Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Blommor i badrummet

Vill ni veta en hemlis? Jag älskar när mina stora buketter börjar dö och jag får dela på blommorna, slänga dom döda och stoppa dom som fortfarande är fina i små vaser och glas. Blir så fint att ställa ut i badrum, tvättstuga eller på nattduksbordet. Passar också bra att ställa på typ en bricka med ljus eller liknande.

Såhär ser det ut i mina badrum nu!? Hur fint!? =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss