Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

+/-

+ Fick äta min hemmatacos en sista gång innan vi åkte igår kväll! Vet ju att det finns mycket tacos i Spanien men på något vis så älskar jag min tacos som jag gör hemma mest av allt. Tror att det är min kombination av alla såser som jag gillar så mycket. Har alltid tacosås, gräddfil, guacamole med massor av citron, örtsalt, crème fraich och chiliflakes + den där ostsåsen som går att köpa färdig (äääälskar den!!) och srirachamajo. Mmmm! Testa det tillsammans! F kom över och åt med oss och sedan städade jag typ hela huset innan det var dags för avfärd.

+ Skickade in årets sista bokföring igår och det var så skönt att ha det gjort. Nu är det dags för bokslut och sedan får jag ta ut min första vinst i januari. Känns så sjukt och jag är så stolt över mig själv! Har ju inte drivit mitt AB längre än sedan i mars men det känns som att jag har haft det för alltid och jag har lärt mig så mycket under denna tid. Älskar att vara egen och göra det jag brinner för. Så tacksam att jag faktiskt tog tag i det till slut och satsade helhjärtat. Har ju alltid tänkt att jag inte har mer än något år kvar inom mitt arbete med sociala medier och att jag ska rikta in mig på att göra något annat snart och därför har jag inte haft lust att starta något AB. Men som sagt så ångrar jag inte en sekund att jag gjorde det idag!

+ Tog med barnen till biblioteket igår och så följde dom med mig till gymmet och hjälpte mig att inhandla alla småsaker som saknades inför resan. Ville ha med mig tuggummi, minitandkräm, handsprit och lite sådant. Och så fick Jason en glass när Jolie somnade medan jag hämtade ut paket och skickade iväg lite brev. Kände mig väldigt effektiv och produktiv igår! Och samtidigt så fick jag fin kvalitetstid med mina små vilket såklart var det viktigaste.

+ Såg att grannarnas barn fyllde år igår och då ville Jason att vi skulle slå in presenter och gå över med. Så han fick hjälpa till att slå in efter att vi hade kommit hem och så gick han över helt själv, plingade på och gav bort paketen. Älskade hjärtat! Han var så stolt över att han hade gjort det när han kom tillbaka hem.

+ Beställde ribbade tights till Jolie och lite mer basic-underkläder till mig nu i veckan och dom hann komma innan det var dags för mig att resa iväg. Hittade nu även seamless trosor på H&M och det kan ju vara det bästa som finns att ha när man har träningstights på sig. Finns ju inget fulare än när man ser troskanten under. En vän till mig sa till och med att hon brukar vara helt utan trosor i vissa av sina tights när hon tränar just för att slippa kanten, haha.. Jag förstår henne!

+ Och på tal om shopping så måste jag visa er min byxdress som jag fick hem för ett tag sedan. Hur fin är den inte!? Typ dammgrå och dragkedja + sitter åt i midjan. Så kär i den! Har inga jättebra bilder men provade den snabbt nu för någon dag sedan. Så nöjd!

– Fick så dålig hy precis innan jul och ett par dagar efter. Fattar verkligen inte vad det kan vara då jag inte haft minst problem med finnar eller så på väldigt länge! Tror att det var stress och att jag var så orolig inför julen och sådär.. Märker nu att det börjar lägga sig vilket känns jätteskönt!

– Saknar redan mina barn! SÅ mycket dessutom. Brukar inte sakna såhär snabbt men denna gång så gör jag det av någon anledning. Tror dock att det kommer att kännas lite lättare när vi väl är framme och konstant sysselsatt. Så tacksam mot deras pappa också som är bäst i världen och tog dom några dagar extra så att jag fick komma iväg. ALLTSÅ KOLLA FÖRRESTEN BILDERNA HÄR NEDAN! Dom var sååå små!

– Är så himla trött idag på grund av att jag som jag skrev tidigare fick NOLL sömn inatt. Sover ju rätt lite om nätterna i vanliga fall men blir så himla borta om jag inte får sova alls. Har bland annat försökt ta någon annans bagage (dom kom fram och ba ”ursäkta det där är våra väskor” (haha), nästan somnat sittandes typ fem gånger, sagt fel namn till dom jag reser med.. Ja, ni fattar! Och det är liksom morgon nu.. Undrar hur bortkommen jag kommer att vara om ett par timmar…  =) Nu vill jag komma fram och sova gott inatt!

– Min mobilkamera har blivit så dålig! Jag har en iPhone XS max och jag upplever av någon anledning alltid att kameran på min telefon blir sämre direkt det har släppts en nyare modell av telefonen. Så för varje iPhone jag har haft så har den blivit sämre när det har kommit en nyare modell… Någon som upplevt samma!? Så skumt.. Känns så surt att behöva köpa den senaste bara för kamerans skull men då det ändå på något vis är mitt jobb att ta mycket bilder och jag alltid fotar med min telefon (har ingen kamera) så känns det som att jag kommer att behöva göra det ändå. Om jag jämför bilden nedan med bilder som jag tog när mobilen var helt ny så är den verkligen inte alls i bra kvalitet.

– Mina tankar ligger hela tiden hos Jane, Melina och deras familj. Jag vet inte om det har undgått någon att lilla Melina har fått cancer och att detta kom väldigt plötsligt. Om inte så kan ni kika in hos mamma @janemarina på instagram för att stötta familjen. Det är så himla hemskt och overkligt allting! Jag har suttit i tårar för familjens skull gång på gång och det känns så himla personligt på något vis just för att jag har följt Jane sedan vi var gravida med våra första barn då dom är födda samma år.. Gör ont i hela kroppen när jag läser hennes texter, ser bilderna på instagram och maktlösheten i det hon säger och skriver. Nej fy.. Tycker att ALLA ska gå in och skänka något till deras insamling HÄR. Dom har redan samlat ihop över en halv miljon kronor. Tycker att sociala medier är helt fantastiskt till sådana här otroligt viktiga saker. Alla, alla, alla tankar går till familjen och jag skickar all min kärlek och styrka till dom. Jag tycker att man vid sådana tillfällen inser att man ska ta vara på sina nära och kära och bara njuta av tiden tillsammans. Och att man också någonstans får en ögonöppnare kring att livet kan förändras från en dag till en annan. Att man ska våga vara lycklig, njuta, satsa helhjärtat på sina mål och drömmar, följa sin magkänsla och sitt hjärta. Man vet aldrig vad som händer och varje dag är värdefull. Man måste göra det bästa och det mesta av varje stund som vi får. Och framförallt så länge vi får vara friska och må bra. Det är ju trots allt inte en självklarhet.

Just nu: 

Sitter på min nackkudde (på grund av iskallt golv), äter kvarg och har precis laddat upp min mobil till 100% igen =)

Kommentarer

  1. Lina

    Upplever precis samma som du ang kameran på iPhone! Sjukt störigt att alla bilder man tar blir oskarpa och grumliga 😒
    Ha en härlig Semester! Kram

  2. A

    Skippa Trosor under träningstights var nog det ofräschadte jag kan tänka mig på gymmet.
    Om man anstränger sig kommer det ju naturligt ut diverse vätskor om man inte är torr som en pensionär i miffen.
    Inte så att man kanske känner att det blir blött men ska tightsen suga upp det då direkt och sen sitta på maskiner och grejer??

    Glad att du köpte trosor, det uppskattas!

    Och vem fan bryr sig såååå mkt om kanter?
    Inte snyggt men fokusera på träningen istället så skiter du i vilket.

  3. Cissi

    Jag har oxå dom trosorna. Tyckte dock att dom var lite för tunna. Jag är van spetstrosor med ”fodrat gren”. Dessutom var dom JÄTTEstora. Jag fick kasta mina i storlek S (som jag har i övriga trosor) 🙁 BH’arna är supernajs. Mjuka, sköna, supersnygga med sin drapering 😊👌 Dock ogillar jag vadderade kupor, missade att det var det då jag beställde. Vaderingen gör att mina bröst ”väller” ut trots att kuporna är i perfekt storlek (bågen kring bysten) 🙈 Får gå å ”justera/trycka in” bysten lite då och då 😆

    Hoppas ni får en underbar resa nu 🤗

  4. Ida

    Jag följer också Jane. Det är så hemskt och jag tänker på dom många gånger varje dag.
    Sen jag fick reda på det så klarar jag inte av att vara ifrån min äldsta som också är lika gammal som Melina. Håller alla tummar och tår för att hon ska bli frisk igen ❤️

  5. Fanny

    Vad sjukt att du skrev det om kameran på din iPhone. Jag har också en Xs Max och har upplevt EXAKT SAMMA!! Så galet! Min kamera brukade vara jättebra men är så dålig nu. Så knasigt?!

  6. Elin

    Nämen var de du som satt där. Jobbar på Arlanda och när jag kom i morse och såg dig så tänkte jag att ”åh vad glad den tjejen såg ut :D” Hoppas du får en underbar resa!

  7. A

    Jag måste tipsa om Huawei p20 PRO när det gäller kameran. Huawei p20 PRO ska vara ännu bättre (har dock bara erfarenhet av p20. Jag var tidigare en Apple tjej, tänkte att jag aldrig skulle kunna tänka mig använda Android då jag var så bekväm med Iphone. Men nu skulle jag inte vilja gå tillbaka. Så om du behöver en ny mobil pga kamera kör på en Huawei som dessutom är relativt billig!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish