Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Recept på smoothie

Har gjort ännu en grön smoothie nu på slutet och tänkte dela receptet med er. Älskar att få i mig nyttigheter snabbt. Har inte exakt recept då jag höftade men skriver här nedan vilken mängd jag hade av allt på ett ungefär.

Du behöver: 

1 avokado

2 dl fryst mango

1 näve spenat

1 banan

Saften från två apelsiner

En lime (saften)

0,5 dl vatten

En bit ingefära

Gör såhär: Mixa allt och servera direkt! =)

Kommentarer

 1. Mira

  Såg att någon skrivit du och F är som gjorda för varandra. Och du svarar vi får väl se 🙂 låter som något är på gång? Då du alltid tidigare svarat så är det inte.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Alltså man vet ju aldrig hur livet blir <3 jag älskar ju honom och han älskar mig men just nu så fungerar vi inte ihop. Man ska aldrig säga aldrig. Vi får väl se om vi hittar tillbaka i framtiden eller inte 🙂 Kram kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss