Gabriella Joss Gabriella Joss
MatOkategoriserade

Veckans matlista

Måndag: Broccolisoppa

Tisdag: Vegobollar i gräddsås med pasta

Onsdag: Rester eller något snabbt och enkelt då jag är barnfri. Gissar på att jag kommer att göra tacos, haha. Eller så köper jag hem något gott.

Torsdag: Samma som onsdag!

Fredag: Lasagne (HÄR)

Lördag: Linscurry med kokosmjölk och lime (HÄR)

Söndag: Halloumistroganoff

Annons

Annons

Kommentarer

 1. Lovisa

  En helt annan fråga! Jag ska fira min 23års födelsedag den 11januari och jag har alltid haft familjen på kalas och haft de hela kvällen på besök och aldrig gjort något annan speciellt kul. Jag har även en pojke 3 1/2år och en dotter som blir snart2år som jag spenderar all min tid med. Varit hemma med dem ända sedan jag blev mamma för första gången och har även deras pappa jobbar långa dagar från mån-sön. Känns som jag bara är hemma och prioriterar alltid barn och familjen och har börjat känna mig så ensam och vilsen, tror det beror på att jag har varit hemma så länge och har ingen att dela mammalivet med då jag har inga vänner med barn och en pojkvän som är hemma så sällan.. Iår vill jag göra något riktigt kul och struntar i kalas för familjen och ska fira med mina 2närmsta vänner! Jag funderar på att åka över till Umeå (bor i finland) och spendera lör kväll då jag fyller och söndagen där. Tios på något skoj vi kan hitta på i Umeå. Allt fr restaurang, spa, fina ställen att besöka, klubbar.. vad som helst. Och även vad gör man på sin födelsedag för att minnas den?!? Jag har ingen maning då jag känner mig så ”lost” i mammalivet. Vill ha kul dricka drinkar och göra kanske något galet🤣 eller bara ha en mysdag❤️ Tips på vad man kan göra i Umeå och vad man kan göra på sin födelsedag . Kramar Lovisa ❤️

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men åååh vad kul att ni ska hitta på något sådant!! 🙂 <3 Googla "gabriella joss umeå guide" så har jag skrivit lite om det. Men Gotthards och Rex har bra drinkar tycker jag!! Och Cinco och Rex är väl där jag går ut om jag går ut! SPA finns det på Iksu på Umedalen men det är väl det som finns här tror jag. Det är helt okej! Nya konditoriet har bäst och lyxigast fika enligt mig. Stor kram och grattis i förskott <3

 2. Frida Lindberg

  Åh kan du inte lägga upp recept på halloumistroganoff? Tänkte jag ska börja äta mer vegetariskt nu när jag lyckats få över sambon på samma spår ☺️🙈

 3. Tua

  Åhh ser så gott ut!😄 Kan inte du göra bedömningen om vad du tycker om din nya IPhone?😇 Har IPhone XR som jag köpte förra året för ihop tjänade pengar, hade varit kul att veta vad du tycker om den😊

 4. Nattis

  Hej Gabriella. Måste bara fråga, äter barnen vegetariskt på förskolan? Har dom frågat/undrar varför dom får äta ”speciallkost” till skillnad från de andra barnen? Tänker att i Jasons ålder är han så förstående / nyfiken o undrar mamma varför får inte ja äta de som dom andra gör tex? 🙂 har du förklarat va innebörden av vegetarian är osv? kram

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Nej, ingen har frågat något eller tyckt att något är konstigt. Han äter vego + fisk på förskolan 🙂 ja jag har förklarat att vi är vegetarianer och vad det innebär och han är helt med på det. Han dubbelkollar till och med om det är skinka utan kött eller köttbullar utan kött osv innan han äter 🙂 kram <3

 5. Cecilia

  Vad är det för nått till vänster på åttonde bilden? Ser ut som några morotsbiffar av något slag? Såg väldigt gott ut, precis som allt på alla dina bilder! 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss