Gabriella Joss

Efter-jul-status

Hej fina ni och god morgon!

Kanske ska säga god jul i efterskott =) Jag har som ni vet aldrig varit någon fan av julen men i år så kändes allt bara extra sorgligt och jobbigt. Ville bara att dessa dagar skulle vara över så snabbt som möjligt! Det är såklart underbart att se lyckan i barnens ögon när det kommer till tomten, alla julklappar osv men för egen del så är det ingen favorithögtid. Och speciellt inte nu som nyseparerad och tanken på att detta förmodligen var vår sista jul ihop, iallafall på ett bra tag. Nej, allt kändes bara sorgligt och jag har gråtit mycket och försökt att hitta ett lugn i mig själv med träningen, pratat med vänner i telefon och bara tagit djupa andetag. F har sovit hos oss också i några nätter så det har varit skönt att slippa vara ensam i alla tankar och så. Nu är det iallafall snart nyår och nästa år ser jag fram emot SÅ mycket! Har så mycket mål och drömmar och redan nu hur mycket som helst inplanerat som får det att pirra i hela kroppen. Vill bara köra igång!

Idag ska jag träffa en av mina allra bästa vänner. Vi umgicks varje dag under grundskoletiden och gjorde ALLT tillsammans. Vi tatuerade oss till och med ihop så den tatueringen som sitter bakom mitt öra är för henne. Hon är en sådan där människa som har lämnat ett så stort intryck på mig att det knappt går att förklara. Det kan gå ett år utan att vi ses men vi pratar på precis som om ingenting har hänt när vi väl hörs igen. Och nu kände jag att vi bara måste passa på att ses när hon är hemma över jul!

Annars då? Ska träna nu på morgonen med två tjejer. Blir ben och rumpa och jag är så peppad! Det känns faktiskt roligt med lite träningssällis även om jag egentligen föredrar att träna själv med hög musik i öronen. Men variationen är ju kul och det finns ju mycket man kan lära av varandra. Och så ska jag filma två samarbeten också under dagen! Ikväll blir det drinkar och utgång med Tove! Gud vad jag har saknat henne!

Ha en underbar dag! God fortsättning och KRAM!

Jag och mina hjärtan på julafton! Älskar dom mest av allt i hela världen. Dom fick äta upp sina små pepparkakshus dagen till ära också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lo

  Lite nyfiken på hur du tänkte kring klädval. Är ju en väldigt sexig outfit och kanske inte den mest lekvänliga/ första man tänker på med småbarn? Tänker den mer som en nyårsklänning som singel när man är lite på hugget. Kvinnor får klä sig hur man vill men tänker mer i bekvämlighet och går ju att vara finklädd utan att spela på sex. Kram

  1. gabriellajoss

   Jag är ju singel och på hugget 😉 så det var ju en perfekt outfit för mig med andra ord!! Nej, men din kommentar orkar jag inte ens besvara. Du skriver ju själv “kvinnor får klä sig hur dom vill” och baserat på hur spydiga kommentarer du lämnar här då och då så vet jag att du inte alls syftar på bekvämlighet utan att du bara vill trycka till mig lite. Kram på dig!

  2. M

   Hur bitter är du egentligen? Fattar inte ens hur folk orkar lägga tid och energi på att kommentera andras utseende. Liksom, låt bli om du inte har något schysst att kommentera? Ska det vara så svårt att ge en komplimang istället för att försöka sänka en annan människa?
   Klänningen säger mig ingenting om sex, snarare att det visar en vacker kvinnas former, varför dölja dom när man kan visa dom🤷🏼‍♀️
   Du är sjukt fin gabriella. Låt dig inte sänkas av andras avundsjuka, du har troligtvis något som dom saknar. Du är stark och är en otroligt bra mamma. Tråkigt att du ska mötas av såna kommentarer dock, speciellt när du haft en tuff jul. Sänder dig en massa kärlek, för det är du så värd. Och jag önskar dig en otroligt fin nyårs resa med dina vänner. Kram på dig!

   1. gabriellajoss

    Alltså vad du är fin!! Känner mig så stärkt och peppad av din kommentar!! TACK <3 största kramen till dig! Gott nytt år <3

 2. Josefin

  Förstår helt hur du känner och du är inte ensam! Jag, och många många andra ogillar julen men tyvärr syns nog de som gillar julen mest med sina instagrambilder på matchande kläder, perfekt pyntade granar och familjefoton där alla ler brett. I min familj bråkas det alltid och har skämts så mkt för mina föräldrar att jag smsat runt mina släktingar och bett om ursäkt åt mina föräldrars vägnar. Har haft sån ångest och i år ville jag inte ens åka hem på julen men blev tvingad. Struntade i att klä mig i julkläder, sminkade mig inte och tog pauser från umgänget när jag fick ångest eller blev stressad. Kanske inte samma situation som du precis och särskilt inte eftersom du är mamma till två små barn men jag ville egentligen bara visa dig och alla andra att det är många som mår dåligt över julen och det är okej <3 Kram och tack för all inspo och pepp man får av att läsa din blogg. Så mycket girlpower!

  1. gabriellajoss

   TACK underbara du för att du delade med dig. Känns lite mindre ensamt när jag fick läsa det där. Så tack tack tack <3 största kramen och du anar inte hur mycket dina ord betyder för mig! <3

 3. Alma

  Alla typer av avslut och förändringar är jobbiga. Även fast man vet att allt kommer bli bra så ska man inte sticka under stolen med att tiden man är under förändring är jobbig. Och det får det vara! Känn, låt dig själv känna och fly inte från känslorna för de kommer ikapp en förr eller senare. Du är fantastiskt stark och att vara stark innebär inte att aldrig vara ledsen eller känna, vissa dagar är lättare än andra. Du är inte mer än mänsklig. Ta hand om dig och jag hoppas ditt 2020 blir magiskt!

  Stor kram

  1. gabriellajoss

   Nu blir jag tårögd.. tack snälla du <3 Känner mig allt annat än stark just nu men blir stärkt av dina varma ord. Stor kram och detsamma <3

stats