Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

6

1. Mitt nya, bästa lifehack är helt klart tvättmedel på kapsel. Blir inte kladdigt och massor med pulver som faller överallt osv. Förstår inte hur jag inte har kunnat komma på detta tidigare!? Nu kommer jag säkert få massor med kommentarer om hur dåligt det är för miljön eller något annat negativt.. Känns alltid som att det är så när man hittar något bra och smart. Håller tummarna att det inte är så! För jag älskar detta.

2. Alla mina senaste inköp till mig själv ser ni här nedan. Jag var först lite tvek på om jag borde visa sexleksaker på min blogg men alltså JO. Det är 2020 snart och det är ju bara såååå bra att prata mer om sex, leksaker och allt som har med det att göra. Finns liksom ingenting att skämmas över och jag tror att det ofta är ett rätt så skämmigt ämne – speciellt för oss tjejer. Så idag går jag emot det lite extra! Den jag har köpt finns HÄR iallafall och den är sjukt bra. Fick tips om den av en kompis som tipsar vidare nu =) Har ju lovat mig själv att alltid behandla er som mina vänner och dom pratar jag ju alltid om sådant här med. Så då måste ni såklart också få dessa tips då och då, haha.

Och bronzern måste jag också tipsa om för det är den absolut bästa jag har använt i hela mitt liv. Försöker mig alltid på att köpa andra men har fastnat helt för denna. Den är dessutom jättebillig! Man får sådan fin färg som är riktigt djup och mörk utan att vara minsta orange. Tycker att många ger lite för varm nyans men denna är kall och bara FIN! Och mitt sista tips blir värmeskyddet som också är helt fantastiskt och dessutom luktar så himla gott. Typ godis och blommor samtidigt.

3. Alltså mina barn!! Är så kär i dom och dom har verkligen blivit små egna människor båda två. Jason pratar så himla mycket och bra nu och Jolie är verkligen ett BARN och inte en bebis längre. Snart fyller hon hela två år och jag förstår inte var tiden tog vägen. Vill fira henne som förra året och åka till något varmt land men tror inte att F kommer bort från plugget i en hel vecka… Hade ju varit så himla mysigt!

4. Något jag är extra tacksam över är relationen med min lillebror. Har sådan tur som har honom och vi kan ringa varandra dygnet runt och prata om typ aaaallt. Vi försöker få till att ses så ofta som möjligt och oftast blir det ändå ett par gånger i veckan även om det bara är över en middag eller så.

5. Kom över denna bild för ett tag sedan.. Och jag glömmer varje vinter hur mycket fräknar jag faktiskt har. F har ju också sjukt mycket så undrar om våra barn med kommer att få det? Direkt jag är i solen så kommer dom öööööverallt men mest över näsan och i pannan typ, haha. Förut hatade jag mina fräknar men nu saknar jag dom faktiskt lite. Tycker det är så fint. Bilden är för övrigt jättegamma från 2014l. Vi bodde i Göteborg och jag hade precis gjort nya volymfransar hos min vän Emelie. Hon är för övrigt i Australien med sin kille nu och reser runt. Så kul att få följa deras resa på sociala medier.

6. Alltså Jason älskar både pyjamashjältarna och LOL-dockorna! Så när jag hittade dessa plåster på Kappahl så var jag tvungen att köpa dom. Han blev såååå lycklig över dom!

Kommentarer

  1. Linnea

    Hej Gabriella! Kan du tipsa om centralt och fint hotell i Umeå, gärna med spa avdelning, men inget måste. =) Skulle även vilja ha tips på restaurang och förslag på vart man kan gå om man vill gå ut och ta en drink men ändå kunna prata? =) Ska besöka Umeå i mars och tips mottages tacksamt. Tack för en fin blogg, kram =)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad svårt! Stora hotellet är fint! Och Mimer har bra frukost 🙂 <3 tror inte det finns något sådant hotell här i Umeå faktiskt 🙁 så tråkigt! Men tror att dom jag skrev nu är dom mest populära av vad jag har hört. Och restauranger.. Köksbaren är trevligt och Harlequin med 🙂 och så finns ju orangeriet och rex har jag också hört har bra mat! Beror på vad ni vill äta!? 🙂 Kram och tack för fina ord <3

  2. Sara

    Så härligt att du vågar prata om sexleksaker, du är grym! och härligt med tvättkapslarna, alla små knep som underlättar ens egen vardag är ju guld värd =) god jul och tack för en bra blogg, kikar in här varje dag. kram!

  3. Lollo_2

    haha på tal om fräknar jag älskar det funderade till och med på att tatuera det runt näsan har gjort ögonbrynen det försvinner typ om fem år . Så gulligt och på samma gång snyyygt !♡♡♥♥ fina du !

  4. Elin

    Åh jag älskar tvättkapslar med! Men ibland när jag tvättat med dem, så är de en del av kapseln kvar ibland bara i maskinen men ibland fastnar dem på kläderna å ger fula fläckar. Så synd för annars är dem sååååå bra 😍

  5. Susanne

    Tack för en så fin blogg älskar att komma in här!!
    Måste säga att jag tycker att din lillebror är lite lik Jason de har så mkt gemensamt tycker jag 🥰😅😘 så fina

  6. Becka

    Heja dig! Tycker du är den enda genuina bloggerskan som finns kvar. Hoppas du håller dig genuin och härligt för all framtid och inte lockas av dåliga samarbeten. Kram och god jul

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish