Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Julkalender, lucka 4

Inlägget är i ett annonssamarbete med Cylinda

Nu kan du tävla om en ny medlem till familjen; en Minicooler från Cylinda. Det är en svart Minicooler på hjul som passar perfekt inomhus, ute på altanen eller i trädgården, helt enkelt när man önskar kalla drycker. Så här i december passar den utmärkt inför nyår. Temperaturen är reglerbar mellan 2-10 °C och rymmer hela 40 liter. Kan förvaras både inne och utomhus (under torra och frostfria förhållanden). Passar perfekt till nyår och årets andra dagar! Värde ca 2400 kr.

Tycker att detta är sååå perfekt inför jul också! Hur kul att fylla den med ex. julmust och allt annat gott man ska dricka!? =)

För att tävla – motivera varför du vill vinna minicooler! Vinnaren dras i morgondagens lucka. Lycka till!

 

Inlägget är i ett annonssamarbete med Cylinda

Vinnaren av gårdagens lucka blev Lina Olsson, Louise och Viktoria med motiveringarna: ”Jag skulle designa ett skal till min älskade sambo med en bild på våra fina pojkar. Vi har en gemensam son på 2månader och jag har en grabb på 5år sedan tidigare. Min sambo förtjänar hela världen, han har tagit an min son som det vore hans eget barn, älskar honom som sitt eget. Han är den finaste pappan/bonuspappan.
Han är inte alls materiell av sig men jag vet att han skulle fälla en tår över en sån fin present. älskar din blogg den får mig som mamma att släppa många av alla ”mammakrav” som finns i dagens samhälle, kram <3”

”Wow, vilken kul tävling! 🙂 BÄSTA julklappen till min MAN, att kunna få ge ett egendesignat mobilskal med bild på våra två grabbar! Så mycket som man använder mobilen så är det mysigt att kunna få ha sina älskade grabbar på bild där. Livets bästa!”

”Jag skulle designat ett till min älskade pappa då han är den viktigaste personen för mig! Detta året har vart han värsta år och han har legat på sjukhus nästan mer än han vart hemma, senaste tiden han låg inne så va han så dålig att han låg i respirator och dom sa att det knappt fanns en chans att han kommer klara sig, men ändå så krigade han sig igenom det och är idag hemma och mår bra efter allt han vart med om! Därför skulle jag välja att designa ett betydelsefullt skal och vissa min uppskattning till mig krigare och hjälte!”

Ni kommer att bli kontaktade inom kort! <3 <3

 

Kommentarer

  1. Amanda

    Är mammaledig = lycklig men fattig som en kyrkråtta. Skulle gett den till min älskade sambo och pappa till våran fina dotter. Han har länge pratat om att köpa en sån men det har aldrig blivit av. Så hoppas på vinst!

  2. Maida

    Herregud vilka fina luckor du har valt 😍 så jäkla snällt mot läsarna!! Om jag vann skulle jag absolut ge den till min pappa som är värd allt allt allt på denna värld tycker jag. Han ställer upp i vått och torrt, från 1 september fram till nu har han renoverat sitt radhus och efter det min systers första lägenhet. 90% av jobbet gör han, utöver detta är han på ditt vanliga jobb varje dag. Han ställer upp för sina döttrar alltid och jag skulle vilja ge honom något fint. Detta skulle vara perfekt eftersom han tycker om att ta en kall dryck när han får tillfälle att vila, jag skulle köpa fint vin, champagne och öl som han tycker om och sätta i denna cooler. Håller tummarna😍😍

  3. Jennifer

    Jag skulle ge den till min underbara man i julklapp. De senaste två jularna samt födelsedagarna har jag varit mammaledig och har därför inte kunnat ge honom det som han önskat sig pga ansträngd ekonomi. Han ställer alltid upp och har tagit nästan alla nätter utan att klaga. Han förtjänar det bästa och jag vet att han hade blivit oerhört glad över denna i julklapp.
    Kram och tack för världens bästa blogg❤️

  4. Lina

    Detta hade varit en perfekt julklapp till min älskade make som har velat ha en sådan här så länge, den hade gjort sig så bra i vårt uterum, så både barn och vuxna kan ta sin kalla dricka när man har varit ute o busat i trädgården . Så nu håller jag mina tummar för denna perfekta julklapp❤️

  5. Lina engman

    Detta hade varit en perfekt julklapp till min älskade make som har velat ha en sådan här så länge, den hade gjort sig så bra i vårt uterum, så både barn och vuxna kan ta sin kalla dricka när man har varit ute o busat i trädgården . Så nu håller jag mina tummar för denna perfekta julklapp❤️

  6. Josefina

    Vi har hemma ett kombinerat frys-och kylskåp och oftast får aldrig drycken plats pga all annan mat som måste få rum. Till jul skulle jag proppa den med julmust som är det godaste som finns just nu (hej gravidcravings), till nyår skulle jag fylla den med mitt favorit alkoholfria bubbel som jag ska skåla med på tolvslaget, och i januari skulle jag proppa den med all dryck inför vår dotters första födelsedag. Herregud, hon blir 1 år. Året har gått på tooook för snabbt. Därefter skulle den vara väl påfylld så man snabbt kan ta någon kyligt att dricka. Som mamma och mammaledig så unnar jag mig så sällan något till mig själv, och tänk vilken lyx att bara kunna ha sin egen kyl och ta någon kallt när suget kommer. Lyxlyxlyx.

  7. Sussi Lindblom

    Oh vet inte om jag är för sent ute för denna fina julklapp. Jag önskar mig den själv i julklapp. Jag ska för första gången fira julafton hemma där jag bjudit in tjocka släkten. Barnen är överlyckliga och ser väldigt mycket fram emot att fira julafton hemma. Och tänk att kunna fylla denna fina coller med god dricka till allihopa. Håller tummar och tår att lotten faller på mig. Önskar dig och din familj en riktigt trevlig jul. Kram

  8. Mattias

    OOUUUFFHH! Den här hade varit perfekt att vinna, det vankas barnkalas i januari och den här hade varit perfekt för all dricka, fika och lite avlastning för kylskåpet. Även grym till nyår! Jag håller mina tummar, tår och ögonlock att jag vinner detta!

  9. Emelie

    Skulle ge den åt min sambo som en julklapp om jag vann, Han har önskat sig en sån kyl för att ha i vår inglasade altan i flera år nu, tyvärr så har andra prioriteringar kommit före, skulle bli världens bästa överraskning hos oss 😍

  10. Annika L

    Jag har legat och tänkt på vad jag ska skriva igår kväll och hela natten men orden räcker inte till, det går inte att beskriva med ord hur mycket det skulle betyda om jag vann denna tävling och hur mycket det skulle betyda för mig och barnen att få ge min man/deras pappa denna minicooler och vad det skulle betyda för han att få den. Min man/deras pappa han gör allt för alla och sätter andra före sig själv han ställer alltid upp och alltid med ett leende på läpparna och får alltid alla att skratta även om de kanske inte mår bra. Han sprider glädje och lycka och han är världens bästa pappa som gör allt för sina barn. Han är en man med ett hjärta av guld. Jag och barnen skulle så gärna vilja få ge tillbaka till han för allt han gör för oss och för alla andra, han har alltid önskat sig en minicooler som vi tyvärr aldrig haft möjlighet att ge han men med denna kan vi som sagt få ge tillbaka till han och uppfylla hans dröm och önskan. Vi håller alla tummar och tår! Tack för att du tog dig tiden läsa detta och tack för världens bästa tävling!

  11. Annika L

    Jag har legat och tänkt på vad jag ska skriva igår kväll och hela natten men orden räcker inte till, det går inte att beskriva med ord hur mycket det skulle betyda om jag vann denna tävling och hur mycket det skulle betyda för mig och barnen att få ge min man/deras pappa denna minicooler och vad det skulle betyda för han att få den. Min man/deras pappa han gör allt för alla och sätter andra före sig själv han ställer alltid upp och alltid med ett leende på läpparna och får alltid alla att skratta även om de kanske inte mår bra. Han sprider glädje och lycka och han är världens bästa pappa som gör allt för sina barn. Han är en man med ett hjärta av guld. Jag och barnen skulle så gärna vilja få ge tillbaka till han för allt han gör för oss och för alla andra, han har alltid önskat sig en minicooler som vi tyvärr aldrig haft möjlighet att ge han men med denna kan vi som sagt få ge tillbaka till han och uppfylla hans dröm och önskan. Vi håller alla tummar och tår!

    Tack för att du tog dig tiden läsa detta och tack för världens bästa tävling!

  12. Amanda

    Fått mycket klagomål på att drickan inte är tillräckligt kall så för att kunna uppfylla deras önskan så hade denna vart perfekt till all dricka som serveras på både jul som nyår och även till sommarn. Vi har även haft det väldigt tufft den senaste åren så de hade vart en dröm att vinna denna fina kylen

  13. Elina

    Åh Jag skulle verkligen vilja ge denna fina kyl till min älskade bror. Han jobbar som bilmekaniker och hade älskat att ha denna kylen i garaget. Han har precis blivit pappa och ska flytta mitt i allt så skulle vara så kul att ge han lite glädje i den jobbiga situationen och som en motivering att allt kommer bli bra tillslut.

  14. Emma Gustafsson

    Jag hade gett bort den till min älskade sambo då vi precis köpt hus och har helt ärligt sjukt dåligt med pengar just nu. Han skulle älska att ha en minicooler och skulle passa perfekt in på altanen vi ska bygga i sommar 😍

  15. Emma Gustafsson

    Jag hade gett bort den till min älskade sambo då vi precis köpt hus och har helt ärligt sjukt dåligt med pengar just nu. Han skulle älska att ha en minicooler och skulle passa perfekt in på altanen vi ska bygga i sommar 😍

  16. Filip U

    Den här kunde inte passat bättre just nu för högst upp på sonens önskelista står minkyl fylld med cola. Skulle vara underbart att få ge honom det han allara mest önskar just nu!

  17. Elli

    Vi flyttar till ett radhus nästa sommar och det blir stekhett på baksidan när solen ligger på, då passar det hur bra som helst att ha nära till kall dricka. Plus att det underlättar att ha drickan nära när barnet är i poolen, så slipper hen gå upp för att man ska hämta dricka till antingen sig själv eller barnet 😊

  18. Lisa A

    Jag älskar att baka och göra tårtor och andra goda efterrätter, men vi har bara en kyl/frys så att vinna en sån där skulle göra så att jag får mer plats över till bakverk i kylen 🙂

  19. Anna

    Skulle ge denna i julklapp till min sambo som har skapat ett stooort intresse för öl, har en stor hylla med fina öler och hur roligt skulle det inte vara att ge honom denna så han kan servera ölen sjukt snyggt när hans vänner är över?

  20. Aija

    Åh! Förra året klagade syskonen på att få dricka varm dryck då det var fullt i kylen. Så hade varit helt perfekt att rymma dryck till hela familjen nu när julen närmar sig. 🥰

  21. Rogina

    Åh, skulle ge denna till min underbara sambo som han kan ha i garaget. Vi har nyligen flyttat till hus och garaget är killens favoritrum där han kan andas ut (och slippa mig en stund 😉) han har fixat iordning så fint därinne och det enda som saknas är en kyl han kan ha ölen i.🙏

  22. Stina

    Min femåriga son önskar att vi ska göra om hans rum som i programmet ”Fixa rummet”. Han önskar ett rum med djungeltema och förutom en våningssäng är hans högsta önskan ett eget kylskåp där han ska ha iskallt vatten haha. Så söt!

  23. Tina Lundström

    Wow! En sån här har jag tänk på många gånger.. men aldrig kommit till skott, så praktisk!! Och hade varit så kul & vinna en.
    När vi bjuder hem vänner så är vi alltid ett så stort gäng🌟 man vill ha sin dricka kall men oftast är kylen full av annat så drickan gästerna har med sig får inte alltid plats där.. och iår ska vi fira nyår hemma med massor utav nära & kära! Så denna hade passat så perfekt till oss, inviga den på nyår! ❤️ Och framöver när vi har gäster 😃 håller tummarna ✨

  24. Amanda Håkansson

    Önskar att jag kunde säga att jag vill vinna denna tävlingen i syfte för att kunna ge bort denna fina fina minicooler till någon nära, då det känns som det mest rätta nu i juletider, haha😉. I alla fall, saken är den att jag den 25 december fyller 18. Efter 3 riktigt tuffa år i gymnasiet och en termin fylld av tunga uppgifter (för att inte tala om gymnasiearbetet!) så är min plan att unna mig ett gäng härliga firanden av min 18-årsdag. Något som denna sjukt smidiga (och snygga) minicooler tvivlar inte jag på skulle liva upp dessa firanden massa.

    Tack för att du är Sveriges mest ödmjuka och ärliga bloggare, Gabriella!

  25. Camilla

    Woop woop denna hade ju varit så häftig att skryta lite om på nyårsfesten😘
    Sen hade min man blivit helt överlycklig ❤

  26. Maarit

    Denna skulle verkligen bli perfekt att överraska min man med. Skulle bara bli så bra i vår nya inglasade altan som blev klar bara för några veckor sedan.

  27. Ulrika

    Vad är det jag ser, är det verkligen sant? Har Cylinda konstruerat något så fantastiskt som en snygg Minicooler!!??

    Hur kunde jag inte veta att något sådant fanns. Jag som svurit ”ve och fasa” åt vårat kylskåp som är ett halvt skåp med frys under. Ena dagen är det groteskt fullt för att nästa vara helt tomt. Det är både lätt att fylla och att tömma eftersom det är så litet för en familj på 4. En vinst skulle verkligen förgylla både vardag och julhelgen!

  28. Ulrika Ivarsson

    Vad är det jag ser, är det verkligen sant? Har Cylinda konstruerat något så fantastiskt som en snygg Minicooler!!??

    Hur kunde jag inte veta att något sådant fanns. Jag som svurit ”ve och fasa” åt vårat kylskåp som är ett halvt skåp med frys under. Ena dagen är det groteskt fullt för att nästa vara helt tomt. Det är både lätt att fylla och att tömma eftersom det är så litet för en familj på 4. En vinst skulle verkligen förgylla både vardag och julhelgen!

  29. Sarah

    Åh den här vill jag vinna! Mest för att impa på
    Mina tre barn (4 år på lördag, 2,5 år och 4 månader). Men hur lyxigt vore de inte att kunna ta en kall dryck från kylen ute på altanen en varm sommardag! Skulle bli så glad om jag vann 😀

  30. Hedda

    Jag och min pojkvän har äntligen precis flyttat ihop i vår både första någonsin, och första gemensamma lägenhet. Vi har jobbat och sparat som tokar under hela vår studietid för detta mål. Nu ska vi fira vår första nyårsafton i lägenheten och vad vore lyxigare än en minicooler att kyla champagnen i på balkongen där vi kommer skåla in det nya året🎉🎊🍾🥂

  31. Amanda

    Åhh nu ska jag faktiskt vara självisk och säga att jag skulle så gärna vilja ha en sådanhär till min 20-årsfest!!! Hur najs att kunna få bjuda på lite god och kall dricka ur den här till mina nära och kära?

  32. Pernilla

    Åh! Jag vet aldrig vad jag ska hitta på för julklapp till min man. Han har pratat om att få köpa en cooler i flera år nu, men pengarna behövs till annat. Och nu pluggar han och pengarna går till allt annat än en julklapp så att få vinna en cooler och få överraska honom för en gångs skull skulle betyda så mycket❤️

  33. Alva M-F

    Men hur passande är inte den här tävlingen just nu?? Idag fick jag hem flak med nocco som jag ska ge till min älskade pojkvän Marcus i julklapp. Hur Nice hade det inte varit att ge honom en super stilren fast endå enkel kyl i födelsedagspresent, den 28e december?!
    Man behöver självklart inte bara ha dryck i, utan lite Gottis så som choklad får plats också.
    Hade passat perfekt till alla myskvällar när man verkligen inte orkar gå ner till kylskåpet, utan bara vill ligga kvar i sängen & kolla på t.ex julfilmer.

    Min Marcus är verkligen värd denna kylen då han kämpar & sliter varje dag, och för att han gör allt för mig, han finns alltid där när jag behöver honom som mest.<3 världens finaste pojkvän

  34. Alva

    Men hur passande är inte den här tävlingen just nu?? Idag fick jag hem flak med nocco som jag ska ge till min älskade pojkvän Marcus i julklapp. Hur Nice hade det inte varit att ge honom en super stilren fast endå enkel kyl i födelsedagspresent, den 28e december?!
    Man behöver självklart inte bara ha dryck i, utan lite Gottis så som choklad får plats också.
    Hade passat perfekt till alla myskvällar när man verkligen inte orkar gå ner till kylskåpet, utan bara vill ligga kvar i sängen & kolla på t.ex julfilmer.

    Min Marcus är verkligen värd denna kylen då han kämpar & sliter varje dag, och för att han gör allt för mig, han finns alltid där när jag behöver honom som mest.<3 världens finaste pojkvän

  35. Ann-Sofie

    Skulle verkligen behöva denna då vi är 5 barn i familjen och kylen ofta är full av tråkigheter såsom mjölk yoghurt m.m. men i denna kunde man få lyxen att ha kall läsk eller celsius till lördagskvällarnas familjemys

  36. Bea

    Att fylla med fräscha juicer och smoothies under julhelgen för att värna om min familjs välmående. DET är kärlek för mig, och den absolut snällaste och mest omtänksamma julklappen att ge till mina allra närmsta❣️

  37. Maddy

    Min man har slitit och kämpat med att bygga klart vinden hos oss så att vi vuxna kan få ett sovrum (sover med varsitt barn just nu).
    Skulle vara underbart att få ge den i present till honom så att vi alltid kan ha kall dricka uppe i vinden!

  38. Alva Matsson-Frost

    Hur Nice hade det inte varit med en egen kyl på t.ex rummet hemma? När man har myskväll framför en eller flera filmer & vill ha drickan serverad kall & i närheten!!
    Har köpt massa nocco till min pojkvän Marcus i julklapp så hur bra hade det inte passat att ge honom en matchande kyl i födelsedagspresent den 28e december, som både är stilren & i rätt storlek så den passar in & inte tar upp för mycket plats??😍
    Man behöver ju självklart inte heller bara ha dricka i kylen utan det får säkert plats med lite choklad & sånt gottis man bara vill mumsa på en härligt fredagkväll (eller bara under en vardag Hahah!🤣).
    Får väll hoppas på att man kanske har lite tur i denna tävling då det var väldigt passande med julklapparna jag köpt till honom nu i år🤩

  39. Rebecca

    Hur härligt vore det inte att vinna denna? Och ge den i julklapp till min fina plastmamma som alltid ställer upp för mig och har gjort det sen jag var 3 år gammal. Älskar henne så mycket och det vore en perfekt julklapp 😍

  40. Rebecca Andersson

    Hur härligt vore det inte att vinna denna? Och ge den i julklapp till min fina plastmamma som alltid ställer upp för mig och har gjort det sen jag var 3 år gammal. Älskar henne så mycket och det vore en perfekt julklapp 😍

  41. Sandra

    Åh perfekta julklappen!! Jag skulle vara jättetacksam om jag skulle vinna denna då jag mer än gärna skulle vilja ge tillbaka lite mer än vad jag har möjlighet idag till mina föräldrar. Mina föräldrar renoverar just nu ett relax-rum och bastu och min pappas första idé till detta rum var just en cooler 😅 hade gärna köpt en sån här till honom som överraskning men som student räcker inte riktigt pengarna till tyvärr. Tack för en fin blogg och Instagram! ❤️

  42. Lina Eriksson

    Åh denna skulle jag vilja ge till min sambo som jobbar dag ut och dag in med både sitt vanliga jobb och med att vi håller på och grejar med våran nya hård som vi tagit över. På övervåningen håller jag på att utforma ett litet biorum då min sambo tycker väldigt mycket om film och denna skulle ju vara helt perfekt där. Jag håller tummarna att jag vinner och får se min sambo bli glad på julafton 😄

  43. Camilla Karlsson

    Tänk att få vinna en sådan till sin man och överraska han med! ✨🎁
    Han hade tappat hakan och barnen också! 🙈🙉🙊

  44. Lina

    Åh denna skulle jag vilja ge till min sambo som jobbar dag ut och dag in med både sitt vanliga jobb och med att vi håller på och grejar med våran nya hård som vi tagit över. På övervåningen håller jag på att utforma ett litet biorum då min sambo tycker väldigt mycket om film och denna skulle ju vara helt perfekt där. Jag håller tummarna att jag vinner och får se min sambo bli glad på julafton 😄

  45. Linnéa

    Hur bra vore inte detta? Jag skulle vilja vinna denna åt min pappa. Han skulle då få denna i julklapp och jag vet hur glad han skulle bli. Min pappa finns alltid där och han ställer upp så mycket. Något som man många gånger tagit för givet. Jag skulle verkligen vilja visa den otroliga uppskattningen för allt han gör genom att ge honom denna. Han tycker mycket om att ha bjudningar och bjuda på dricka, och jag vet att han pratat om en sådan flera gånger. Hur som helst en väldigt rolig kalender med mycket spännande. Du är väldigt inspirerande!

  46. Rebecca

    Vi har ett stort hus med härliga sällskapsytor där vi brukar samla både släkt och vänner på diverse tillställningar, middagar, kalas etc. Alltid samma problem: vart fasen ska vi förvara all dricka?
    Detta vore ju perfekta lösningen och LYX för alla våra gäster att få hämta vad de är sugna på, utan att de behöver känna att de rotar i vårt kylskåp 😀
    Skulle vilja överraska min man med denna då han sliter dag och natt med både sitt jobb och renovering av vårt hus, samtidigt som han är en fantastisk pappa och man <3

  47. Joanna J

    Åh jag skulle verkligen älska denna!!! Jag hoppas att få vinna denna då jag bor i en ganska liten lägenhet (=världens minsta kylskåp!) men trots det alltid är värdinna för diverse middagar och större tillställningar. Det skulle verkligen rädda många kvällar om den kunde finnas som extrakyl för all mat och dryck till alla man älskar 😀

  48. Malin isaksen

    Jag skulle vilja vinna denna till mig och min sambo . Kanske mest för att han skulle bli så glad . Han behöver något uppiggande just nu i dessa mörka (och för honom stressiga tider) . Dessutom
    Har vi bjudit in hela våran släkt för att fira jul hos oss . De blev en större jul än vad vi brukar, med mycket planering, och att tänka på. Så den skulle verkligen God jul 🎄💕

  49. Bella

    Jag och min tvååring bor hos min mamma. På nedervåning finns kylen och vi bor på övervåningen. När vi har fredagsmys springer jag och dottern mellan filmen och kylen, upp och ner i reklampauserna. Den här minikylen skulle lösa vårt problem – vi skulle kunna ha vårt fredagsmys på vår våning och därmed kunna se på film i lugn och ro! 🤩

  50. Malin isaksen

    Jag skulle vilja vinna denna till mig och min sambo . Kanske mest för att han skulle bli så glad . Han behöver något uppiggande just nu i dessa mörka (och för honom stressiga tider) . Dessutom
    Har vi bjudit in hela våran släkt för att fira jul hos oss . De blev en större jul än vad vi brukar, med mycket planering, och att tänka på. Så den skulle verkligen tjäna sitt syfte .
    Tävlar inte Speciellt ofta,
    Men var verkligen tvungen att testa nu ! God jul 🎄💕

  51. Fanny Dahlgren

    Hade varit perfekt hemma hos oss som är dryckesälskare av alla olika sorters. Perfekt till kvällar med fest, samt nu i juletider då man kan förvara den underbaraste julmusten i! Vore fantastiskt kul att vinna! Kram

  52. Emma H

    jag älskar att laga mat och bjuda hem vänner och familj på middagar, så tänk vad fantastiskt de hade kunna vara att få förvara all dryck i denna snygga minicoolern istället för i kylskåpet. Och tänk vad mycket mer mat jag skulle få plats me 😉 hehe!
    Eller ha denna ute i uterummet på sommarkvällarna, med kall, god, läskande dryck! Denna kan användas på många olika ställen och inte behöver man försöka gömma undan den heller, då den är så snygg!

  53. Sanna

    Åh en sån skulle jag ge till min pappa. Han är alltid ute på altanen och fixar och donar så det vore perfekt. Framåt våren ska han olja in vår altan och då vore detta perfekt att ha.

  54. Amanda

    Tack för att du bjuder på en så bra julkalender!
    Skulle vilja vinna minicoolern för att ha ute i bort uterum. Perfekt på sommaren & alla varma dagar. Men vi värmer även upp uterummet just till nyår. Är så mysigt att sitta där i värmen trots att det ofta är väldigt kallt & snöigt ute. Min man har velat köpa en minicooler i flera år, men det har aldrig riktigt blivit prioriterat. Skulle vara så kul att få överraska honom med den i julklapp.

  55. Sanne

    Men Åååh, hade passat såååå bra nu inför jul och nyår då familjen firar med oss i vårt nya hus och skulle vara bra att frigöra plats i kylen till maten, fattar verkligen inte vart allt ska få plats 😂

  56. Evelina W

    Min bror fyller 35 år till helgen, hade varit superkul att kunna säga att en minicooler är på väg till honom, så han får plats med all julmust när julfirandet dras igång! 🤩👌🏼 Jag är en som älskar att vinna, men vinsten delar jag gärna med familjen! 💕

  57. Cornelia

    Vilken härlig julkalender 😍 den här skulle passa perfekt Hemma hos mig och min sambo! I somras blev jag färdig lärare , tog min första klass till hösten och jag och min sambo flyttade i samband med allt äntligen in i vårt hus. Vilken dröm – klar med skolan, jobbar som lärare och flyttat till vårt hem! Den här skulle passa perfekt som julklapp till min sambo. Vi gifter oss nästa år också då kanske även denna kan komma till användning 🥰

  58. Jennie

    Om jag vann denna snygga minicooler så skulle jag ge den till min sambo som tack för allt han gör för mig och för att han är en så bra bonuspappa till mina två små 🥰 Den skulle passa perfekt i hans ”mancave” som han kallar de 🙂

  59. Emma

    Skulle så gärna vilja ge denna till min man i julklapp. Han fyller snart 30 och denna minicooler skulle rädda festen med kalla drycker och bli pricken över i till baren som vi bygger.

  60. Michaela

    Min sambo har tjatat och tjatat på mig att vi ska skaffa en sådan kyl men jag har bara sagt nej 🙈 det kanske är nu det händer då! Tänk va glad och överraskad han skulle bli om jag gav honom en sådan! Hihi! Wow vilken julklapp! 👌🏻😍

  61. Sanne Gurås

    En minicooler skulle jag vilja ge till min man till hans hobbyrum då de skulle göra honom så glad att ha sina energidrycker i 😍 ett stort plus för mig är att jag får mer plats i kylen 😂🤷🏻‍♀️

  62. Malin

    En minicooler skulle passa bra i vår 3a som jag, min sambo och två döttrar bor i. Då kan vi få plats med dryck i minicoolern och få mer plats över i kylskåpet. Och att ha en snygg minicooler i vardagsrummet med god dryck skulle vara super för oss.

  63. Natali

    Jag skulle vilja vinna denna i present åt min pappa som precis gått i pension. Han har haft lite svårt att acceptera det/inte vetat vad han ska göra med all sin tid. Men nu har han äntligen funnit sig ett intresse som är att brygga öl. Jag tänker att den här kylen skulle vara så perfekt för han och hans egen bryggda öl som han så gärna vill skryta om, och den är faktiskt riktigt bra! Tror han skulle bli så sjukt glad, någon som faktiskt hör och ser hans intresse!

  64. Julia Björk

    Jag skulle väldigt gärna vilja vinna den här minicoolern för att ge den till min familj. Jag har precis flyttat 35 mil hemifrån och skulle bli sååå glad om jag kunde ge mina föräldrar och mina syskon den här i julklapp då de förtjänar det allra bästa!! Kram!!

  65. Charolin Berglund

    Denna både snygga, praktiska och vad ja kan förstå hållbara kyl skulle vara fantastiskt att få överraska min kärlek med. Som en julklapp och han kommer bli upp över öronen förälskad i den. Vi har pratat om en liknande länge men jag själv tycker de är för dyra. Så chansen att vinna denna vore ju utomordentligt underbart! Kramar, ha en underbar juletid!

  66. Elisabeth

    Jag hade velat vinna den för att kunna ge bort till min sambo då han har önskat sig en sådan i flera år nu.
    Sen ska jag inte ljuga och säga att jag inte kommer använda den minst lika mycket haha!

    Han ställer alltid upp på alla mina galna idéer i hemmet och renoverar för fullt på egen hand utan att klaga. Jag kunde hjälpa till när vi flyttade in för 3 år sedan men nu har vi en liten son på 14 månader och en bebis beräknad i februari som måste tas hand om 🙂

  67. Alexandra

    Denna lucka kan jag ju inte motstå att tävla i!
    I somras gjorde jag om i mitt uterum för att skaffa en lite mer vardagsrums-känsla då det är ett rum som sällan används. I och med denna renovering tänkte jag att det kunde vara perfekt att ha en liten ”mini-kyl” så man slipper springa fram och tillbaka om man behöver något från kylen – tills jag insåg vad de kostade… Med det sagt är det ett oavslutat projekt, rummet hade blivit komplett med denna fina kyl och design. Jag brukar aldrig nappa på sånna här tävlingar men någon gång ska ju va den första särskilt med så passande produkt – nu håller vi tummarna 🙂

  68. Isabelle

    Har drömt om att ha en sån kyl i flera år! Vill bjuda hem mina vänner på en kall dryck på min (på sommaren) varma balkong.
    Kämpat mig ur en väldigt lång och tuff period så en kyl så denna skulle vara som en klapp på axeln med att man kämpat sig vidare!

  69. Louise

    Supergullig liten kyl som jag gärna hade velat ge till min syster. Hon förtjänar allt i världen och denna minicoolern är precis i hennes smak! Hade dessutom fyllt den med nocco ice soda (sååå god) och gömt några cola zero i botten 🙂

  70. Hanna

    Hade passat perfekt nu när min sambo fött för sig att renovera källare! 🙂 Tänk att denna manik står i källaren och leverera kalla drycker 🙂 Då vi även ha bastu i källaren och en finne i huset så skulle denna verkligen leverera 🙂

    1. Carro

      Haha den skulle passa till sonen på 11 år som har på sin julklapps lista på första plats en platta med dricka och andra plats en litet kylskåp tror han skulle bli överlycklig över denna

  71. Josefine

    Denna skulle jag överraska min sambo med. Vi har köpt hus och det han pratat om sedan vi flyttade in är att han vill göra om ett rum till en mancave. Där han kan se sport när jag ser Wahlgrens värld eller liknande 😂🙈 Jag har sagt att det är okej så länge jag får min walk-in-closeth. Ingen av dom har blivit av än när vi har satsat på allrum och kök först, men när vi drar igång med det så skulle en sådan passa perfekt 👌 Och jag vet att han skulle bli såå glad. Vilket jag älskar, och skulle ge honom hela världen om jag kunde ✨

  72. Nathalie Andersson

    Hej fina Gabriella!
    Jag skulle gärna vilja vinna en minicooler åt mig och min familj. Vi har ganska nyligen flyttat och i vår nya lägenhet så är kylskåpet och frysen delat, så vi har minimalt med plats i både kylen och frysen… vi är två stycken trötta småbarnföräldrar som mer än gärna passar på att prata lite med vänner när chansen ges o vi är barnlediga. Och självklart vill vi ta hem vänner till vår nya lägenhet. Men med vänner och party nedkommer ju såklart dricka i olika former. Men det finns ingen plats. Total platsbrist i kyl och frys så oftast får all dricka stå framme… inte jättegott med varma drinkar… men eftersom det är en hyresrätt och vi är småbarnsföräldrar så har vi inte råd att köpa en större kyl och frys. Denna vore perfekt inför fester, middagar och sommaren!
    Kram Nathalie

  73. Nathalie Andersson

    Hej fina Gabriella!
    Jag skulle gärna vilja vinna en minicooler åt mig och min familj. Vi har ganska nyligen flyttat och i vår nya lägenhet så är kylskåpet och frysen delat, så vi har minimalt med plats i både kylen och frysen… vi är två stycken trötta småbarnföräldrar som mer än gärna passar på att prata lite med vänner när chansen ges o vi är barnlediga. Och självklart vill vi ta hem vänner till vår nya lägenhet. Men med vänner och party nedkommer ju såklart dricka i olika former. Men det finns ingen plats. Total platsbrist i kyl och frys så oftast får all dricka stå framme… inte jättegott med varma drinkar… men eftersom det är en hyresrätt och vi är småbarnsföräldrar så har vi inte råd att köpa en större kyl och frys. Denna vore perfekt inför fester, middagar och sommaren!
    Kram

  74. Anna Lundqvist

    Åh, det här är precis vad jag skulle vilja vinna just nu. En given julklapp till min sambo som pratat om en sån här sen vi blev radhusägare i april! Dock så har det ännu inte kunnat köpas, då andra saker behöver prioriteras… håller tummarna!

  75. Jessica

    Min prylnörd till sambo fyller 30 år den 27 December så det hade varit så sjukt kul att få ge honom en minicooler i present från mig och barnen☺️ Eftersom jag är mammaledig nu med vår minsting på 10 månader så hade det varit helt fantastiskt att vinna denna då mammapengen inte är den bästa.. Vi har kommit överens om att jag inte ska köpa något speciellt i år då vi behöver spara pengar så han hade blivit så sjukt förvånad om han fick denna.
    Jag hade fyllt den med en massa gott som vi sedan kunde skåla med på kvällen!🍾🥂

  76. Karro

    Alltså! Letar efter en julklapp till min sambo och det här skulle han bli såååååå överraskad och glad för. Vi har haft ett tufft år med sjukdomar, mycket sjukhus vistelser och något har hela tiden gått sönder i vårt hus så vi renoverat något hela tiden. Vi kämpar fortfarande med renovering, sjukdom och vakna nätter (2 småbarn).

    Vill bara ge min sambo en riktigt bra julklapp som kommer bli välanvänd! Som han är värd den! Hoppas verkligen på tur ❤️

  77. Lotta Andersson

    Min man har slitit med altanbygge hela hösten och till våren är det dags för nästa altan, han fyller dessutom 50 år nästa år och det skulle vara så kul att få ge honom en kyl som han så gärna vill ha så han kan njuta av något kallt på altan och bara säga ”fan va bra jag är”

  78. Claudia

    Jag älskar att knepa och knåpa, ta en kall mellan hink och såpa. Mitt lilla kylskåp med frysfack går inte att förvara mycket i, så det hade varit underbart att ha en extra förvaring för allt gott jag vill förtära ✨🍓🍋🍊🍎

  79. Caroline

    Skulle vilja vinna denna då vi äntligen börjar få ordning i vår källare som var fuktskadad när vi flyttade in. Har varit mycket jobb och slit, men snart står den klar! Hade varit roligt att överraska min sambo med en väl kyld dryck när han skall kolla sin första fotbollsmatch där. 😍

  80. Zannah Ehnemark

    Denna skulle vara PERFEKT till min man! För en tid sedan gick hans brukare bort i cancer, Under åren som gått blev dom bästa vänner, Min man var hans extra kroppsdelar när hans egna inte bar honom. Min man är världens finaste människa som kämpar varje dag med oss i familjen, kämpar med att leta nytt jobb, och samtidigt går igenom en sådan jäkla tuff tid.
    I sitt garaget kan han slingra sina tankar, Ha glada minnen om vad hand och hans brukare alltid gjorde i garaget när han lärde min man en massa. ❤ Att få ge honom denna som han kan ha dricka i skulle betyda massor så han dom dagarna han hänger i garaget kan skåla med sin bästis bland molnen. ❤

  81. Simone Rydin

    En sån kyl hade varit perfekt för oss nu lagom till jul. Då vi endast har ett tråkig halvkyl/halvfrys skåp i vårat kök. Och vi kan ALDRIG kan ha kall dricka där i pga platsbrist.. så denna hade vart perfekt nu när vi även ska hela släkten här på julfirande. Skulle vara roligt att äntligen kunna bjuda på en kyld dryck och inte rumstempererad. Så jag hoppas hoppas 😁

  82. Simone

    En sån kyl hade varit perfekt för oss nu lagom till jul. Då vi endast har ett tråkig halvkyl/halvfrys skåp i vårat kök. Och vi kan ALDRIG kan ha kall dricka där i pga platsbrist.. så denna hade vart perfekt nu när vi även ska hela släkten här på julfirande. Skulle vara roligt att äntligen kunna bjuda på en kyld dryck och inte rumstempererad. Så jag hoppas hoppas 😁

  83. Michaela Einarsson

    I somras slog vi till och byggde vår dröm, en pool. Det har naturligt blivit en samlingsplats för vänner och familj. Den här hade passat perfekt att hålla drycken kyld till Kidsen ♡

  84. Chasmin Lidström

    Vi har precis flyttat till ett hus hela familjen och nu i jul är de första gången vi ska vara hemma hos oss på julafton och jul älskare så känns ju de jätte stort 😍 så att vinna denna för att kyla dryckerna i skulle ju vara underbart!

  85. Dominika

    När min man växte upp hade dem det otrolig tufft hemma. Både emotionellt men kanske främst ekonomiskt. Sedan vi träffades för 5 år sedan har jag försökt att fylla hans/vårat liv med kärlek/värme/glädje och trygghet. Det här med att ”unna” sig saker är fortfarande kämpigt för honom. Rädslan sitter kvar för att en dag kanske behöva gå hungrig igen. Men är det något min man verkligen älskar så är det läsk 🙈 och jag hade älskat att få överraska honom med denna superfina cooler och fylla den med alla hans favoriter. Tusen tack för en superfin och ärlig blogg. ❤️

  86. Tina Silver

    Vi köpte hus förra året och till sommaren ska vi förhoppningsvis bygga en ny stor och fin altan. En MiniCooler hade ju varit drömmen att ha där ❤️ Kan se framför mig alla härliga middagar vi kan ha där med god mat och dryck. Jag var höggravid när vi flyttade in och sonen blir 1 år nu 13 december. Så ekonomin är inte på topp så detta blir ju perfekta julklappen till sambon och familjen 🙂

  87. Therese

    Det skulle vara drömmen att ha en praktisk och snygg inredningsdetalj att kunna ha inne på vintern och ute på sommaren, något som skulle uppskattas av många och komma till användning ✨

  88. Claudia

    Ohh den hade passat perfekt hos oss till jul! Renoverar för fullt och kommer inte att ha vår nya stora kyl på plats till dess. Då vi bor i Skåne är det inte alldeles säkert att man kan förvara en massa kylvaror ute heller. Så den hade verkligen gjort sitt hos oss i jul!

  89. Michaela

    Efter många års drömmande så slog vi till med att bygga pool förra året. Nu har det blivit en plats för vänner och familj att samlas på under somrarna. Den här skulle passa kanon, så att vi kan hålla drycken kall till alla kidz ♡

  90. Johanna

    åh! precis vad vi skulle behöva! precis ny inflyttade till ett äldre hus men en vildvuxen trädgård. Under år 2020 ska vi sätta klorna i precis allt för att skapa vårt drömhus å trädgård! Kall dryck till alla familjemedlemmar å vänner som kommer för att hjälpa till vore underbart! håller tummarna!

  91. Sofia Henriksson

    Åh en sån här fin har resten av min familj, brorsan på balkongen och pappa på altanen. Tänk om jag kunde få ha en likadan när min trädgård blir färdig och kanske ett litet växthus kommit på plats! Tänker då ett litet caféset, kanske en pergola och en vinranka som klättrar. Där under hade denna gjort sig fin till sommaren! 😃

  92. Malin

    Denna skulle jag gärna vilja vinna och ge min man! Han har lääänge velat ha en sådan till vår trädgård. Skulle dessutom passa väldigt bra nu i jul då släkten kommer över. Våra barn skulle älska att få plocka upp julmusten ur denna!
    Hoppas på tur 😊

  93. Louise

    Wow, har länge spanat in denna kyl men ekonomin behöver andra prioriteringar. En sådan här hade verkligen kommit till bra användning hemma hos oss. Vi är en stor släkt med många härliga släktmiddagar, för att inte tala om jul. Denna kyl hade vart perfekt då det är mycket mat och dryck som skall in i kyl men som inte får plats. Knytmiddagar är perfekt då alla tar med sig något och då blir det alltid mycket mat. För mig är det så viktigt att umgås med nära och kära, det behöver inte vara märkvärdigt bara man känner gemenskapen och vad passar då inte bättre än att umgås över en middag eller två. <3

  94. Sanna A

    Åh har ingen bra motivering på studs efter en tuff dag på jobbet men har länge suktat efter en sån där och skulle bara bli så himla glad!!

  95. Amy

    Jag fyller snart 30 år och ska ha en fest med släkt och vänner. Den här kylen skulle passa så bra för all dryck som ska vara kall då mitt kylskåp är alldeles för litet! Hoppas verkligen att jag vinner den för det skulle underlätta så mycket! 🙂

  96. Ida K

    En perfekt present jag skulle ge till min fantastiska sambo som ställer upp och gör allt för mig och vår dotter, samt lilla bebis som är påväg! Efter storrenoveringen av hela källaren till våra små skulle det passa perfekt för honom att ta en liten stund i sin lilla hörna med en välkyld dryck! Det är han värd. 😍 Hoppas på tur!

  97. Jennifer Björk

    Wow! Är alltid ute i sista jäkla sekunden när det handlar om julklappar, att man aldrig lär sig 🙈 Denna hade ju varit perfekt till min sambo som aldrig blir överraskad av mina presenter (kanske för att jag har så dålig fantasi & han kan nästan gissa sig till allt) men en sån här skulle han aldrig kunna gissa på och det hade varit perfekt till han då han dricker mer läsk/bubbelvatten än kranvatten 😅 ska väl inte sticka under stolen heller med att min svaga punkt är Pepsi max så detta hade ju varit alldeles perfekt 😂

  98. Åsa Planstedt Brännström

    Åh WOW! 🤩 Den vore ju perfekt till oss! 🙌🏼 Min man är sjukskriven 100% hela hösten pga akut diskbråck, o jag är sjukskriven 50% då jag gick in i den berömda väggen för ett år sedan… Vore så häftigt o coolt att få överraska mannen med denna! ♥️

  99. Sabina Andersson

    Så länge som min man har velat ha en sån här minicooler men aldrig unnat sig att köpa eller fått av mig heller för den delen 🙈Det skulle vara perfekt att överraska honom med denna i julklapp och dessutom fylla den med diverse drycker som han gillar!

  100. Nicole

    Åh! Denna skulle verkligen vara perfekt nu när vi flyttat till mindre (fått nycklarna idag!) och går från två kylar till en. Dricker aldrig varm dryck så detta skulle vara en livräddare i mitt och sonens liv 😍

  101. Jennifer

    Wow! Är alltid ute i sista jäkla sekunden när det handlar om julklappar, att man aldrig lär sig 🙈 Denna hade ju varit perfekt till min sambo som aldrig blir överraskad av mina presenter (kanske för att jag har så dålig fantasi & han kan nästan gissa sig till allt) men en sån här skulle han aldrig kunna gissa på och det hade varit perfekt till han då han dricker mer läsk/bubbelvatten än kranvatten 😅 ska väl inte sticka under stolen heller med att min svaga punkt är Pepsi max så detta hade ju varit alldeles perfekt 😂

  102. Sabina

    Så länge som min man har velat ha en sån här minicooler men aldrig unnat sig att köpa eller fått av mig heller för den delen 🙈Det skulle vara perfekt att överraska honom med denna i julklapp och dessutom fylla den med diverse drycker som han gillar!

  103. Bella

    Jag och min tvååring bor hos min mamma. Köket är nere, så vi måste gå ned när vi ska äta och dricka. En minikyl skulle lösa problemet – vi skulle kunna ha vårt fredagsmys utan en massa spring mellan kylen och övervåningen. Det här är precis vad vi behöver! 👏🏼

  104. Rebecka T

    Hade varit perfekt, speciellt till jul men även året runt! Jag och min sambo har en stor släkt och arrangerar även gärna fester och tillställningar hemma hos oss, för både fest och vänner. Kylskåpsplatsen är konstant ett bekymmer när all mat och dricka ska trängas i den lilla kylen. Denna hade varit en riktigt life save’er speciellt redan nu till Uppesittarkvällen och nyår🎅🏼🎅🏼

  105. Lina Bennsäter

    Åhhh wow en sådan här min sambo tjatat så mycket om att han vill ha när vi flyttar till hus. Hade varit så kul att få ge honom denna i julklapp då vi flyttar in i vårt första hus efter årsskiftet 😍

  106. Madde

    Jag vill ge denna till min pappa som kämpat och slitit i hela mitt liv för att få allt att funka och gå ihop och nu ätligen har fått bygga sig ett garage. DENNA SKULLE VARA PERFEKT! 😍

  107. Linnea H

    Vi har precis byggt hus och nästa sommar ska vi bygga uteplats och uterum. En sån här minicooler vore helt perfekt att ha i uterummet under varma dagar, så att man inte behöver springa in till köket så fort man blir törstig.

  108. Johanna

    åh! precis vad vi skulle behöva! precis ny inflyttade till ett äldre hus men en vildvuxen trädgård. Under år 2020 ska vi sätta klorna i precis allt för att skapa vårt drömhus å trädgård! Kall dryck till alla familjemedlemmar å vänner som kommer för att hjälpa till vore underbart! håller tummarna!!

  109. Emma

    Jag skulle vilja ge denna minicooler till mina svärföräldrar i julklapp. Dom håller på att totalrenovera sin sommarstuga, som har kommit att bli våran (min & sambons) idyll. Vi hade tänkt att köpa just en minicooler att ha bredvid bubbelpoolen på altanen till dom, så detta hade varit perfekt att vinna!! Håller tummarna. Kram till dig och dina söta barn <3

  110. Sara

    Denna hade jag velat ha i vårat nybyggda hus, till våren/sommaren när vi ska bygga altan ☺️ hade varit perfekt att ha denna ståendes där med massor av god dryck att kunna avnjuta hela sommaren lång! Och sen i framtiden när vi vill bygga ett uterum, kan den stå där även under resten av det kyliga året 🤩🥤🍹

  111. Madeleine Karlsson

    Har kikat på en sådan länge nu, men livet kommer i mellan och andra saker måste prioriteras!
    En kyl som passar perfekt på altanen på sommaren och gillestugan på vintern 🤩
    En kyl som skulle vara perfekt då vi i år ska spendera julen här hemma med familj och släkt, 8 barn och 11 vuxna 🎅🤶 då skulle den passa perfekt så vem som helst kan hämta sig en kall julmust, då kylen säkerligen kommer vara full i julmat 🤩 skulle vara perfekt julklapp till mig och mannen då vi prioriterar bort julklapparna till varandra 🤶🎅🥰

    1. Bella

      Jag och min tvååring bor hos min mamma. Köket är nere, så vi måste gå ned när vi ska äta och dricka. En minikyl skulle lösa problemet – vi skulle kunna ha vårt fredagsmys utan en massa spring mellan kylen och övervåningen. Det här är precis vad vi behöver! 👏🏼

  112. Natalie

    Jag har gjort slut med min sambo som jag varit tillsammans med i 7 år, livet har känts så grått och jobbigt den senaste månaden, som att lyckan och kärleken inte kommer hitta fram till mig. Vissa gånger har man bara tänkt på att gå tillbaka och att man kanske gjorde ett misstag, men jag har försökt vara stark och nu har jag bara bestämt att jag ska ha KUL. Jag har bestämt att jag ska fira nyår hos mig med mina närmaste väninnor. Jag hoppas på att jag ska känna mig glad och taggad på livet igen. Och att nästa år blir bättre. Det som skulle passa in denna nyårs afton skulle absolut vara en minicooler !

    1. Sara

      När vi ute i skogen är dit vi ryggsäckar & packningen bär. En liten men ack så söt liten stuga, ja den får till familjen duga. Smör, pålägg & ägg är de som får plats, ja platsen är knappt de är inget palats. Med denna minicooler skulle vi äntligen kunna få dricka kallt & slippa gräva ner i jord & bark. Så har vi kylt våran dryck tidigare men de blir jordigt & bökigt. Håller tummar & tår på att denna vinst blir vår ✨ den kommer få stugan i gung & drycken i kylen blir kung 🙂

    2. Rebecka T

      Hade varit perfekt, speciellt till jul men även året runt! Jag och min sambo har en stor släkt och arrangerar även gärna fester och tillställningar hemma hos oss, för både fest och vänner. Kylskåpsplatsen är konstant ett bekymmer när all mat och dricka ska trängas i den lilla kylen. Denna hade varit en riktigt life save’er speciellt redan nu till Uppesittarkvällen och nyår🎅🏼🎅🏼

    3. Michaela einarsson

      Efter många års drömmande så slog vi till med att bygga pool förra året. Nu har det blivit en plats för vänner och familj att samlas på under somrarna. Den här skulle passa kanon, så att vi kan hålla drycken kall till alla kidz ♡

  113. Emma Bäckman

    Denna minicooler hade jag gett till min kära sambo så att han hade kunnat ha den nere i sitt tv-rum för alla hans hockey kvällar och i sommar ute vid grillen för att kunna ta sig en kall öl under tiden han tillagar middagen till oss alla i familje. Hade varit så roligt att kunna ge honom något som jag vet att han hade uppskattat, något som jag inte kommer kunna ge honom med min budget som studerande småbarnsmamma ❤️

    1. Lina

      Jag skulle SÅ gärna vinna denna att ha alla mina pepsi Max burkar i som tar upp all plats i kylen. Och kanske en flaska vin eller två 🙄 Den passar in både storleksmässigt och designmässigt i mitt hem 🙏🏼🖤

    2. Lina Aspinge

      Jag skulle SÅ gärna vinna denna att ha alla mina pepsi Max burkar i som tar upp all plats i kylen. Och kanske en flaska vin eller två 🙄 Den passar in både storleksmässigt och designmässigt i mitt hem 🙏🏼🖤

  114. Tove

    Nämen vad är oddsen, perfekt ju. I sommar tar jag äntligen studenten och det kommer bli en av dem lyckligaste dagarna i mitt liv. När det gäller att planera saker i god tid så kan jag möjligen ha ett litet kontrollbehov. Mina inköp till studenten har börjat redan nu och jag vill verkligen slå på stort och göra dagen till den bästa. Jag tänker mig foodtruck, bjuda massa vänner och familj, festa hela natten lång och bara ha en otrolig dag. Just denna Minicooler har jag kollat på ett antal gånger och tänkt, några av dessa måste jag ha. Det skulle passa perfekt att ha en sådan ute på altanen där alla vänner och familj får gå och ta en god och iskall dricka när dem vill. Hur perfekt? Och mina föräldrar slipper gå runt som servitriser hela dagen och kan ägna sig åt mig och min dag istället.

  115. Emelie

    Det skulle passa så bra med en liten julklapp till mig och min familj nu när vi precis fått reda på att vi har vattenskada i badrummet och måste totalrenovera så fort som möjligt och alla pengar kommer läggas på de.

  116. Caroline N

    Åh! En cooler står verkligen högst upp på min önskelista. För visst får även vuxna ha en önskelista? Det tycker jag i alla fall! Älskar jul och att få ge paket, men även att få känna den kittlande känslan när någon tänkt ut något till just mig! Blir aldrig för stor för det. Sedan vårt altanbygge blev klart i somras har jag googlat så många olika minicooler. Denna var helt i min smak. Så nu håller denna vuxna människa sina tummar att ”tomten” levererar en Cylinda till jul! Haha

  117. Emma Bäckman

    Denna minicooler hade jag gett till min kära sambo så att han hade kunnat ha den nere i sitt tv-rum för alla hans hockey kvällar och i sommar ute vid grillen för att kunna ta sig en kall öl under tiden han tillagar middagen till oss alla i familje. Hade varit så roligt att kunna ge honom något som jag vet att han hade uppskattat ❤️

  118. Linnea

    Den hade varit perfekt hemma hos oss! Med fyra barn så är det svårt att rymma kylda drycker åt alla. Tänk att få slippa göra isbitar åt alla i tid och otid! 🤩

  119. Moa

    Denna minicooler hade vart så himla rolig att få ge min sambo som vuxit så mycket sedan han blev pappa för ett år sedan. Det var tufft i början men han har axlat rollen som pappa helt fantastiskt och jag är så stolt över honom. Sen så älskar vi både julmust så hade fyllt den men massor av goo must och överraskat honom med på julaftonsmorgon 😍😍😍

  120. Sofia

    Ååå vilken perfekt julklapp åt min sambo! Vi ska börja bygga hus till sommaren så då är denna perfekt till förvaring av diverse kalla drycker åt de som hjälper oss att bygga vårt drömhus! :)<3 Sedan kommer den att passa perfekt i ett orangeri som jag sååå önskar ha på gräsmattan! Dessutom är den inte bara praktisk utan snygg också!

  121. Peder Nylander

    Perfekt till att kyla dryck till barnens kalas som är på sommaren. Dessutom en rolig pryl för dom att plocka dryck ur.. 😁

  122. Peder Nylander

    Perfekt till att kyla dryck till barnens kalas som är på sommaren. Dessutom en rolig pryl för dom att plocka dryck ur.

  123. N.S

    Jag hade så gärna velat vinna denna och få ge den till mina vänner som alltid ställer upp i ur och skur, och som alltid styr fester och firanden hemma hos dem så man själv inte ska behöva tänka på att förbereda något eller måsta städa dagen efter haha! Deras gick just sönder så denna hade varit guldvärd för dem så vi slipper ockupera deras kyl när vi kommer för partaj nästa gång!

  124. Kicki

    Åh! 🤩 Skulle vara optimalt inför nyår ju! Firar min första nyårsafton som singel och planerar att fira ordentligt och då ingår ju såklart väl kylda drycker… 😄

  125. Johanna Bergfeldt

    Ååh vore så kul å vinna!😍 Vi flyttade till nytt boende för ett tag sedan med fin inglasad balkong. Vi har dock inte haft ekonomi att inreda och fixa som vi vill där än. Vi har alltid velat ha en minicooler och denna hade passat perfekt hos oss. Ett steg närmare drömmen om perfekt balkong😁😍

  126. Linda

    För mig är detta drömmarnas dröm! Sambon har installerat en nedsänkbar ölkyl till sig (förstå wow-effekten bland grabbarna). Själv dricker jag bara alkoholfritt så hur kul hade det inte varit att få severa även de ”tråkiga” dryckerna ur en så cool (haha) och snygg kyl!

  127. Michelle

    Till våren ska vi äntligen bygga ett trädäck & jag vill så gärna ha den fina kylen där! Mina små pojkar kan ta något läskande från kylen & likaså mamma & pappa!😀 Håller tummarna för vinst☺️

  128. Linnea

    Denna mincooler skulle passa perfekt på vår inglasade altan som vi alltid sitter på när vi har besök. Men vi har all dryck i garaget så vi behöver gå genom hela huset och ut till garaget för att hämta påfyllning. Så denna vore perfekt för oss.

  129. Emma

    Då vi ska ha en lite större nyårsfest i år så skulle det vara roligt att kunna kyla all dricka i denna!😍 och vilken lyx att sen kunna ha den i lägenheten och alltid ha kalla drycker🌸

  130. Linnea Norden

    Denna mincooler skulle passa perfekt på vår inglasade altan som vi alltid sitter på när vi har besök. Men vi har all dryck i garaget så vi behöver gå genom hela huset och ut till garaget för att hämta påfyllning. Så denna vore perfekt för oss.

  131. cajsa

    Åh! Denna skulle jag vilja ge till en speciell vän som betyder väldigt mycket. Trots att vi bara känt varandra sedan vi började plugga på universitetet i samma klass. Allt eftersom fick jag lite svårare att hänga med och kom lite efter med studierna, då kom hon som en räddare i nöden med största hjärtat av guld. Hon hjälpte mig, stöttade mig, peppade mig att tro på mig själv samt hjälper mig att strukturera upp studierna. Trots att det är tuffa kurser för henne och hon har en familj med mindre barn väljer hon att hjälpa mig utan att egentligen få någonting tillbaka, förutom min tacksamhet. Jag tycker att det tillhör ovanligheten att en person gör något för någon annan utan att förvänta sig eller få någonting tillbaka, och det vill jag hylla! Hon älskar kalla drycker och det behövs när man kämpar med julkänslan mitt i plugget. Vad vore bättre än en riktigt kall julmust som man dessutom kan ha jämte skrivbordet. Med CSN budget skulle jag bli glad att vinna denna så jag kan få sätta guldkant på hennes vardag!

  132. Bea

    Åh! En sådan hade varit perfekt när vi ska ha jul och nyårsfirande här hemma. Då det bland gästerna är en härlig mix med gravida, barn i olika åldrar och några som gärna tar en öl eller två så behövs plats för all kvällens dricka. Håller tummar och tår att vi vinner ✊😍

  133. Liza

    Vill ge till min sambo som alltid sätter mig i första hand när det gäller allt, han är den finaste människan med det finaste hjärtat som älskar öl ungefär lika mycket som han älskar mig 😉 det skulle passa perfekt i hans egen ”mancave” 🥰

  134. Lisa

    Vill ge till min sambo som alltid sätter mig i första hand när det gäller allt, han är den finaste människan med det finaste hjärtat som älskar öl ungefär lika mycket som han älskar mig 😉 det skulle passa perfekt i hans egen ”mancave” 🥰

  135. Rebecca

    Jag har ÄNTLIGEN köpt ett hus efter att ha drömt om att bo i hus sedan jag var 10 år. Nu drömmer jag om grillning och vin ute i trädgården till våren och en minicooler skulle vara perfekt för mitt bubbel och min sambos öl! 😃

  136. Rebecca

    Jag har ÄNTLIGEN köpt ett hus efter att ha drömt om att bo i hus sedan jag var 10 år. Nu drömmer jag om grillning och vin ute i trädgården till våren och en minicooler skulle vara perfekt för mitt bubbel och min sambos öl! 😃

  137. Caroline

    Denna skulle jag vela vinna då den hade passat perfekt hemma hos oss. Då jag och min sambo precis flyttat till vårat egna hus och inte har så mycket möbler att fylla ut med 😊

  138. Veronica

    Min treåring som (om han fick välja) skulle kunna leva på smoothies, festis, milkshakes och mjölk skulle bokstavligt talat HOPPA av glädje över denna. Bättre än alla leksaker i världen. Tänker mig att man fyller upp denna med dryck och frukt och har den ute en varm sommardag. På vintern skulle den få en hedersplats i lekrummet 😍 En minicooler till min Ellian ❤

  139. Micaela

    Wow! Detta hade varit den perfekta julklappen till min pappa! Han önskar sig en kyl och denna ser väldigt fin ut. Han är världens snällaste och sätter alltid oss barn i första hand så hade varit otroligt roligt att få ge en så fin julklapp till honom 🥰🥰

  140. Cajsa

    Åh! Den skulle jag vilja ge till en vän som betyder otroligt mycket för mig trots att vi inte känt varandra mer än i 1,5 år. Vi började plugga på universitetet tillsammans, och allt eftersom hade jag svårare att hänga med och kom efter och då kom hon räddaren i nöden och med största hjärtat av guld och hjälpte mig, peppade mig och hjälper mig att strukturera studierna och får mig att tro på mig själv. Detta gör hon utan att egentligen få någonting tillbaka förutom min tacksamhet. Det är väldigt få människor som gör något utan att vilja ha något tillbaka så jag vill hylla det!
    Hon älskar kall dricka och det behövs i pluggstugan och hon skulle aldrig unna sig själv denna. Med CSN budget skulle jag bli tacksam över att kunna ge henne något tillbaka för allt hon gör för mig och sätta guldkant på hennes vardag!
    Kram

  141. Elin

    Åh denna vore helt fantastisk att ha julmusten i vid vårt stora julfirande hemma hos oss iår. Den kommer även stå fint på våran altan i vår och sommar så vi alltid har kall dryck för stora som små vid besök som hemmamys 🙂

  142. Maria

    Min sambo har varit världens finaste de senaste två månaderna sedan vi fick vårt första barn, ställt upp till 100% och gjort allt för att jag och lillgrabben ska må bra. Han önskar sig ingenting i julklapp, men jag skulle så gärna vilja ge honom något fint. Vet att han skulle ÄLSKA den här minikylaren från Cylinda, den hade varit perfekt i ”hans” grabbrum inför vinterns alla fotbollsmatcher, och det hade varit så kul att få ge någonting tillbaka till honom efter allt han gör för oss.

  143. Caroline

    Denna skulle jag vela vinna hade varit perfekt hemma hos oss. Då jag och min sambo precis flyttat in i vårat egna hus och inte har så mycket möbler att fylla ut med 😊

  144. Ronja

    Wow vilket pris!
    Om jag hade vunnit den här hade jag överraskat min pappa på julafton.
    Vi har inte alltid haft en bra relation men vi jobbar aktivt med att den ska vara så bra som möjligt. Det bästa med pappa är att han alltid ställer upp när det gäller praktiska saker så som mecka med bilen, byta däck, fixa och hjälpa till i min och min mans lägenhet osv. Pappa är nämligen snickare med egen firma och är otroligt praktiskt lagd och kan det mesta när det gäller bygg och även bil. Sen jag var liten har han önskat sig ett eget garage och i år har han från planering till färdigbyggt byggt sitt eget garage på närmare 90 kvm! Där inne sysslar han bla med däckbyte på min bil, bygger fyrhjuling och motocross till sina barnbarn, planerar inför kommande byggen till nästa barnbarn då jag väntar mitt första barn i mars och pysslar med sina crosscyklar då han tävlar i Enduro. Det enda jag tycker saknas är ett kylskåp eller anordning där man kan förvara dryck. För oavsett när jag ringer så är han i det där garaget. Och även om garaget är på tomten tycker jag han borde kunna ha dryck och liknande på plats istället för att behöva gå till huset och hämta. Så till jul har jag tänkt ordna något liknande men som student blir julklappsbudgeten rätt knapp. Och så ser jag denna tävling och känner bara wow. Tänk om jag skulle få överraska pappa med en sån här! Håller alla tummar och tår dubbelt upp eftersom bebis i magen också hoppas på en julklapp till morfar 😍

  145. Madeleine Karlsson

    Har sedan ett år tillbaka kikat på en sådan och velat beställa för att ha på altanen på sommaren och gillestugan på vintern 🤩 men alltid har det kommit något i mellan så pengarna får gå dit istället! perfekt när det kommer mycket med folk 🤩 i år ska vi fira en dag under julen hemma hos oss, så det slutar med 8 barn och 11 vuxna, då kan alla gå och hämta kylda drycker när som helst då kylskåpet kommer vara full proppat med julmat 🤶🎅🥤håller tummarna stenhårt ✊🤩

  146. Michaela callander

    Vilken perfekt pressent att få ge till mamma & pappa att ha på deras uterum när alla barn och barnbarn kommer på besök❤️

  147. Michaela callander

    Vilken perfekt pressent att få ge till mamma & pappa att ha på deras uterum när alla barn och barnbarn kommer på besök 🥰

  148. Julia

    Hej vi är 4 studenter som bor i en lägenhet och ska hålla en nyårsfest och minicoolerna hade passat om som handen i handsken. Vi har även en liten för liten kyl så detta är något vi hade haft användning för ett låååångt tag framöver. POK😘

  149. Michaela

    Vilken perfekt pressent att få ge till mamma & pappa att ha på deras uterum när alla barn och barnbarn kommer på besök 🥰

  150. Elsa Hjalmarsson

    Herregud!!!! Detta är något jag och min sambo verkligen kollat på att köpa, men studentplånkan säger nej för tillfället…… Min sambo är heeeelt besatt av celsius och snittar minst en per dag, och jag med mitt guilty pleasure med redbull som hållt i sig sen gymnasiet…. Det vore helt underbart att överraska min sambo med en sådan här minicooler i julklapp, jag får nog inte bara denna minicooler som pris utan även priset som årets flickvän i 10 år framåt… att ens ha en sådan här minicooler hemma i studentlägenheten vore bara det helt fantastiskt. Hoppashoppashoppas……
    Kram!!

  151. Maxime

    Åh så fin! Har precis flyttat hemifrån, och dessutom ihop med min pojkvän och hade så gärna överraskar med denna fina nu till jul! Han är min stora stöttepelare och glädjen i min vardag, därför förtjänar han såklart hela världen. Dock studerar jag och har därför fått dra in och prioritera annat än julklappar iår. Är helt säker på att kylen gjort sig väldigt fin i vårt lilla kök och så vet jag med säkerhet att pojkvännen hade blivit överlycklig! Kram!

  152. Malin

    Skulle vara den perfekta julklappen till min sambo😍. Precis vad som skulle behövas utanför bastun för att få perfekt kylda drycker ❄️🍻(som då inte heller behöver ta upp massa plats i kylen😅).

  153. Emma

    Vilken fantastisk tävling! Denna skulle jag vilja vinna till min man som länge pratat om att han skulle vilja ha en. Den hade varit perfekt att ha till nyår för att kyla champagnen, på uteplatsen när det blir varmare och man alltid behöver dryck till hands men mest av allt till husvagnen för att inte behöva ta upp det lilla kylutrymmet i den utan istället kunna ha all viktig vätska i en egen minicooler! Måste även säga att du är en stor inspirationskälla <3

  154. Linn Carlsson

    Denna fina kyl hade passat som handen i handsken i min lilla etta på 26 kvadrat med en ynka liten hotellkyl i. Så detta hade varit en super fin julklapp 😍

  155. Linn carlsson

    Denna fina kyl hade passat som handen i handsken i min lilla etta på 26 kvadrat med endast en hotellkyl i lägenheten hade denna vart en underbar snygg julklapp😍

  156. Victoria From

    Men wow! 😍 En minicooler skulle vara helt perfekt för alla små festisar och annat som vi måste ha kylda när alla 3 barn är i farten. Även när vi samlar våra stora familjer skulle det vara underbart! Min sambo som har ett stort öl-intresse och är världens finaste pappa & bonuspappa skulle också älska en sån här!

  157. Victoria

    Men wow! 😍 En minicooler skulle vara helt perfekt för alla små festisar och annat som vi måste ha kylda när alla 3 barn är i farten. Även när vi samlar våra stora familjer skulle det vara underbart! Min sambo som har ett stort öl-intresse och är världens finaste pappa & bonuspappa skulle också älska en sån här!

  158. Michaela

    Wow 🤩 kan det vara ödet!? Min son önskar sig en minicooler i julklapp. Jag skulle vilja vara med och tävla för att se min son bli totalt överraskad med denna. Trots att det står på hans önskelista så förväntar han sig inte alls att få den pga pris. Han är den finaste ödmjukaste bästaste son 😊
    Det skulle även underlätta min stress och press vid denna årstid.
    Mvh michaela
    God Jul

  159. Nina

    En sådan har vi tittat på så många gånger men priotiterat saker till barnen då vi under många år kämat med universitet barn och jobb under tiden! Nu är vi båda färdigutbildade och jag går hemma med vår 4 månaders bebis så svårt att prioritera att köpa en cooler nu med! Skullevara så kul att överraska sambon meed en sådan!!😍🙏

  160. Jenny

    Hade så behövt en cooler att ha framförallt ute på sommaren då man med 2 små aldrig hinner gå in och hämta dricka utan att bus hittas på!❤

  161. Emma Palmqvist

    Jag skulle vilja vinna den för att kunna ge den som present till min fina mamma som alltid ställer upp för mig och mina barn. Hon förtjänar en som hon kan ha sitt favorit vin o öl i. ❤

  162. Isa

    HUR KUL!!! Älskar dina jul luckor och det förgyller verkligen din Instagram ännu mer, så mysigt! Hade gärna velat vinna en nu inför jul och nyår men även för att den är bra att ha i sommar. Perfekt att kyla ner dricka i innan fest eller bara en varm sommardag. Lyxen att kunna gå och ta en kall dricka när som och även ha kylda drickor på fest där alla kan gå och ta utan att man behöver gå in i huset och kylskåpet, drömmen 🤩 Hade även varit en perfekt present till min mamma, hon har gått igenom en tuff period och skulle vara fint att ge henne något som jag vet att hon uppskattar då vi flyttar in i hus nu till sommaren, perfekt för henne och vet att hon kommer uppskatta den sååå🥰

  163. Isa Andersson

    HUR KUL!!! Älskar dina jul luckor och det förgyller verkligen din Instagram ännu mer, så mysigt! Hade gärna velat vinna en nu inför jul och nyår men även för att den är bra att ha i sommar. Perfekt att kyla ner dricka i innan fest eller bara en varm sommardag. Lyxen att kunna gå och ta en kall dricka när som och även ha kylda drickor på fest där alla kan gå och ta utan att man behöver gå in i huset och kylskåpet, drömmen 🤩 Hade även varit en perfekt present till min mamma, hon har gått igenom en tuff period och skulle vara fint att ge henne något som jag vet att hon uppskattar då vi flyttar in i hus nu till sommaren, perfekt för henne och vet att hon kommer uppskatta den sååå🥰

  164. Olivia

    Jag skulle vilja vinna denna minicooler för det skulle vara perfekta julklappen till min pappa. Jag vet att han velat ha en liknande men avstått då de ofta är ganska dyra och min mamma säger nej för dom också ofta är ganska fula. Den här är ju supersnygg så hade passat dem alldeles perfekt inför jul och nyår då de bjuder in oss barn med familjer.

  165. Emma

    Jag hade faktiskt inte behållt den själv, då vi redan äger en partycooler. Jag hade gett bort den i julklapp till min bonuspappa som funderat länge på att köpa en för att ha ute på altan under sommaren och nere vid bastun i källaren på vintern, men som vanligt är han dålig på att unna sig och lättare för att tänka mer på andra. Så det vore så kul att få överraska med denna i jul!

  166. Beatrice

    Åh denna skulle verkligen vara perfekt till min man som alltid tjatar om att han vill ha en större kyl så att vi kan ha massor av gott på kylning till gäster. Plus att jag får mer plats till grönsakerna och slipper stapla allt på varandra. Så det skulle vara en present till oss båda helt enkelt haha.

  167. Therese

    Åååh alltså just denna har kag suktat efter! Den skulle göra mina sommarkvällar med vännner helt komplett! Jag unnar sällan mig själv någonting, utan de mesta går till mina barn, men de här skulle verkligen bara vara till mig ( eller såklart man kan ha festisar i de. Också ) men wow! Det skulle vara en såå himla bra julklapp till mig själv ( om man får vara en lite ego tvåbarnsmamma 🙈)

    Och sin blogg är och har varit till sån stor hjälp för mig i många saker och frågor, framförallt relationen jag lever i. Vill bara säga tack, och fortsätt vara som du är, du kommer hjälpa många utan att du tänker på det! Du är en inspirationskälla ❤️

  168. Emma

    Vilken fantastisk tävling! Denna skulle jag vilja vinna till min man som länge pratat om att han skulle vilja ha en. Den hade varit perfekt att ha till nyår för att kyla champagnen, på uteplatsen när det blir varmare och man alltid behöver dryck till hands men mest av allt till husvagnen för att inte behöva ta upp det lilla kylutrymmet i den utan istället kunna ha all viktig vätska i en egen minicooler! Måste även säga att du är en stor inspirationskälla 😀

  169. Linda Nordberg

    Är nyinflyttad i vårat första hus och renoverar det för fullt. Lever för tillfället utan kök och dusch med två barn på 1,5 och 3,5 år vilket kan vara lite slitsamt emellanåt😅 Det som får mig att överleva är min målbild där jag och min man sitter på vår nybyggda altan en varm sommarkväll medan barnen leker i trädgården. En MiniCooler där vi kan förvara cola och nån alkoholfri bubbel skulle sätta en extra guldkant på den målbilden😍

  170. Linnéa

    Åh detta är exakt vad min sambo önskat sig i julklapp!! Vore riktigt kul att vinna, då denna skulle passa så bra utanför bastun. Även sönerna skulle gilla att stoppa bastudrickan på kylning 🙂

  171. Maya

    Denna skulle jag vilja vinna till mina svärföräldrar som har väldigt ont om plats för att kyla drickor! De hade blivit så glada 😍

  172. Emma Meinking

    Vilken fantastisk tävling! Denna skulle jag vilja vinna till min man som länge pratat om att han skulle vilja ha en. Den hade varit perfekt att ha till nyår för att kyla champagnen, på uteplatsen när det blir varmare och man alltid behöver dryck till hands men mest av allt till husvagnen för att inte behöva ta upp det lilla kylutrymmet i den utan istället kunna ha all viktig vätska i en egen minicooler! Måste även säga att du är en stor inspirationskälla 😀

  173. Matilda Hansson

    Jag skulle gett bort minicoolern i julklapp till mina älskade föräldrar, dem som alltid ställer upp och hjälper mig med allt som kan tänkas! Den hade passat perfekt i deras fjällstuga där vi tillsammans ska spendera mellandagarna😊

  174. Marie Mykkänen

    Åh! Detta hade varit en helt perfekt julklapp till min sambo ❤️ Han har tidigare sagt att han vill ha en sådan, det hade varit helt perfekt att fylla upp med dricka till hockeykvällarna som han älskar! Och det förtjänar han, för han är helt fantastisk

  175. Nathalie

    Detta vore en dröm att vinna och få ge till min man, han har byggt en altan och ett utekök och där fattas verkligen en cooler att förvara dryck i enligt honom🙈 så att få överraska honom med en sån skulle göra både min och hans dag❤️

  176. Marie Mykkänen

    Åh! Detta hade varit en helt perfekt julklapp till min sambo ❤️ Han har tidigare sagt att han vill ha en sådan, det hade varit helt perfekt att fylla upp med dricka till hockeykvällarna som han älskar! Och det förtjänar han, för han är helt fantastisk ❤️

  177. Petra S

    Som de typiska gamers som jag och min sambo är så vore detta en perfekt julklapp till mannen som har allt. Vi kan fortsätta spela flera timmar i sträck utan att behöva göra avbrott för att hämta en kall fanta. Inte nog med det så är den perfekt på balkongen i våran nya lägenhet där vi i sommar planerar att hänga varje dag!

  178. Matilda

    Jag skulle gett bort minicoolern i julklapp till mina älskade föräldrar, dem som alltid ställer upp och hjälper mig med allt som kan tänkas! Den hade passat perfekt i deras fjällstuga där vi tillsammans ska spendera mellandagarna😊

  179. Rebecka pettersson

    Alltså JA, en helt perfekt tävling nu inför julen! Min kille har länge tjatat om en Sånhär minicooler men jag tycker det är mycket pengar. Att få överraska honom med denna skulle göra både honom och mig väldigt glada! Vi bor litet med ett litet kylskåp vilket gör att inte så mycket får plats i kylskåpet, denna skulle därför vara perfekt, att få bort burkar och annan kall dricka skulle vara så bra!
    Och att få all dricka sådär perfekt kall?? Vilken dröm!!

  180. Rebecka

    Alltså JA, en helt perfekt tävling nu inför julen! Min kille har länge tjatat om en Sånhär minicooler men jag tycker det är mycket pengar. Att få överraska honom med denna skulle göra både honom och mig väldigt glada! Vi bor litet med ett litet kylskåp vilket gör att inte så mycket får plats i kylskåpet, denna skulle därför vara perfekt, att få bort burkar och annan kall dricka skulle vara så bra!
    Och att få all dricka sådär perfekt kall?? Vilken dröm!!

  181. Josefine Olofsson

    Denna skulle passa perfekt i vår stuga i fjällen! Speciellt över nyår och påsk då så många samlas!✨ skulle passa perfekt att kunna ge familjen denna i julklapp!!😍

  182. Frida R

    Jag skulle vilja vinna denna kyl åt min lillebror, han är 17 år och har mått väldigt dåligt psykiskt i dryga 2.5 år, trots behandling av olika slag. Han är tyst, pratar knappt med oss och sitter mest för sig själv i sitt rum. När han var 15 fick han en minimini kyl som rymmer ca 6 (av de gamla) burkar och det syntes på honom hur glad han blev över den lilla, han spenderar trots allt väldigt mycket tid inne på sitt rum och en sådan liten grej gjorde honom så lycklig. Jag har inte sett min lillebror le på två år och det är otroligt jobbigt, allt jag önskar är att få tillbaka min glada spralliga lillebror, men på vägen dit hade det vara helt fantastiskt att iallafall få se honom le av något jag vet att han hade uppskattat. Kram ❤️

  183. Patricia

    Detta hade varit perfekt för mig, jag som älskar att bjuda hem vänner och familj på middagar, spelkvällar, och filmkvällar och en minicooler hade gjort detta ännu bättre! Är även nyinflyttat till en stor lägenhet då jag har mycket tomma ytor, så detta hade varit perfekt för att fylla upp de tomma ytorna speciellt till min balkong på sommaren!

  184. Annica

    Jag och min pojkvän har precis flyttat ihop i en ny lägenhet och ska ha en nyårsfest för familjen. Då hade denna minkylen varit perfekt att fylla med godsaker 😊

  185. Patricia

    Detta hade varit perfekt för mig, jag som älskar att bjuda hem vänner och familj på middagar, spelkvällar, och filmkvällar och en minicooler hade gjort detta ännu bättre! Är även nyinflyttat till en stor lägenhet då jag har mycket tomma ytor, så detta hade varit perfekt för att fylla upp de tomma ytorna speciellt till min balkong på sommaren 😍

  186. Anna Berglund-Paulsson

    Jag och min sambo dricker Cola zero VARJE dag, och det är ibland svårt att få in all läsk i kylen haha, därför skulle denna vara drömmen.
    Den skulle även vara perfekt till nyårsafton då vi får besök av våra vänner 😀
    Hoppas verkligen på att få vinna, skulle vara så roligt att få tala om det för min sambo!

  187. Ellinor

    Snart är vi i mål med vårt tuffa år då min sambo till snickare har byggt ett hus till oss (med lite hjälp av mig, familj och vänner såklart) senaste månaderna har han jobbat heltid och arbetat kvällar och helger på huset. Jag är gravid o har gått 3 dagar över tiden så är inte så mycket till hjälp nu haha. Men till våren drar vi nog till med en rejäl grillfest och bjuder in alla dem som har hjälpt oss under vår resa. Då hade ju en sån här kyl passat perfekt! Även inför kommande dop, 30 års fester osv.

  188. Moa Edner

    Åh, en Party-cooler vore magiskt att vinna,
    Tänk vad mycket god dryck i denna man kan finna.
    Till min far denna klapp vore bäst,
    Perfekt i tid till hans 50-års fest.
    Undra vad man först skulle välja att dricka,
    Vad som helst, bara man slipper att hicka!
    Nu är det bara att tummarna hålla,
    Och naturligtvis utkik på bloggen kolla!

  189. Emma

    En sån skulle vara perfekt till alla kalas då vi är många i familjen och stor släkt. Svårt att hålla drickan kall då den inte får plats i kylen då den redan är full av all mat. Denna hade varit perfekt!

  190. Emms

    En sån skulle vara perfekt till alla kalas då vi är många i familjen och stor släkt. Svårt att hålla drickan kall då den inte får plats i kylen då den redan är full av all mat. Denna hade varit perfekt!

  191. Emelie T

    Hade väldigt gärna velat vinna denna minicooler. Min sambo berättade för en månad sedan att han vill separera, och när jag väl få tag på en egen lägenhet att flytta in i äger jag i princip inget annat pizzaslicer som jag fick av mamma förra julen. Detta hade varit en SÅN pepp-present och det perfekta tillbehöret när jag väl kan bjuda över lite tjejkompisar på myskväll och försöka äga singellivet, något jag kan lova dig att jag VERKLIGEN inte gör just nu.
    Kram på er!

  192. Mathilda Lindholm

    Jag skulle vilja ge denna till min sambo som har önskat sig en sån till sin ”man Cave” som han håller på och bygger. Han förtjänar något fint eftersom att han har slitit med renoveringen av vårat hus i två år nu. Han är väldigt dålig på att unna sig själv något men ger alltid till andra, därför vore det roligt att överraska honom, ingen skulle bli gladare

  193. Jennie

    Woooow vilken vinst! Min sambo har alltid velat ha en minicooler, så hade verkligen velat överraska honom med denna! I julklapp till honom har jag köpt ett sett med champange hink och glas och EN CHAMPANGE?! vad passar bättre än att rulla in denna tillsammans med de kitet i julklapp? Han hade blivit sååå glad och skrikit att jag inte är riktigt klok! Hade verkligen velat se hans min och få chansen att ge honom den upplevelsen!

  194. Johanna

    Denna skulle jag vilja vinna för att ge till min sambo som gör allt för mig & som ställer upp i vått & torrt. Vi har precis köpt vårt egna hus & till huset hörde en superfin altan till & denna hade varit perfekt att pryda altanen med. Ett plus är att jag vet att han har kollat på denna länge & då jag är studerande hade det varit perfekt att få överraska honom med denna som tack för allt han gör för mig.

  195. Mimmi Rosén

    Jag har nyligen blivit sambo i mina drömmars lägenhet! Jag studerar utan lån och extrajobb och han jobbar järnet för att få ekonomin att gå runt. Jag vill ge den här i julklapp till min sambo för att jag vet att han skulle ÄLSKA att ta en iskall cola eller öl efter jobbet. Den är ju så fin också!! Vi ska dessutom hålla i nyårsfesten i år så vore ju helt perfekt att ha denna framme då 🥂🥰

  196. Sanna Fors

    Jag skulle vilja vinna den här för att ha ute på våran nya altan som vi byggde i somras där vi har en fin paviljong med fantastisk utsikt. Hade varit perfekt att ha den stå där ute med kalla drycker så man slipper gå in för att hämta och bara njuta av utsikten och sällskapet ❤️❤️

  197. Jennifer

    Åh, jag skulle vilja vinna denna då vi efter mycket kämpande snart ska flytta in i vårt drömhus som vi byggt från grunden själva, och då lär inflyttningsfest stå på schemat! Min sambo bjöd in till nyårsfest redan innan utsidan var klar på huset haha som motivation! Hur perfekt vore det inte om han kunde få denna i julklapp för att kyla några öl till honom och hans vänner för att fira ❤️

    Kram Jennie

  198. Isabell

    Heej Gabriella! Vilken kul tävling du lyckats skrapa ihop i dagens lucka😍 Det första jag tänkte på när jag såg vad du tävlade ut idag var pappas dagliga tjat i somras om att hur gärna han ville ha en minicooler ståendes på altanen. Min pappas syster köpte nämligen en sån i somras och sen dess har han varit avundsjuk på hur smidigt det är att ha den kalla ölen en armlängd ifrån sig istället för att behöva hämta den inne i köket. Han har dock känt att han inte har råd med att köpa en sån, då han prioriterat andra saker i första hand. Detta skulle därför, som du förstår vara en tokbra julklapp till min kära far som jag vet att han verkligen skulle uppskatta.❤️

  199. Jessica

    Åh 😍 fyllde 30 igår och i juni är tanken att vi ska ha en 30 årsfest. Och då skulle denna passa SÅ bra!’ Då jag nyligen förlora jobbet eter 8 år så hade denna suttit så fint som en liten present till mig själv. Håller alla mina tummar för vinst 🙌🏼

  200. Jessica

    Åh 😍 fyllde 30 igår och i juni är tanken att vi ska ha en 30 årsfest. Och då skulle denna passa SÅ bra!’ Då jag nyligen förlora jobbet eter 8 år så hade denna suttit så fint som en liten present till mig själv. Håller alla mina tummar för vinst 🙌🏼

  201. Auin D

    För att underlätta min vardag som tvåbarnsmamma med ett kök på nedervåning & vardagsrum på övervåning. Att slippa springa upp & ner när man behöver något läskande att dricka, så kan jag enkelt nå det från soffan. När jag inte är inomhus så passar den perfekt till vår trädgård på sommaren. Har tittat på en sådan ett bra tag nu, men den har inte vart på min prio lista direkt, då annat kommer först 🙂

  202. Camilla Larsson

    En sån skulle jag vilja vinna och ge till min sambo som fyller år den 29 december. Denna skulle stå fint i garaget där han kommer hänga mycket när huset är klart. Han är en fantastisk sambo och far som älskar att fixa med bilar. Vi väntar tvillingar och har en son på nyss fyllda två år. Och han kämpar på med både vår son och huset så det skulle vara en ära att ge honom denna så han kan ta sig något kallt när han kämpar på.

  203. Camilla

    En sån skulle jag vilja vinna och ge till min sambo som fyller år den 29 december. Denna skulle stå fint i garaget där han kommer hänga mycket när huset är klart. Han är en fantastisk sambo och far som älskar att fixa med bilar. Vi väntar tvillingar och har en son på nyss fyllda två år. Och han kämpar på med både vår son och huset så det skulle vara en ära att ge honom denna så han kan ta sig något kallt när han kämpar på.

  204. Sandra

    Det skulle vara coolt att vinna en sådan att ge till mina föräldrar. Då vi är en stor släkt så blir vi alltid många som samlas kring högtider och födelsedagar. Hade varit perfekt att ha en sådan då man kan ta en kall direkt utan att t.ex lägga utomhus eller slippa böka och leta i kylen efter plats att lägga dem på.

  205. Auin

    För att underlätta min vardag som tvåbarnsmamma med ett kök på nedervåning & vardagsrum på övervåning. Att slippa springa upp & ner när man behöver något läskande att dricka, så kan jag enkelt nå det från soffan. När jag inte är inomhus så passar den perfekt till vår trädgård på sommaren. Har tittat på en sådan ett bra tag nu, men den har inte vart på min prio lista direkt, då annat kommer först 🙂

  206. Anna

    Hej och tack för så fin och ärlig läsning varje dag!! Jag skulle vilja vinna den här för att ge till min man i julklapp. Vi har precis blivit tvåbarnsföräldrar och samtidigt som graviditeter/jobb/tuffa tider har han kämpat med att renovera vårt hus. I somras byggde han äntligen en efterlängtad altan och han har flera gånger sagt att han önskar sig en sån här! Vore en perfekt julklapp och en liten gest för att visa hur tacksam jag är ❤️

  207. Alexandra

    Åh vad roligt!

    Jag skulle vilja vinna denna för att ge till mina föräldrar som älskar att kyla drycker! Perfekt nu även när de står inför jul och har alltid dåligt med kylutrymme med all mat de ordnar till familjen. ❤️ Vore även perfekt inför sommaren att ha när det är varmt ute, finns inget som slår en kall läsk i värmen!

    Kram

  208. Ellen

    Åååh en sån här har min sambo tjatat om länge, jag skulle också tycka det var praktiskt men har inte velat prioritera att köpa den… jag skulle isåfall överraska honom med den då det inte händer så ofta eftersom man lägger det mesta på barnen 🙄 skulle gärna vilja ge honom den överraskningen, det förtjänar han. KRAM ❤️

  209. Lovisa

    Hej fina du. Åh denna luckan kom såå lägligt. Har gått här hemma och funderat och funderat på den perfekta julklappen till någon som har allt. Denna hade varit så himla perfekt att ge i julklapp till min sambo. Då han står vid grillen påpekar han väldigt ofta hur perfekt det hade varit med en minikyl utomhus att bara ta något kallt och gott ifrån och bjuda hela sällskapet på, och inte bara till det utan den är ju perfekt att ha på fler ställen, så fin dessutom. Han hade blivit så glad.
    Kram på dig

  210. Anna Håkanson

    Åh en sådan har jag velat ge min pappa länge! Skulle passa perfekt på våran nybyggda altan! Tyvärr är den för dyr för mig som student att köpa i julklapp och skulle därför vara super roligt att vinna den!!❤️

  211. Mathilda Lindholm

    Jag skulle vilja vinna denna då min sambo har önskat sig en sån till sin ”man cave” som han håller på och bygger med just nu! Han förtjänar något fint efter att ha kämpat på med renoveringen av hela vårat hus i två år nu. Han är alltid generös och ger till andra, men unnar sällan sig själv något. Jag vet att den skulle komma till bra användning och ingen skulle bli gladare än honom

  212. Clara pryde

    Men åhh!! 😍 Den där hade varit perfekt för oss att ha då vi totalrenoverar huset och har inget vatten… Hade varit en dröm att få fylla upp den med kall go dricka till mannen och byggarbetarna 😍🙌

  213. Julia P

    Åh vi vill sååå gärna ha en cooler. Vi har ofta gäster över så vore perfekt som förvaring till drycken. Och perfekt för sommarkvällar för barnen att kunna hämta sig en Festis eller dylikt! vi har ägt en cooler tidigare, men har gett bort den då den ej fick plats i tidigsre lägenhet, och nu har vi varit för snåla för att köpa en ny hehe… men skulle verkligen behövas här hemma då vi har så mycket gäster och önskas sååå mycket! Skulle passa perfekt. håller tummarna och önskar dig en fin kväll <3

  214. Elise Greus

    Åh vilken rolig lucka! 😍 Jag skulle så gärna vilja vinna en sån här till min underbara man! Han har länge pratat om att ha sig en ölkyl hemma men det blir aldrig att han köper sig en då han prioriterar pengarna till våra två barn istället. Han är verkligen världens bästa pappa och förtjänar allt han önskar men på en föräldraledig lön så funkar det inte att köpa julklapp till partnen så det hade varit underbart att få ge honom denna 😍

  215. Tove

    Denna vore helt perfekt för oss, vi har ofta många vänner över på spontana måltider och mysigt soffhäng. Att då kunna ha denna med kyld dryck tillgänglig för oss alla, både vuxna och barn, skulle verkligen ge en lyxig inramning.

  216. Julia P

    Åh vi vill sååå gärna ha en cooler. Vi har ofta gäster över så vore perfekt som förvaring till drycken. Och perfekt för sommarkvällar för barnen att kunna hämta sig en Festis eller dylikt 😍 vi har ägt en cooler tidigare, men har gett bort den då den ej fick plats i tidigsre lägenhet 🙈 och nu har vi varit för snåla för att köpa en ny hehe😅 men skulle verkligen behövas här hemma då vi har så mycket gäster och önskas sååå mycket! Skulle passa perfekt 💕 håller tummarna och önskar dig en fin kväll 🥰💕

  217. Victoria

    Jag skulle gärna vilja vinna den till min kille som förtjänar så mycket eftersom nu när jag studerar så tillför han med så mycket! Han sliter och arbetar varje dag! När han inte jobbar så älskar han att spela i sitt ”spelrum”som vi nyligen gjort till honom och det skulle vara bära julklappen att ge då han är beroende av nocco😅

  218. Julia

    Åh vi vill sååå gärna ha en cooler. Vi har ofta gäster över så vore perfekt som förvaring till drycken. Och perfekt för sommarkvällar för barnen att kunna hämta sig en Festis eller dylikt 😍 vi har ägt en cooler tidigare, men har gett bort den då den ej fick plats i tidigsre lägenhet 🙈 och nu har vi varit för snåla för att köpa en ny hehe😅 men skulle verkligen behövas här hemma då vi har så mycket gäster och önskas sååå mycket! Skulle passa perfekt 💕 håller tummarna och önskar dig en fin kväll 🥰💕

  219. Thea Adler

    Åh jag skulle vilja vinna den för att ge till hela min familj. Vi har en pool, så det skulle passa så bra att ha en sån så man kan ta sig en väl kyld dricka när man vill utan att behöva springa in helt blöt för att hämta de. Hade verkligen varit jättekul att få ge hela min stora familj en julklapp eftersom vi är så många så är det svårt att hitta något alla skulle bli nöjda med och det tror jag verkligen alla hade blivit. Det är ju nått vi alla kommer ha användning för

  220. Julia

    Jag skulle vilja vinna denna minicooler för att jag tränar väldigt mycket och dricker alltid en energidricka efter passen. Så det hade vart perfekt att fylla upp denna med energidricka istället för att ta massa plats i kylen! 🙂

  221. Sara evegård

    Hade varit en så sjukt rolig julklapp att ge till min pappa i jul. Han har så länge önskat sig en sådan kul att ha på våran glasveranda så han kan ha när han bjuder hem vänner med öl och vin i. Jag ser framför mig så överraskad pappa hade blivit.

  222. Irma Lövgren

    Ååh vad bra det hade passat att vinna en sån nu! För nästa helg ska nämligen jag och min pojkvän hålla i en 18 års fest som på något vis blev betydligt större en vad vi kunde räkna med, då vi inte kunde säga nej till alla som ville komma 😅 därför hade det passat perfekt att ha en sånghär för att kunna kyla all dryck då jag räknar med att kylskåpet kommer fyllas på nolltid 😰😅

  223. Mathilda Lindholm

    Min sambo har önskat sig en sån till sin ”man cave” som han bygger och kämpar med just nu! Vore en helt perfekt present som jag skulle vilja ge till honom, jag vet att den skulle komma till bra användning!

  224. Emelie Kristiansson

    Perfekta julklappen till min sambo som fått detta året att bli ett av de bästa i mitt liv. Först fick vi våra underbara dotter. Några månader senare friade han. Och därefter köpte vi vårt hus. Han förtjänar allt och lite till.

  225. Sara

    Skulle verkligen vilja vinna en sådan, som vi är i stort behov utav. Varje år håller jag och min sambo i julafton för att skapa en härlig tradition för våra små barn. Min sambo lagar all mat så att våra gäster får komma hit för att mysa och njuta. Vi vill inte att någon eller några i vår närhet ska vara ensamma på julen vilket gör att vi blir endel. I år kommer vi vara trettio personer på julafton, så lite extra förvaring för den alkoholfria juldrycken vore magisk ❤️

  226. Julia

    Jag skulle vilja vinna denna miniciooler för att jag tränar väldigt mycket och dricker alltid en energidricka efter träningen, så hade vart perfekt att fylla upp denna med energidricka och inte ta upp massa plats i kylen😍

  227. Emil

    Jag skulle vilja vinna denna för att vid dom flesta högtiderna är det fullt hus hemma hos oss. Inte för att det blir mycket alkohol pga barn, men för att kunna kyla alla barnens festisar och läsk under tiden dom har disco och dansar loss i vardagsrummet innan 00.00. Haha, ja dom dricker ju mer än vad vi vuxna faktiskt gör! Så istället för att springa och dra i kylen som är högt upp och fullproppad med mat vore det ju fantastiskt att kunna ha en minicooler! 🙂

  228. Thea Adler

    Åh jag skulle vilja vinna den för att ge de i julklapp till hela min familj. Vi har en pool, så de skulle passa så bra att ha en sån så man kan ta sig en kall dricka när man vill utan att behöva springa in helt blöt. Hade varit jätte kul att få ge hela min familj en gemenskap julklapp eftersom jag har en så stor familj är de svårt att ge något gemensamt som alla tycker om och denna tror ja verkligen alla hade varit jätte nöjda med eftersom de är något alla vi kommer ha användning för!<33

  229. Julia Berg

    Perfekt för hela årets fester
    Bra avstånd till drycken för oss och våra gäster
    En läsk, festis eller en iskall cola
    Oavsett val blir vi redo att skåla
    Räddar varje middag, vardagskväll och kalas med bravur
    Fylld av kylda drycker i perfekt temperatur
    Vilken dröm för familjen, både stora och små
    Önskar att vi bästa julklappen av Gabriella kunde få
    Nu håller jag tummarna så hårt jag bara kan
    Att drömmen om en Cylindakyl på altanen blir sann!

    😍🙌🏻🍀

  230. Ellinor Weman

    Åh, jag skulle sååå gärna vilja vinna en minicooler!! Detta då jag ofta bjuder över vänner och familj på olika typer av tillställningar (fest, middagar mm) och i dessa sammanhang hade denna verkligen uppskattats! Jag bor i en mindre lägenhet och har en ganska liten kyl/frys, vilket innebär att drycken ofta inte får plats i kylen utan får ställas ut på balkongen istället. Det hade varit mycket trevligare (och snyggare!) att ha en minicooler och förvara drycken i istället 🙂

  231. Olivia

    Jag skulle vilja vinna för de hade varit en dröm att ha i min och killen nya lägenhet som vi flyttar in i nu i juldagarna! Hade varit perfekt att ha till nyårskvällen och sommarkvällar! Brukar ha otur i spel men håller alla tummar nu

  232. Elin Johansson

    Hade så gärna velat vinna denna till Min älskade mamma och pappa som dom kunde ha i sin sommarstuga, vi är alltid där allesammans hela somrarna med mina bröder och deras familjer så det blir trångt i kylen när alla vill ha olika saker att dricka, hade vart en rolig sak att ge bort kram

  233. Julia Broman

    Hade velat vinna för att denna är perfekt att ha året runt som en inredningsdetalj, samtidigt som den är väldigt smidig att förvara drycker i. Om jag hade vunnit hade jag verkligen blivit såå glad och denna skulle verkligen komma väl till användning 🙂

  234. Josefine

    Jag vill vinna en sån och ge till min fantastiska sambo som jag även igår, den 3/12, firade 10 år tillsammans med. 10 år med min bästa vän, mitt livs kärlek och pappan till mitt barn. Han ställer alltid upp på allt och är vår familjs trygga punkt. Han jobbar och sliter hårt för vår familjs skull. Jag har länge velat ge tillbaka något till honom och en partycooler hade vart så perfekt för mig att visa honom uppskattning! ❤️

  235. Olivia Broddesson

    Jag skulle vilja vinna för de hade varit en dröm att ha i min och killen nya lägenhet som vi flyttar in i nu i juldagarna! Hade varit perfekt att ha till nyårskvällen och sommarkvällar! Brukar ha otur i spel men håller alla tummar nu !

  236. Annelie

    Pga att min pappa dog i våras och mamma blev sjukare i sin alzheimers så valde vi att skjuta upp vårat bröllop ett år för det blev för tungt för mig. Vi valde att istället bygga en altan under sommaren. Eftersom jag är och har varit sjukskriven så får vi in sämre och därför valt att inte prioritera några julklappar till oss i år utan prioriterar barnen och släkten.
    Därför vore det underbart att få vinna denna som jag då skulle ge till mig och min sambo i julklapp som självklart skulle få stå på vår nya altan! Vi skulle då få användning för redan till nyårsafton då vi får vänner över och sedan bli perfekt till sommaren!

    Denna vinst skulle verkligen pigga upp vardagen liten och förgylla våran vardag med en kylig dricka.

  237. Gabriella

    Åh jag skulle vilja vinna denna då jag har en mini kyl och världens minsta frys i min lägenhet. Jag är student och inte den bästa ekonomin med alla utgifter. Det hade varit en dröm att få vinna denna fina😍

  238. Madeleine

    Som jag vill vinna denna, en cooler som vi kan ha både inne och ute vore magiskt och ge en extra guldkant på vardagen året runt. Hade tänkt försöka rimma för att öka min chans att vinna, men insåg att hjärnan är full med todolistor inför jul, därför önskar jag mig en cooler på Hjul (skämskudde över försöket till rim, haha) men skam den som ger sig 😉

  239. Julia

    Ååh, jag vill så otroligt gärna vinna denna Minicooler! Jag har precis förlovat mig med världens finaste man, som jag var kär i under flera år innan timingen äntligen blev rätt 🙂 Vi har en begränsad ekonomi men gör vårt allra bästa att spara till bröllopet. Det blir verkligen inget flådigt bröllop men jag vet att det kommer bli den bästa dagen i vårt liv. Vi har bokat en lokal som vår budget tillåter, men tyvärr är köket i minsta laget. En minicooler hade varit PERFEKT att lägga dryck i under den stora dagen! ❤️

  240. Jennifer P

    Åh jag skulle verkligen vilja vinna en sån här till min underbara mamma! Den skulle passa perfekt i hennes lilla sommarstuga där vi alla i familjen åker för att samlas för att umgås, grilla, leka med barnen och bara njuta! ❤️ Vet att hon skulle bli så glad att kunna förvara drycken kall till alla barn och barnbarn på varma, törstiga dagar 😄🥰

  241. Carolina Rosenquist

    Min sambo har kollat på en sån sååå länge! Skulle verkligen vilja överraska honom med den i julklapp då vi inte har råd att köpa något till varandra i år iom flytt och rättegångskostnader❤

  242. Eveline

    Åh jag och sambon har precis köpt hus och hann bygga en altan i somras, vi prata då om att det hade varit en dröm att ha en sån kyl på altanen men vi har inte kunnat prioriterat den kostnaden just nu. Detta hade varit perfekta julklappen till sambon!

  243. Malin

    Jag skulle så sjukt gärna vilja vinna den då vi precis har köpt radhus som vi håller på att renovera. Målet är att vi ska kunna fira jul där med familjen och sen ha en nyårsfest för alla våra vänner och då hade ju en cooler varit perfekt! 😍

  244. Isabell Carlberg

    Åh vilken häftig present ! Denna kylen skulle jag vilja vinna till min älskade make. Han hade blivit så paff. Är just nu hemma med sonen Charlie på 5 månader och att vara föräldraledig tar på ekonomin så vi bestämde att vi köper enbart till barnen i år , Vi har inte råd med mer än så. Han har även sagt till svärfar att han vill ha hans kylbox om han någon gång säljer den så jag vet att denna hade han blivit överlycklig över. Hoppas på tur 🤩👌🏽

  245. Lovisa

    Vilka bra luckor hittills! ❤️ Jag skulle vilja överraska min sambo med denna kyl i julklapp. Han skulle kunna ha den ute på altanen medan han lagar mat till oss alla! Perfekt för alkoholfritt bubbel och en läsk eller två!

  246. Elina

    En sån skulle passa perfekt som en inflyttningspresent till oss själva i mars när vi får tillgång till vårat alldeles första egna hus 😍

  247. Isabel

    En minicooler skulle vara perfekt i mitt studentliv med ett för litet kylskåp för att rymma all härlig som förtärs! Perfekta tillskottet till förfesterna!

  248. Frida

    Drömmen!!😍 nu när jag och min sambo precis har flyttat till ett hus och nu kring jul kommer ha släkt och vänner på besök! Skulle vara perfekt att alltid kunna vara förberedd med kylda julmust när vi får besök! 😍

  249. Ella

    Jag vill vinna en minicooler för att ge den i julklapp till min älskade pappa! Han förtjänar den av många anledningar. Men framförallt för att han gör allting själv. Han har byggt 2 hus & senaste projektet var ett utekök, där finns allt. Förutom en kyl då, sjukt nog haha! Han brukar dessutom alltid ha alla födelsedagar å stora högtider hemma hos sig. Han öppnar hem sitt hem på julafton till alla, många barn som kommit från taskiga förhållanden / länder brukar få vara med. Skulle ju passa såååå bra!!

  250. Jennifer

    Det hade varit så roligt att vinna en minicooler som jag kan ge i julklapp till min sambo. Vi har precis köpt ett hus med ett jättefint uterum där den hade passat perfekt. Det hade varit en så himla bra julklapp till honom nu när vi snart får tillträde till huset😍

  251. Frida

    Drömmen!!😍 nu när jag och min sambo precis har flyttat till ett hus och nu kring jul kommer ha släkt och vänner på besök! Skulle vara perfekt att alltid kunna vara förberedd med kylda julmust när vi får besök! 😍

  252. Elin

    Skulle passa perfekt till vårt nyårsfirande i år, eller ja till alla våra tillställningar som vi har i vårt nyköpta hus! Vi har inte hunnit att bygga ut eller renovera köket ännu så vi har världens minsta kylskåp vilket alltid gör det besvärligt när vi ska ha gäster hemma och drickan ska vara på kylning. Så en minicooler skulle vara mer än välkommet hem till vårt lilla hus!

  253. Hannah helmersson

    Hej, åh denna skulle vara helt perfekt i sommar då vi bor i vårat nya hus. Jag kommer vara höggravid så de skulle passa perfekt att sitta på altanen och alltid ha tillgång till något kallt att svalka sig med 🙂

  254. Sofia

    Jag måste först och främst säga att jag är otroligt imponerad över dig! Att du har lyckats med karriär, barn och dig själv och du är så ung! Jag hinner knappt med disken 😂 jag önskar vinna denna för detta året har jag ansvar för drycken/ snacksen på jul. Vore ju hur festligt som helst att fylla denna, julklapp och dryck i ett, diskret och snygg med.👍🏻

  255. Mikaela

    En sån skulle jag vilja vinna åt mig och min fantastiska man! Tänk o få fylla den med massa god dricka när vi har vänner över på besök!

  256. Sara

    Åh denna skulle vara perfekt till min man som fyller år snart! Just nu lägger han varje ledig minut på att renovera vårt hus och som mammaledig med en begränsad ekonomi vore det toppen att överraska honom och se glädjen i honom:)

  257. Hanna Höglund

    Åh en sån skulle jag vilja vinna så jag kan ge i julklapp till min sambo 😍 vi har inte värdens bästa ekonomi just nu och prioriterar julklappar till barnen istället för varandra, så hade varit underbart att få ge honom denna för det är han verkligen värd !

  258. Hanna

    Åh en sån skulle jag vilja vinna så jag kan ge i julklapp till min sambo 😍 vi har inte värdens bästa ekonomi just nu och prioriterar julklappar till barnen istället för varandra, så hade varit underbart att få ge honom denna för det är han verkligen värd !

    1. Therese

      Jag skulle så gärna vilja vinna den! Första julen&nyåret i vårat hus och vi ska fira med massor av vänner o familj. Denna kylen skulle vara perfekt för oss då vi tyvärr endast har en liten kyl/frys. Även i sommar när vi ska inviga altanen och förhoppningsvis kunna ha massor med grillkvällar 😃

    2. Madeleine

      Som jag vill vinna denna, en cooler som vi kan ha både inne och ute vore magiskt och ge en extra guldkant på vardagen året runt. Hade tänkt försöka rimma för att öka min chans att vinna, men insåg att hjärnan är full med todolistor inför jul, därför önskar jag mig en cooler på Hjul (skämskudde över försöket till rim, haha) men skam den som ger sig 😉

    3. Camilla

      En sån skulle jag vilja vinna till min sambo då han fyller år i slutet på detta året! Jag vill ge han den för att han är en fantastisk sambo och pappa till vår son (och våra två småttingar som finns i min mage). Han kä. Par på med att bygga färdigt vårt hus inför tvillingarnas ankomst så att dem får ett rum samt att vår fina prins får ett eget rum. Denna minicoolern hade passat bra i garaget där han kommer att hänga mycket när huset är klart. Kram ❤️

    4. Camilla Larsson

      En sån skulle jag vilja vinna och ge till min sambo som fyller år den 29 december. Denna skulle stå fint i garaget där han kommer hänga mycket när huset är klart. Han är en fantastisk sambo och far som älskar att fixa med bilar. Vi väntar tvillingar och har en son på nyss fyllda två år. Och han kämpar på med både vår son och huset så det skulle vara en ära att ge honom denna så han kan ta sig något kallt när han kämpar på.

    5. Isabell Pettersson

      Heej Gabriella! Vilken kul tävling du lyckats skrapa ihop i dagens lucka😍 Det första jag tänkte på när jag såg vad du tävlade ut idag var pappas dagliga tjat i somras om att hur gärna han ville ha en minicooler ståendes på altanen. Min pappas syster köpte nämligen en sån i somras och sen dess har han varit avundsjuk på hur smidigt det är att ha den kalla ölen en armlängd ifrån sig istället för att behöva hämta den inne i köket. Han har dock känt att han inte har råd med att köpa en sån, då han prioriterat andra saker i första hand. Detta skulle därför, som du förstår vara en tokbra julklapp till min kära far som jag vet att han verkligen skulle uppskatta.❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish