Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Januariboxen

Inlägget är i ett annonssamarbete med Glossybox

När jag fick frågan om jag ville fronta januariboxen så kunde jag knappt tro det. Vilken ära! Jag ÄLSKAR Glossybox och började prenumerera redan som 14-åring. Och sedan dess har jag alltid haft Glossybox till och från. Älskar att få prova nya produkter och hitta nya favoriter. I vanliga fall är jag alltid en sådan som köper samma gamla vanliga gång efter gång – men tack vare Glossybox så har jag funnit så mycket nya produkter inom skönhet och smink som jag älskar.

För er som inte vet vad Glossybox är så är det nordens ledande prenumerationstjänst inom skönhet. Varje månad når dom ut till över 200.000 personer världen över med 5 produkter inom skönhet som är packade i den lyxiga boxen. Boxen har alltid ett nytt spännande tema och priset per månad är endast 159:-/månaden.

Just denna box som jag frontar har ett totalt värde på över 1550:- (!!). Hur sjukt!? Och ni betalar bara 159:- + att ni just nu får 20% rabatt med min kod GABRIELLA20. Så passa på att skämma bort er själva lite extra. Du kommer direkt till sidan för att läsa mer och beställa HÄR

Boxens tema denna månad är ”Beauty Sleep & Refresh” och den innehåller SÅ underbara produkter. Perfekt för oss småbarnsmammor som inte har så mycket tid att lägga på oss själva men ändå vill känna oss fina och fräscha eller bara om man vill sätta lite extra guldkant på januari med lyxiga produkter. Man får i princip hem ett litet hemma-spa i denna box till ett väldigt bra pris! =) Älskar det!

Här ser ni tre av mina favoriter ur boxen: 

1. SYMBIOSIS LONDON Prebiotics + Retinoids Revitalising & Redensifying Facial Serum 1265 kr/30 ml

Exklusivt serum som återupplivar och revitaliserar din hud.
Innehåller aktiva ingredienser som retonider som motverkar ålderstecken. Tycker att detta är helt fantastiskt och går in i huden så snabbt. Hatar när produkter lägger sig som en hinna på huden och denna gör verkligen inte det. 

2. KANDI COSMETICS – Glow Up Primer and Setting Spray 250 kr/120 ml

Lystergivande mist som adderar skimmer och håller din makeup på plats. Alltså denna säger jag bara WOW till. Använder den varje dag och är helt beroende. Du kan spraya den innan eller efter din makeup och du kan också spraya dom rakt på din egna hy för ett extra glow. Man får verkligen ett SÅ fint glow av denna och jag är helt förälskad i resultatet. Denna kommer jag helt klart att fortsätta använda och ha som favorit i många år framöver. 

3. MINUS 417 Time Control Firming Radiant Mud Mask (375 kr/100 ml)

Exfolierande & näringsrik lermask med leror från Döda Havet för en härlig spaupplevelse hemma. Denna är helt galen! Huden blir så slät och len och man får så fin lyster efteråt. Kan känna mig helt tråkig och glåmig i ansiktet men efter att ha haft denna i tio minuter är jag som ny. SÅ härlig mask och helt klart en ny favorit som kommer att köpas igen. 

Beställ din egna box HÄR och glöm inte att koden GABRIELLA20 ger 20% =) Om ni beställer boxen får ni mer än gärna höra av er och skriva vad ni tycker om produkterna. Är helt säker på att ni kommer att hitta minst en ny favorit i denna box!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Glossybox

Kommentarer

 1. Frida Lindberg

  Hur brukar du göra när du använder din bus, och hur ofta gör du det?
  Tycker det är så svårt, får du inte linje vid händerna exempelvis? Tar du i ansiktet?
  Kram, tack för superhärlig blogg 💕

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Varje dag i ansiktet och efter varje dusch på kroppen 🙂 <3 Jag använder instant tan så då ser man direkt om det blir linjer osv! Kram och tack för fina ord 🙂 <3

 2. Johanna 🌸

  Älskar att du lägger ner tid på dina samarbeten. 👌 I både text och bilder. Hoppas jag får min box snart! Glow upp primern/setting-sprayen ser fantastisk ut! 🤩

 3. Sindy NİLSSON

  Hej finaste Gabriella! Vill bara säga att du är en stor förebild . Du är världens vackraste kvinna! <3 Det finns ingen blogg som jag tycker är så härlig och mysig som din <3 Jag hade velat läsa steg-för-steg-inlägg med några bilder till, t ex hur du sminkar dig till vardags och/eller fest och vilka produkter du använder, eller din hudvårdsrutin på morgonen, eller hur du fixar ditt hår osv. Supernyfiken på detta för du är alltid så fin! <3 Kram från Gbg!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss