp till min kära mamma som ständigt tjatar om att få bilder på mig som hon kan sätta upp på väggen osv hehe.. på detta sätt skulle hon alltid bära det med sig och då skulle jag välja något fint motiv på oss båda eller på mig och min syster och ge det till henne. Skulle vara kul att få ge något personligt, kram 🙂

 108. Tove

  Hade jag fått chansen att vinna ett presentkort på CaseApp hade jag gett det som julklapp till min kära mamma som ständigt tjatar om att få bilder på mig som hon kan sätta upp på väggen osv hehe.. på detta sätt skulle hon alltid bära det med sig och då skulle jag välja något fint motiv på oss båda eller på mig och min syster och ge det till henne. Hon skulle aldrig få för sig att köpa något sådant till sig själv så det skulle vara kul att få ge en personlig present 🙂 kram

 109. Malin

  Jag skulle vilja ge det till min sambo Julian med ett foto på vår nyfödda dotter. Vill också skicka med att du är så jäkla stark och klok. Låt ingen trycka ned dig. Kram

 110. Magdalena

  Alltså bästa julklappen!! Med 1000kr så hade jag beställt 3 skal, ett till mig själv med mina underbara barn på.. och även till min kära syster och min underbara mamma! (Förmodligen med mina barn på där med 😂)

 111. Mikaela

  Hej, vilken härlig tävling! Jag skulle vilja ge min älskade svärmor och barnens farmor ett egen designat mobilskal i julklapp! Bor med min man & våra tre döttrar på Gotland & dem bor i Malmö! Att få designa ett skal med bild på barnbarnen hade nog garanterat gjort lite gott för saknaden efter dem! Stor kram!

 112. Tove Tillander

  Hej Gabriella! Vilken rolig vinst! Jag kom direkt att tänka på min mamma som skulle få ett mobilskal! Det skulle vara en perfekt julklapp till henne då hon är en klassisk person som tycker sig redan ha allt! Jag är säker på att hon skulle bli superglad 😀 Kram!

 113. Tove

  Hej Gabriella! Vilken rolig vinst! Jag kom direkt att tänka på min mamma som skulle få ett mobilskal! Det skulle vara en perfekt julklapp till henne då hon är en klassisk person som tycker sig redan ha allt! Jag är säker på att hon skulle bli superglad 😀 Kram!

 114. Sofia

  jag skulle ge bort ett varsitt personligt, egendesignat mobilskal till mina föräldrar i julklapp! De är fantastiska människor, ställer alltid upp och är så otroligt engagerade far- och morföräldrar till sina barnbarn. Skalet skulle givetvis prydas av ett fint foto på min son!

 115. Wilma

  Hej Gabbi! Jag skulle ge ett egendesignat mobilskal i julklapp till min mormor eller lillasyster. Jag och min mormor står varandra väldigt nära och hon har redan allt hon behöver så därför har jag svårt att komma på vad jag ska ge henne i julklapp. Detta hade varit superbra då hon precis skaffat en ny mobil och inte har något skal till den. Jag och min lillasyster står också varandra nära, vi tjafsar som syskon gör men när det väl gäller är vi alltid där för varandra. Hon ser upp till mig mycket och därför hade det varit kul att få ge henne något som JAG har gjort. Massa kramar!

 116. Zandra

  Jag skulle ge skalet till min sambo som tappade sin förra mobil i sjön när har var ute och paddlade. Han har ännu inte köpt något skal till sin nya mobil och det hade varit så roligt att få ge honom ett personligt skal!❤️

 117. Bella

  Härlig tävling!
  Vet precis vem jag skulle gett det till och det är min käre sambo som alltid lyckas ha sönder skärmen på mobilen! Han har dessutom ett jobb där mobilen måste vara nära till hands så skulle vara roligt att piffa upp den lite! Jätterolig samt personlig present, det gillar jag!
  Massa kramar

 118. Fredrika

  Den här tävlingen var mer i min smak! 🙂
  Jag skulle ge ett egendesignat mobilskal till min svärmor. Hon älskar sina två barnbarn så mycket, men då hon bor i England och vi här i Sverige så finns inte tiden att ses så ofta! Jag vet att hon saknar dem och längtar efter att de ses nästa gång. Ett mobilskal med kort på dem små skulle vara perfekt när saknaden slår till! 🙂

 119. Natalie

  Ett egendesignat mobilskal skulle jag ge till min fantastiska mamma i julklapp. Ett skal som symboliserar kärlek och över hur mycket hon betyder för mig. Jag är så otroligt tacksam för att just hon är min mamma och hur hon dagligen stöttar och finns för alla i sin närhet, hur hon vill alla väl och hur hon alltid ställer upp och hjälper till. Utan min mamma vore jag ingenting och vad känns då inte bättre än att ge bort ett mobilskal som jag själv designat som symboliserar kärlek, kärleken mellan oss, mor och dotter. Sedan har hon även köpt en ny mobil, så ett nytt skal för att hon ska slippa förstöra den lika snabbt vore perfekt.
  Jag hoppas verkligen på tur denna gång, då jag känner att det är min tur att ge något speciellt till henne.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss