Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Mitt hjärta

Min älskade lilla tjej! Gör typ ont i hjärtat att se dessa bilder för hon är verkligen världens finaste. Hon tog på sig tomteluvan för några dagar sedan och gick runt och sa ”ho ho ho” som tomten. Hur gulligt!? Är så kär i henne och det är så fint att se henne utvecklas, växa och bli en alldeles egen liten människa allt mer för varje dag. Jag får så ofta höra att hon är lik mig och jag blir så himla stolt varje gång. Så tacksam över henne och hennes bror. Och extra tacksam över att hon fortfarande får må så bra trots att alla trodde motsatsen när hon föddes. Hon är så stark och hon inspirerar mig varje dag till att våga leva livet till fullo och vara orädd. För det är precis det hon gör och det hon är. Min fina, fina Jolie <3

Kommentarer

  1. Susanne Andersson

    Nyfiken på hur ni gör med Jolie de dagar på veckan som Fjodor har barnen. Hon har väl ingen barnomsorg ännu och han pluggar/jobbar väl?

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss