Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Nya bhar

Inlägget innehåller en annonslänk

Jag har ju fått lite mindre tuttar sedan jag slutade amma och kände att jag behövde lite nya underkläder. När jag ser tillbaka på mina bröst innan barnen så tycker jag nästan att det ser lite roligt ut med tanke på att dom var SÅ stora, haha… Saknar det lite men ändå inte. Jag har lite delad relation till mina bröst just nu då jag alltid har haft så stora och nu är dom plötsligt mindre! Kan inte bestämma mig för vad jag tycker om det. Vissa dagar gillar jag det och andra dagar saknar jag det jag hade förut. Har haft “tur” med att dom fortfarande känns rätt fylliga och runda men ja, storleken är inte alls samma!

Iallafall så har jag ju gått från D-kupa till C-kupa så köpte världens skönaste bhar igår! När jag är hemma går jag alltid runt utan bh men dessa skulle jag nästan kunna ha hemma med. Dom är verkligen supersköna! Måste verkligen tipsa er om dom och gjorde det på insta story med igår. Jag har en i varje färg nu och älskar dom =) Ni hittar dom på H&M och dom kostar bara 199:-! Så det får bli dagens tips.

Ni hittar den HÄR. 

 

Köpte också lite trosor när jag ändå var igång. Har nästan alltid sådana här enkla från H&M till vardags! =)

Kommentarer

 1. Sindy NİLSSON

  Oj vad många fina underkläder! Nu måste jag köpa lite nytt till mig själv haha 🙂 Känner verkligen igen dig i dina tankar! Jag jag också 2 barn, yngsta är 8 månader. Och jaa vad ska man säga, jag kommer inte ens ihåg hur mina bröst såg ut innan jag fick barn! Dom har verkligen förändrats, nu är det snarare som två tomma taxöron som sitter där 🙈 Man får påminna sig om att man har fått det finaste i livet! :)) Och du är en vacker kvinna. Du inspirerar mig alltid.

 2. Julia

  Jag skulle dö för att ha dina bröst 🙈🙈 har minimala. Om jag blir gravid i framtiden så får jag väl njuta av att dom, förhoppningsvis, är stora under en period då 🤪 skämt åsido.

  Är imponerad av dig som lyckas hålla igång bloggen så pass bra som du gör, trots skilsmässa & allt runt omkring.
  Kram <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men alltså hur fin är inte du, tack <3 du förstår inte hur glad jag blir för så fina ord <3 <3 STOR kram och god jul vännen :;)<3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss