Gabriella Joss Gabriella Joss
Dagens frågaOkategoriserade

Mer frågor och svar

Här kommer fortsättningen på gårdagens frågor! Så kul att ni gillar frågestunder =)

Känns som att du mest äter nyttigt nu? Äter du något onyttigt ibland? 

Haha, jag äter choklad varje dag. Äter chips ofta. Äter glass ofta. Äter pommes och skräpmat ett par gånger i veckan. Så nej, jag äter långt ifrån enbart nyttigt. Men försöker väl köra på någon form av balans och främst ge min kropp det som den mår bra av. Är jag sugen på något så äter jag det. Igår blev jag sugen på Smash så slutade med att jag åt fyra sådana. Skulle aldrig låta bli att äta något bara för att det räknas som onyttigt. Tänker att det är nyttigt för min själ i så fall. Ett av mina motton i livet är som ni vet ”ät och var glad”. Jag älskar all mat!

Äter barnen vegetariskt på förskolan med? 

Dom äter vegetariskt + fisk på förskolan!

Ammade du dina barn till sömns? Hur lång tid tog det innan F kunde natta dom? Hur nattar du barnen idag? 

När Jason var 10 månader drog jag utomlands i en vecka med en vän och då tog F över nattningen och vi avslutade kvälls och nattamningen helt. Gick hur bra som helst och när jag kom hem igen så ammade jag bara dagtid. Jolie ammade jag till sömns i princip till att hon slutade amma. Det är ett par månader sedan vi slutade nu. Vi fick ett naturligt avslut och F började lägga henne själv rätt så tidigt och dom hittade sin egna väg. Han la sig bara bredvid henne och klappade henne på huvudet, nynnade på någon sång och gav henne en vattenflaska. Och det funkade för dom även fast jag fortsatte amma till sömns när jag nattade. Så vi hade var sin variant på nattningen och det gick bra.

Idag lägger jag mig bara i sängen bredvid Jolie som ligger mellan mig och Jason. Och så klappar jag henne i håret, nynnar lite på någon godnattsång och så somnar hon. Ibland vill hon snutta på en vattenflaska men oftast inte ens det. Jason somnar oftast bara själv i sängen så dom somnar typ samtidigt varje kväll. Tycker vi har sjukt bra nattningsrutiner och tycker att kidsen i det stora hela är väldigt enkla att natta. Dom stör inte varandra och dom vet vad som gäller när det är sovdags. Det blir sällan bråk eller sura miner.

Vad tycker du om Bloggbevakning? 

Jag tycker verkligen om Camilla. Hon är en helt fantastisk människa på så många vis. Så varm, omtänksam och med ett stort hjärta. Hon skriver med glimten i ögat och är verkligen grym på att uttrycka sig i text. Hon har självdistans och är bara så jäkla kul! Tycker att Bloggbevakning är bra! Det är bra att ifrågasätta och ta upp saker som Camilla gör många gånger. Det har saknats tidigare i denna värld av sociala medier tycker jag.

Vad skulle du göra om du blev gravid nu? 

Haha oj, jag kommer inte att bli det så funderar inte så mycket på det… Känns så långt bort just nu! Skulle nog ta det där och då. Har ingen aning om vad jag skulle göra.

Hur många läser din blogg? 

Jag har mellan 35.000-70.000 unika besök i veckan. Oftast något där i mellan. Cirka en miljon sidvisningar i månaden. SÅ tacksam för alla er som kikar in här. Ni är bäst!

Sprack du något under dina förlossningar? Känner du stor skillnad nu och innan du fick barn?

Jag fick sy något enstaka stygn efter min första förlossning men sprack ingenting alls efter min andra. Varken känner eller märker någon skillnad där nere idag jämfört med innan jag fick barn.

Om du bara fick välja bloggen eller instagram, vilket hade du valt? 

Bloggen helt klart! Bloggen är ju liksom JAG. Här delar jag med mig helt ärligt och öppet och utan filter av mig, mina tankar och mitt liv. Älskar ju att skriva så hade inte klarat mig utan att få sätta ord på mina känslor i form av text. Så viktigt för mig! Det var ju därför jag började från första början.

Anser du att du har många vänner? Hur har du träffat alla? 

Ja, det anser jag verkligen. Har så extremt mycket fina människor runt omkring mig och så många tjejer som står mig SÅ nära. Tjejer som jag vet alltid ställer upp, finns där, stöttar, peppar, kommer med kloka råd.. Älskar dom så mycket! Jag har träffat dom flesta vännerna via andra vänner. Så vänners vänner har blivit mina egna vänner. Haha oj, vad många gånger jag skrev ordet vänner nu men ni fattar =)

Skulle du kunna tänka dig att bo i lägenhet? 

Helst inte men man ska aldrig säga aldrig. Man ändras ju hela tiden.

Tjafsar ni mer eller mindre nu som separerade? Typ om barnen och vad dom får/inte får göra osv.

Är det något jag och F är lika i så är det typ hur vi vill uppfostra våra barn och synen på livet och rätt och fel över huvud taget. VÄLDIGT skönt. Så nej, inget bråk om sådant och vi har samma grundsyn på allt. Ibland kan jag ifrågasätta saker som han har gjort och tvärtom men då pratar vi igenom det bara så inga taggar utåt. Jag har stor respekt för honom och hans åsikter kring föräldraskapet och våra barn och han visar mig samma sak. Så vi kan kritisera varandra och prata om saker men kommer oftast fram till något bra ihop då vi som sagt har samma inställning och syn på hur saker ska vara i grund och botten.

Sparar du till barnen? 

Ja. Jag sparar hela barnbidraget till dom varje månad. Min tanke är att jag ska kunna hjälpa dom att köpa lägenhet sedan när det är dags.

Har du fortfarande kvar tinder? 

Haha, ja.. Men är inte så aktiv där. Har inte riktigt tiden till det.

Fyra skönhetsprodukter som du inte klarar dig utan? 

– Inpackning till håret! Har så himla frissigt hår som lätt blir torrt så behöver verkligen det.

– BUS! Älskar att använda brun utan sol. Kan gå från blek och trött till sommarsnygg på några minuter.

– Fransböjare. Tycker det gör så stor skillnad för ögat och blicken.

– Rakhyvel.. Kan man räkna det som en skönhetsprodukt? Tycker att alla får göra som dom vill men jag otrivs med hår på kroppen.

Är du och F tillsammans igen? Dejtar ni? Tror du att ni kommer att bli tillsammans igen? 

Nej och nej! Vi är inte tillsammans. Vad framtiden ger har jag ingen aning om men vi planerar inte att bli det igen som det ser ut just nu. Vi får se vad som händer och var livet leder oss.

Dina bästa övningar för rumpan på gymmet?

Ska fota mer på gymmet snart. Men tills dess kan ni kolla HÄR och HÄR.

Kommentarer

  1. Johanna

    Alltså jag ÄLSKAR ditt skrivande! Du har en talang för skrivandet tycker jag, älskar ärlig- och öppenheten! Din blogg är ärlig rolig intressant och det känns som du blir som
    En vän nöstan som man får lära känna lite 😘☺️

  2. Emelie

    Förresten, vad har du för åsikt kring barn och skärmen? Ex. Skärmtid, regler, barnsäker, enbart med sällskap, vad är bra respektive dåligt, första mobilen etc.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Använder paddan eller mobil när det behövs. Är dom trötta och vill se film så får dom det. Ibland får dom se en timme och ibland blir det fyra timmar. SÅ olika beroende på sjukdom, om det är fint väder, vad vi gör, om vi åker någonstans osv 🙂 kram <3

  3. Emelie

    Önskar jag också Kunde spara hela bidraget
    🙁 mår dock inte dåligt över att andra kan det för jag tycker det är en skirbra grej, utan mår mer dåligt över mitt barn för framtiden.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår det <3 så behöver du inte känna! ALLT löser sig! Långt ifrån alla kan spara åt sina barn. DU är bäst. kram <3

  4. Ida

    Hej!
    Vet att du genom åren har tipsat om många recept på nyttiga chokladbollar, men vilket recept tycker du är det absolut bästa som du testat? 😄

  5. Alexandra Jonsson

    Kanske en konstig sak att fråga/säga/berätta men aa. Det är så att den 15onde fyller jag 20. Jag är verkligen inte taggad alls. Vill inte ens fira mig. Jag har nästan ingen familj förutom min mamma och mina 3 bröder och de blir sjukt deprimerande. Min pojkvän fyller också år den 15onde. Han har både sin mamma och papp, mor och far föräldrar, kusin osv. Jag tycker det är fruktansvärt pinsamt. Det bör inte vara det men jag känner så. Jag hamnar alltid i en sån konstig situation. När alla sitter där. Hälften kommer inte ens ihåg att jag också fyller år. Min mor har inte råd att köpa någon present. Och så sitter jag dör och firar min pojkvän. Det känns aldrig som att jag fyller år. Alla är där för hans skull och jag hänger bara på för jag är hans flickvän. Världens i lands problem men ja. Detta har jag känt i så många år nu. Även med tex påsk, jul, midsommar osv. Jag vill inte fira. Jag tycker inte det är roligt längre och jag vet inte vad jag ska göra. Såklart förstår jag ju att allt inte handlar om presenter. Eller att det är bättre med få släktingar som bryr sig än många som inte bryr sig. Jag vet men jag kan inte låta bli att fälla en tår eller något.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      FINA du <3 förstår dig!! Har inte heller någon familj men man får skapa sig en egen. Jag har hur mycket vänner som helst som är precis som familj, alltid ställer upp och hjälper till och finns där. Har också JÄTTEmycket släkt och familj på pappas sida som jag har börjat ha mer och mer kontakt med. DU är stark och du ska verkligen inte känna att det är pinsamt för det är inte ditt fel <3 se det istället som att du är hur stark som helst som klarar av att leva på själv. Det är fler än vad du tror som inte har världens största familj. Och så får du ju försöka se det som att din pojkväns familj också är din. För så är det ju faktiskt! Stor kram till dig och heja dig! <3 GRATTIS på 20årsdagen <3

  6. M

    Jag missade din frågestund men undrar så hur man lever utan sin förälder? Vet ju att din pappa inte finns på jorden längre och nu har min pappa fått cancer. Vi står varandra inte så nära men han är en sån där man som finns där när man behöver honom om du förstår. Jag är så rädd att han ska gå bort, att han aldrig får se mig gifta mig eller få barn. Hur står man ut? Hur gör du, hur klarar du dig utan din pappa? Tacksam för alla råd jag kan få <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Fina du <3 beklagar verkligen. Så himla hemskt ;( hoppas att allt blir bra och ordnar sig <3 Tycker inte att du ska tänka så långt just nu utan försöka tänka positivt så långt det går. Om ens förälder går bort så lär man sig leva med det även om det gör ont föralltid.. Men man vänjer sig och tiden gör det lättare. Skickar massor med kärlek. KRAM <3

  7. Emma

    Kan du inte berätta lite om vilka kosttillskott och protein du tar i samband med träningen? Hade varit kul att veta 🙂 vill komma igång med träningen så hade varit kanon med lite tips. Tack för en inspirerande blogg ❤

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish