Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Julkalender, lucka 5

Inlägget är i ett annonssamarbete med Starbucks

Nu har du chans att vinna denna exklusiva Starbucks-box till ett värde av 2 000 kr! För att tävla, svara i kommentarsfältet på frågan: Vem vill du bjuda på en iskaffe? Vinnaren dras i morgondagens lucka. Lycka till!

Starbucks-boxen innehåller:
• Nyckelring
• Kylskåpsmagnet
• Mobilhållare/PopSocket
• Tygpåse
• Starbucks tillfälliga och makalöst goda julsmak White Chocolate Mocha + Cappuccino (värde ca 2 000 kr)

Starbucks iskaffe går att köpa i matvaruhandeln/Pressbyrån etc. Jag älskar verkligen Starbucks iskaffe! Som mamma har man ju fullt upp hela tiden så kaffet hinner ändå kallna, varför inte köra på en iskaffe från Starbucks istället!? Iskaffet tillverkas förresten med samma toppkvalitet som på Starbucks kaféerna och det espressorostade arabicakaffet är 100 procent rättvisemärkt. Hur bra!?

Inlägget är i ett annonssamarbete med Starbucks

Och vinnaren i gårdagens lucka blev Louise med motiveringen:

“Wow, har länge spanat in denna kyl men ekonomin behöver andra prioriteringar. En sådan här hade verkligen kommit till bra användning hemma hos oss. Vi är en stor släkt med många härliga släktmiddagar, för att inte tala om jul. Denna kyl hade vart perfekt då det är mycket mat och dryck som skall in i kyl men som inte får plats. Knytmiddagar är perfekt då alla tar med sig något och då blir det alltid mycket mat. För mig är det så viktigt att umgås med nära och kära, det behöver inte vara märkvärdigt bara man känner gemenskapen och vad passar då inte bättre än att umgås över en middag eller två. <3”

Stort grattis, vi kommer kontakta dig snart! =)

Kommentarer

 1. Emelie

  Jag vill dela denna med min älskade mamma. Hon är 5-barns mamma med barn från 4 år upp till 25, jobbar extremt mycket och finns alltid där för mig trots sitt fullbokade schema. Vi bor i olika städer och ses inte så ofta så en kaffe ihop vid tillfälle hade varit så himla mysigt 💕

 2. Jasmine

  Jag skulle bli jätteglad om jag vann det här! Jag skulle bjuda min underbara sambo på iskaffe såklart för han förtjänar allt i hela världen! Nu när jag är sjukskriven och inväntar operation så gör han allt gällande allt i princip! Och jag vill ge allt vad jag kan tillbaka till honom!

 3. Lina

  Jag skulle vilja dela med min sambo. Jag har nyligen fått jobb i Stockholm och behövt flytta ifrån honom och vår katt i Umeå tills vi hittar något passande boende för oss (I januari får vi flytta ihop igen, whiee😄) Jag vet att han älskar dessa Starbucks och det skulle vara så mysigt att träffas och dela dessa goda 😍

 4. Veronica

  Min fina mamma ☺️💕 Det var längesen vi sågs nu så det skulle vara så mysigt med en fikastund tillsammans ☺️

 5. Klara

  Jag skulle vilja dela en iskaffe med min köra vän som precis separerat från sin man och sköter båda barnen i princip själv med heltidsjobb och ingen avlastning. Jag beundrar henne och skulle vilja sätta lite guldkant på hennes vardag 💕

 6. Sandra

  Jag skulle utan tvekan vilja dela iskaffe med min sambo. Vi jobbar om varandra hela tiden, och går upp extra tidigt på morgonen för att ens hinna se skymten av varandra om så bara för en kort stund. Att då kunna dricka iskaffe tillsammans hade gett oss ytterligare några minuter extra ihop, de där extra pussarna eller den där extra mysiga stunden i varandras famn. Vi väntar första barnet, och försöker prioritera den sista lilla egentiden med varandra så gott det går. Och hur mysigt är det inte att hälla upp dessa i kupade glas? Känns genast så mycket lyxigare! 💛

 7. Linnéa

  Alltså detta låter helt perfekt! Skulle jag lyckas vinna denna skulle jag ge den till min mamma vid jul. Fyrabarnsmamman som alltid finns där. Som under alla år skjutsat oss på olika aktiviteter, hjälpt oss med skolarbeten, sovit med oss när vi inte kan sova och hela tiden finnas där. Som själv har mycket på jobbet och hemma då renovering av badrum och uteplats står på schemat, samtidigt som hon ska vara en bra mamma och fru. Jag beundrar verkligen hur hon orkar med så mycket som hon gör. Jag vet att kaffe är en väldigt bra kompis till henne så att få ge henne denna vore helt fantastiskt. Förra julen blev inte alls som planerat då vi fick gå igenom en bortgång på självaste julafton, vilket gnager lite nu i år när det närmar sig jul. Att få ge mamma denna skulle nog rädda upp en del för henne, och även för mig som annars tyvärr inte har den bästa ekonomin som student att spendera allt för mycket på julklappar. Vill samtidigt passa på att säga att du är väldigt inspirerande och att detta är en väldigt fin och spännande kalender.

 8. Jennie

  Vill helt klart bjuda min bästa vän! Hon håller på att gå isär med sin partner och pappan till deras dotter, så det är lite tufft just nu. Så hon behöver verkligen lite egentid med bästa vännen. Och kaffe är ju självklart i alla lägen!! 💓

 9. Elin

  Jag skulle bjuda min sambo på en iskaffe. 😍☕️ Han får alltid dricka sitt ”vanliga” kaffe kallt, precis som du beskriver, då vi är småbarnsföräldrar plus att han alltid har extremt mycket med sitt jobb. Iskaffe är dessutom den enda typen av kaffe som vi kan dricka ihop, då det är det enda kaffet som går hem hos mig. 😅☕️

 10. Linnéa

  Detta låter helt perfekt! Skulle jag lyckas vinna denna skulle jag ge den till min mamma vid jul. Fyrabarnsmamman som alltid finns där. Som under alla år skjutsat oss på olika aktiviteter, hjälpt oss med skolarbeten, sovit med oss när vi inte kan sova och hela tiden finnas där. Som själv har mycket på jobbet och hemma då renovering av badrum och uteplats står på schemat, samtidigt som hon ska vara en bra mamma och fru. Jag beundrar verkligen hur hon orkar med så mycket som hon gör. Jag vet att kaffe är en väldigt bra kompis till henne så att få ge henne denna vore helt fantastiskt. Förra julen blev inte alls som planerat då vi fick gå igenom en bortgång på självaste julafton, vilket gnager lite nu i år när det närmar sig jul. Att få ge mamma denna skulle nog rädda upp en del för henne, och även för mig som annars tyvärr inte har den bästa ekonomin som student att spendera allt för mycket på julklappar. Vill samtidigt passa på att säga att du är väldigt inspirerande och att detta är en väldigt fin och spännande kalender.

 11. Frida

  Älskar deras kaffe !! 😍 hade bjudit min sambo på en iskaffe för att piggna till efter alla dessa sömnlösa nätter med bebis 🤪😍

 12. Malin Andersson

  Jag skulle vilja bjuda min bästa vän Hanna som haft endel motgångar på senaste tiden & kan behövas muntras upp.

 13. Elin

  Jag skulle bjuda min bästaste vän på iskaffe. Jag har fått komplikationer efter en operation och trots att hon själv är sjukskriven pga psykisk ohälsa ställer hon upp och kör mig till sjukhuset när min familj inte kan. Hon är den bästaste vän man kan ha och vill ge henne lite extra lyx i form av iskaffe!😍

 14. Elin Ljungberg Kulin

  Jag skulle bjuda min bästaste vän på iskaffe. Jag har fått komplikationer efter en operation och trots att hon själv är sjukskriven pga psykisk ohälsa ställer hon upp och kör mig till sjukhuset när min familj inte kan. Hon är den bästaste vän man kan ha och vill ge henne lite extra lyx i form av iskaffe!😍

 15. Linnea

  Jag vill bjuda min man på iskaffe. Han älskar starbucks kaffe och vill gärna ha det varje dag när vi är i Usa på semester

 16. Ida

  Haha, och jag som trodde lucka nr 2 var drömluckan… Nä men alltså detta är ju för bra! Enda sen starten av min graviditet för 2 år sedan har jag mer eller mindre varit beroende av iskaffe (dricker ej vanligt kaffe) och testat alla dess olika sorter men Starbucks varianter, och framförallt denna, är bäst! Skulle såklart dela med min partner in crime, min sambo som senast förra veckan kom hem med denna iskaffe och blommor då jag haft en jobbig vecka 🤗

 17. Emelie Lindström

  Wow vilken lycka att få vinna just denna lucka!
  Jag skulle bjuda min syster Isabell alla dagar i veckan. Hon är värd allt kaffe i världen just nu som nyförlöst 2 barnsmamma till en prematur som måste matas var 3e timme trots att hon redan har en 2 åring som inte förstår hur skönt det är att sova på natten!
  Dvalan under dagen blir liiiite lättare att uthärda om man får gå och smutta på en White chocolate mocha!

 18. Emelie

  Efter 6 år i ett förhållande med min pojkvän så är det sällan man får lite ensamtid när studier och annat stressar i bakgrunden. Men när jag såg det här kittet så tänkte jag direkt på honom! Jag vill bjuda just precis honom på en iskaffe. Inte bara för att han är en stor kaffe-älskare, men också för att få lite mysig ”vi-tid”, bara han och jag. Bort från all stress och alla krav. Bara sitta ner för en kaffe, prata ikapp om allt som händer och få fokusera på varandra mer än på skolböckerna, för en liten stund iallafall❤️

 19. Sandra

  Den perfekta grejen att ha med när vi gör utflykter tillsammans med barnen. Dom brukar få varm choklad och dessa iskaffe skulle jag bjuda min man på då vi båda älskar dom lika mycket.

 20. Viktoria

  Som den kaffe älskare både jag och min kille är så hade detta varit perfekt att få njuta av. Vi båda älskar starbucks och deras white choclate mocha och hade varit så mysigt att få njuta av detta under våran första jul tillsammans.

 21. Caroline

  Jag skulle vilja bjuda mitt ex på en iskaffe! För att han alltid finns där, ställer upp och samarbetar så fint med allt för vår sons och min skull. Han har ett hjärta av guld och jag är så glad över att han finns i mitt liv!

 22. Åsa

  Jag skulle bjuda min bästa väninna, hon, den mest omtänksamma människa, som älskar kaffe och just nu går igenom en tuff separation, är sjukskriven pga utmattningsdepression och har en dotter som behöver extra mycket stöd i och med sin autism. Min väninna är en riktig krigare och kaffe är hennes guldkant i tillvaron.

 23. Louise

  Men guuud! Brukar aldrig vara med och tävla men tänkte att nu jäklar! Guuud så glad jag blir!! detta gjorde min dag!! TACK TACK och åter tack fina du! Och även tack för en blogg som innehåller allt och lite till! Du verkar vara en genuint omtänksam och snäll människa! Blir alltid lika glad och peppad när jag läst dina inlägg<3

 24. Jennie

  Åh jag älskar deras iskaffe!
  Hade åkt hem och överraskat min mamma med en sånhär god dricka! Hon ställer alltid upp för mig och är världensbästa mamma! Så som sagt skulle bjudit henne flera gånger om på dessa goda iskafferna!
  Vem älskar inte dessa?!

 25. Carolina

  Jag vill bjuda min stöttepelare, min andra hjärnhalva och min soulfriend, alltså min bästa vän Michele på detta. En guldkant i vardagen. ❤

 26. Jenny Hägglund

  Jag skulle nog bjuda över min syster på lite adventsfika, då skulle ju detta kit vara pricken över i! Förstå vad imponerad hon skulle bli! 🙂 (Dessutom gick våran kaffemaskin sönder nu i dagarna, såhär innan jul o allt :/ så det skulle vara en liten tröst med detta pris, hihi).

 27. Emma

  Jag skulle vilja ge en iskaffe till min kära vän Lisa, hon är grym! Efter att ha fått sitt hjärta krossat på flera sätt (missfall, förlorade drömhuset och killen gjorde brutalt slut efter allt detta) som stod stark kvar och förverkligade sin dröm, en bebis! På egen hand går hon igenom IVF och en graviditet, och nu har skatten blivit sex månader! Så som ensam mamma behöver hon en islatte (tänker ge henne hela kitet om jag vinner).

 28. Elisabeth Lindmark

  Jag skulle bjuda min dotter, som under en lång tid varit sjuk. Att få njuta en stund tillsammans av en iskaffe skulle betyda mycket.

 29. Fredrika

  Jag skulle bjuda min mamma på en iskaffe. Hon sätter alltid mig och mina syskon först och prioriterar aldrig sig själv, hon ser alltid till att alla andra får det lilla extra istället.
  En iskaffe är inget stort, men ett bra exempel på det lilla extra i vardagen 🙂

 30. Gustav

  Skulle vilja dela det med min älskade sambo som äntligen börjat dricka gott kaffe och liknande! Detta kommer få henne till skyarna😁

 31. Linnea

  Jag skulle bjuda min stora syster. Jag fick min tredje son för 5 månader sedan och min syster fick sin tredje tjej för 3 veckor sedan. Det är inte lätt att hitta tiden att ses så ofta. Men nu hoppas jag att det blir lite lättare när vi båda är föräldralediga. Vad passar bättre då än gott iskaffe när vi gosar med våra bebisar❤

 32. Linnea

  Jag skulle bjuda min stora syster. Jag fick min tredje son för 5 månader sedan och min syster fick sin tredje tjej för 3 veckor sedan. Det är inte lätt att hitta tiden att ses så ofta. Men nu hoppas jag att det blir lite lättare när vi båda är föräldralediga. I alla fall så är hon värd det bästa ❤

 33. Sofia

  Jag skulle bjuda min fantastiska mamma som oavsett när eller vad det gäller alltid ställer upp, i vått och torrt. Det finns ingen i mitt liv som jag är så tacksam över, hon är den som alltid följt med mig på alla sjukhus- lag läkarbesök, det är henne jag ringer när jag mår dåligt. Att få vinna detta och kunna bjuda henne på god kaffe är något av en dröm då ekonomin inte är någon rolig historia just nu.

 34. Sofia

  Jag skulle bjuda min mamma som i vått och torrt, ALLTID ställer upp för mig. Finns ingen i mitt som följt med på så många läkar- och sjukhusbesök som hon har gjort. Jag är så otroligt tacksam över min fantastiska mamma.

 35. Sarah

  Vill så gärna bjuda min fantastiska sambo på en islatte! Vi båda jobbar borta mycket och spenderar mycket tid ifrån varandra. Då gäller det att ta tillvara på små stunder och göra dom speciella! Att ta tiden och sitta ner och prata över en kaffe är precis vad vi behöver. Kvalitetstid med någon av sina nära och kära kan verkligen ge välbehövlig en energiboost i vintermörkret! Kram

 36. Sofia

  Jag skulle vilja bjuda min bästis Oliver på en iskaffe. Dels för att han verkligen äääälskar iskaffe men också för att jag skulle vilja ta en mysig fika med honom för att fira att vi båda precis fått nya lägenheter efter en väldigt turbulent höst. Vad passar inte bättre då än lite kvalitetstid tillsammans över en fika? <3

 37. Alaa

  Jag skulle vilja bjuda min syster på en iskaffe, hade varit helt perfekt att vinna detta eftersom jag älskar starbucks! 💞

 38. Samanta

  Jag skulle bjuda min sambo på en iskaffe. Bara för att han är världens bästa (men det säger man väl alltid om sin kille eller?!) Men han ÄR verkligen bästa. Som alltid finns där för mig och sina barn och min dotter. Han plockar upp mig om jag mår dåligt eller har en dålig dag. Han peppar och kämpar lika mycket som jag själv gör.

 39. Madde

  Jag skulle bjuda min arbetskompis som verkligen finns där till 110%
  Vi drabbades av en fruktansvärd händelse på jobbet för ca 2 år sedan. Kan ärligt säga om han inte hämtade mig på morgon och skjutsade mig till jobbet vet jag inte om jag hade satt min fot där något mera.
  Vi tog igenom oss den tunga tiden och fanns där med en tröstande axel när det behövdes.
  Sådana arbetskamrater finns det inte många av.

 40. Åsa

  Det vore m a g i s k t för mig att vinna denna lucka. Ett julmirakel kanske? Ensamstående mamma till en tvååring, inne på vab dag 4, och i stort stort stort behov av mer koffein ☕️ Ja, jag vill alltså bjuda mig själv på en iskaffe 🙈 Sen skulle min granne och blivande tvåbarnsmamma få en kopp (eller tio 😂) när våra söner leker med varandra ❤️

 41. Emine

  Vilken härlig tävling för oss som älskar kaffe, speciellt iskaffe! När min mamma och jag ses ute, då brukar vi fika på inget mindre än just starbucks. Vi älskar deras sortiment, speciellt deras kaffe som är såå god mumma! Därför skulle jag bjuda min mamma på en iskaffe, för det är hon värd <3

 42. n

  hej fina Gabriella. Om jag hade fått chansen att vinna detta superfina kit hade jag velat bjuda min lillasyster på iskaffe. Vi båda är i senare tonåren och har det senaste året blivit riktigt tajta. att få fika med henne är det mysigaste jag vet, och jag tror verkligen både hon och jag skulle uppskatta det! kram

 43. Jessica

  Jag hade velat bjuda min syster på detta goda iskaffe! Vi båda studerar på högskola och nu i dessa mörka tiden är det svårt att hålla energin uppe när det kommer till inlämningar och redovisningar. Denna box hade verkligen blivit uppskattad då kaffe alltid piggar upp och man inte alltid har möjlighet att unna sig lyxkaffe! Det hade också varit väldigt roligt att visa min syster uppskattning för allt som hon gör för mig och för att hon kämpar på som hon gör!

 44. Linnéa

  Åh men skojar du, Detta är ju drömmen. Detta vill jag verkligen vinna för att kunna göra de trötta vinterdagarna med hundarna lite lättare. Så jag vill dela det med mina hundar. Min bästa vän också, för hon hänger med oss alltid. Hon och mina hundar, mina största klippor i livet. Extra värdefulla är de i tider som nu. Tider som är tyngre än andra. Tider jag klarar mig lite lättare genom när jag har dem vid min sida. Nej fy, nu blir jag blödig. Så tacksam för dessa individer. Vad vore livet utan dem?

 45. Emelie

  Jag skulle vilja bjuda mina bästa tjejkompisar på iskaffe! Vi hinner inte ses så mycket längre då jag har flyttat en bit bort och kämpar på med både studier och jobb. Har äntligen fått ihop några bokade tjejkvällar framöver och lite kaffe skulle göra att man orkar sitta uppe hela natten och prata så vi hinner komma ikapp 😍☕

 46. Emil

  Har funderat ett tag på att köpa hem detta då jag och min sambo gjort en ekonomisk plan för våran nya bostad, samt bil. Hon älskar allt såntdär och det kan dagligen bli ett köp eller två. Eftersom att jag älskar henne mest av allt får hon ju såklart lägga pengar på vad hon vill, som hon gillar! Men ja detta skulle underlätta något enormt så kan man börja betala av lånet eller spara in någon tusenlapp mer 🙂

 47. Stina

  Min mamma! Med en liten bebis hemma så gör hon allt för att hans storebror ska få fortsätta leva livet. Hon tar med honom ut på utflykter, semester och turer till lekparken. Det gör så mycket för hans vardag att få komma ifrån det “nya” livet hemma och få känna sig som innan lillebror kom. Och så fint för honom att ha sån bra relation med andra vuxna än föräldrarna. Hon är värd allt gott (och älskar dessutom kaffe)!

 48. Johanna

  Åh starbucks<3 Jag skulle bjuda min bästa vän på en iskaffe! Min älskade vän som jag tyvärr inte hinner träffa lika ofta då jag nyligen blev 2-barnsmamma och ja, tiden räcker inte till.. Blir nästan lite sentimental då just starbucks är så kopplat till min bästa vän. Vi bodde i London i 1 år tillsammans och då var vår standardrutin att ta en latte och grillad macka på starbucks innan vi började jobba. Så en mysig starbucksdate med henne vore underbart!

 49. Veronika

  Hej! Jag skulle gärna bjuda min farmor på iskaffe! Jag tror aldrig hon har testat det innan, eller varit på Starbucks. Jag älskar Starbucks och är en trogen kund, så det skulle vara ett perfekt tillfälle att introducera farmor till både iskaffe & Starbucks 🙂 God jul <3

 50. Sofie

  Jag hade velat bjuda min underbara sambo på en iskaffe. Vi hittar aldrig tid att umgås och en iskaffe hade vi båda uppskattat.

 51. Zenab

  Detta skulle passa perfekt för en mamma till en treårig energiboll som samtidigt studerar. Vardagen är inte alltid lätt och det blir ofta lite för mycket men då är det bra när man har kaffe att ge lite mer energi i vardagen. Hade tjutit av lycka och glädja om jag vann Starbuckskaffe! Mm bästa som finns!

 52. Diza

  Åh! Jag vill bjuda min lillasyster på en iskaffe. Ingen av oss gillar varma drycker och iskaffe har liksom alltid varit våran grej. Hade passat oss så perfekt. Haha. Eftersom jag är en 25-årig tvåbarnsmamma och hon pluggar så hinner vi inte umgås och ses lika mycket nu som förut. Vi var alltid väldigt nära som barn. Hade varit fint att då bjuda på en iskaffe, och kanske något gott till, prata, umgås och bara vara vi en stund. 🤗

 53. Emma

  Åh! Så mumsigt! Älskar Starbucks kaffe! Skulle vilja bjuda min syster på en god kaffe och en härligt julfika. Det är hon så himla värd efter allt hon varit med om det senaste året. <3

 54. Vella

  Min syster skulle jag vilja bjuda på med lite Starbucks kaffe. Träffar henne sällan, eftersom hon bor i Tyskland, men kanske vi får ihop lite tid nu till Jul. ❤️☕

 55. Emma

  Jag skulle vilja bjuda min man.
  Vår första utomlandsresa tillsammans några år innan vi fick barn upptäckte vi greklands frappe, och sen dess har iskaffe alltid gett oss en speciell ledig känsla.
  Han unnar sig aldrig något och vi fikar sällan ute. Så någon dag han kommer hem trött och sleten efter jobbet skulle ja vilja bjuda han på en islatte från Starbucks.

 56. Vella

  Min syster skulle jag vilja bjuda på med lite Starbucks kaffe. Träffar henne sällan, eftersom hon bor i Tyskland, men kanske vi får ihop lite tid nu till Jul.

 57. Lina

  Jag vill bjuda min lillasyster på en iskaffe för att hon alltid finns där för mig. Hon och jag bor i olika städer nu när hon fortfarande pluggar och jag och min pojkvän har flyttat till Stockholm efter våra studier på annan ort. Men trots att vi bor i olika städer så ringer vi varandra flera gånger i veckan och har alltid lika kul varje gång vi pratar. Hon kommer hem till oss över jul och då skulle det vara så härligt med lite egentid med henne och en god iskaffe.

 58. Anna Berglund-Paulsson

  Jag vill dela en iskaffe med min lillasyster! Hon har precis flyttat och bor en bit bort från oss 🙁 så att få dela detta med henne skulle vara guld värt

 59. Jennie

  Jag skulle vilja bjuda min bästaste bästa vän på en iskaffe, hon har precis börjat att gå igenom en seperation från sin man och hon är mer en värd ett break från allt. Vi bor kanska nära varandra men med barn och jobb och allt så finns det sällan tid till att ses så att få ta en kaffe med henne skulle vara guld värt ❤️

 60. Amanda

  Min fina vän som idag är på begravning skulle jag med glädje vilja bjuda på en iskaffe nästa gång vi ses. Samt duka upp med massor av pepparkakor och lussebullar tror jag hon skulle uppskatta 🙂 <3

 61. Lina

  Vem vill du bjuda på en iskaffe?

  Jag vill bjuda min lillasyster på en iskaffe för att hon alltid finns där för mig. Hon och jag bor i olika städer nu när hon fortfarande pluggar och jag och min pojkvän har flyttat till Stockholm efter våra studier på annan ort. Men trots att vi bor i olika städer så ringer vi varandra flera gånger i veckan och har alltid lika kul varje gång vi pratar. Hon kommer hem till oss över jul och då skulle det vara så härligt med lite egentid med henne och en god iskaffe.

 62. Felicia Dahlqvist

  Hade velat bjuda min fina sambo på kaffe, då han nyligen börjat gilla kaffe😍 Skulle vara så kul att se vad han tyckte om detta🎅🏼

 63. Jennie

  Skulle vilja bjuda min bästaste bästa vän Sofi på en iskaffe, hon har precis börjat gå igenom en seperation från sin man och är mer än värd ett break från allt. Även om vi bor ganska nära varandra så med barn och arbete så ses man inte så ofta som man kanske borde eller vill göra så att stanna upp och ta en kaffe med henne skulle betyda så himla mycket.

 64. Ronja

  Jag hade bjudit min syster . Hon behöver lite kaffe så hon blir pigg , som nybliven ensamstående mamma till 2 små killar. Hon förtjänar boxen ! Hon förtjänar allt fint hon kan få. Så imponerad av alla ensamstående mammor 🙌 ni är så grymma !

 65. Moa

  Jag vill bjuda min granne My på iskaffe! Vi njuter precis lika mycket av jul och kaffe, så jag kan inte tänka mig en bättre person att dela det här med. Hon har hjärtat på helt rätt ställe och jag är innerligt glad att jag köpte hus nära henne ❤️

 66. Emilia alfredsson

  Detta skulle passa perfekt för min bästis och jag, Emelie heter hon. Vi har alltid varit bästisar sen många många år tillbaka, men på senaste tiden har det blivit lite för lite bästis häng för oss. Saknar henne enormt mkt och kaffe gillar vi båda ☕️

 67. Elin

  Gud vad detta hade passat mig perfekt då jag inte tycker så mycket om vanligt kaffe utan föredrar iskaffe och som mamma till två varav en är nyfödd och den andra fyller snart 3 och är i trotsåldern så försvinner energin ganska snabbt då man inte får sova så mycket och det är full rulle hela tiden.

 68. Angelika Larsson

  Skulle vilja bjuda en man här i våran stad som inte har det så lätt. Vi hjälpte honom tydligen att få tak över huvudet 😊

 69. Alexandra

  Oj! Vilka roliga luckor du lyckats ha i din kalender😀 Min bästa kompis är besatt av dessa drycker ( själv dricker jag inte kaffe ) men detta hade varit en perfekt present att ge som en uppskattning för hur fin vän hon är. Vi delar verkligen allt tillsammans (förutom kärleken till kaffe ) haha. Det bästa är när man hittar en vän man kan göra allt och ingenting med. Det skulle verkligen vara pricken över i:et att kunna överraska henne med dig en sån här i julklapp.

 70. Sussi Lindblom

  Jag skulle vilja bjuda min dotter Elin. En toppen present i denna hektiska period hon just nu har i skolan, där prov efter prov ska göras innan jullovet. Ett fantastisk gott avbrott i allt pluggande.

 71. Neda

  Hej jag skulle vilja bjuda ut min syster på en iskaffe. Hon jobbar som läkare och jobbar i Finland, Hon har ett viktigt och stressande jobb. Hon ska hälsa på mig den 25:e december, så det skulle vara som en julklapp att ha kvalitetstid med min syster. Medans vi dricker starbucks iskaffe äter lite godsaker och bara ta det lungt. Det är viktigt för mig att umgås med min syster istället för att tänka på att köpa en massa saker till juklapp och göra iordning allt. Jag vill att den dagen ska vara stressfri för både mig och min syster.

 72. Melissa Törnqvist

  Jag vill bjuda min syster på en iskaffe. Hon behöver en liten paus i vardagen då hon är tvåbarnsmamma och det alltid är full fart hos dom.

 73. Ellinor

  Jag vill bjuda min älskade sambo som in i det sista kämpar på med att bygga färdigt vårt hus mitt under väntans tider (bebis på G). Nästa vecka har vi absolut vår lilla knodd hos oss och en stolt storasyster här hemma. Då hade ju målbilden varit en god iskaffe med fika till (då slipper jag nog graviddiabetesen också)

 74. Vanessa Kaya

  Jag vill gärna bjuda min älskade syster på en iskaffe! Vi drack alltid starbucks iskaffe på våra resor till New York. Nu har det inte blivit några på ett par år då jag fått barn. Starbucks är en stor del av våra rese-minnen ihop , då vi alltid drack kaffe därifrån flera gånger per dag. Slulle självklart dela vinsten med min kära syster som även fyller år i december. 😍❤️

 75. Rebecca

  Min mormor på 90 år som är en av dom starkaste och viktigaste kvinnorna i mitt liv, som alltid har dörren öppen för oss alla. Hon kommer alltid med kloka råd och ideér så en iskaffe på våra samtal hade suttit fint.

 76. Irma Lövgren

  Den jag hade bjudit är min pappa! Det första vi gör när vi åker till någon storstad där Starbucks finns är alltid att gå in och ta oss en fika! En fin tradition som med det här kittet hade kunnat bli hemma också!

 77. Zandra

  Då jag älskar Starbucks kaffe så hade jag bjudit mig själv! Godaste som finns och man kan inte få för mycket kaffe nu på vintern när man är konstant trött.😅❄️

 78. Nadja Isaksson

  Hej!
  Jag skulle vilja bjuda min man, tycker han är så duktig och kämpar så hårt med universitet, jobb och tre små underbara barn. Det är verkligen svårt att få ihop vardagen så tänkte att detta skulle säkert göra honom glad!

 79. Sassa

  Jag vill bjuda min man på detta kaffe. Vi köper alltid detta iskaffe på coop vid oss. Han hade blivit riktigt glad över denna present.

 80. Ella

  Haha vilken rolig tävling som träffade mig rakt i hjärtat. Jag och min fina bästavän ses kanske 10 ggr i månaden. Våra sms konversationer består av frågan vem som ska handla iskaffe! Så vi förbrukar en del faktiskt haha. Skulle ju vara super att kunna spara en liten slant istället 🙂 kram

 81. Isabelle

  Åh vilken vinst! Med glädje hade jag velat bjuda många fantastiska människor i min närhet! Mina ”mamma-kompisar” som kommer på besök så vara vildingar får röja när jag är föräldraledig, och även mina nya arbetskamrater på mitt nya jobb! Det vore en perfekt start på arbetsplatsen att få bjuda på sådana här godsaker i jultider! och inte för att glömma min man – en kväll med tända ljus, varsin lussebulle och en iskaffe, Åh mys!!

 82. Anna

  Skulle vilja vinna åt min syster då hon har haft det jobbigt i flera år och fortfarande har. Men ändå ställer upp åt allt och alla och kämpar på. Hon ÄLSKAR dessa starbucks, så det vore så fantastiskt att kunna ge tillbaka till henne efter allt hon har gett till oss. Lyckan tror jag inte kommer att kunna beskrivas 😍

 83. Jennifer

  Hade gärna bjudit min älskade mamma på en iskaffe <3
  Jag bor i Oslo och hon bor i Söderhamn, och efter att ha varit bästa vänner hela livet känns de väldigt tomt att inte träffa henne varje dag längre. Men får snart 2,5 vecka tillsammans över jul <3

 84. Amanda

  Jag vill dela denna box med min sambo då han inte dricker kaffe, tack vare denna lär han börja. Själv älskar jag kaffe. Kram / Amanda

 85. Elisabeth

  Men åh, perfekt!
  Jag hade velat bjuda min sambo på en iskaffe. Med en liten kille med spring i benen 24/7, en bebis på gång, en livlig hund och renovering av huset. Så är det sällan vi hinner dricka vårt kaffe varmt ändå, och en riktig iskaffe är ju toppen då!

 86. Rebecca T

  Min mormor på 90 år som är en av dom bästa och starkaste kvinnorna jag känner. Hon kommer med råd och tips när en jag behöver och hennes dörr står alltid öppen. 🎄

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss