Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläder

Nytt till Jolie

Fyndade så fina kläder till Jolie på H&M =) Älskar topparna som har så gulliga detaljer runt kragen och ärmarna och klänningen hade hon ju på sin födelsedag. Tror att jag fick betala typ 49:- för den.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss