Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Skruva möbler till barnrummet och rosé

Hej fina!

Hoppas att ni mår bra.

Igår hängde F och kidsen här hela eftermiddagen och så sov dom över med. Så mysigt! Jag pluggade teori och F hjälpte mig massor. Han hjälpte mig också att hänga upp gardiner och skruva ihop nya möbler till barnens rum. Dom gamla möblerna har typ gått sönder och spruckit totalt.. Så himla tråkigt då vi inte alls har haft dom särskilt länge! Men dessa nya känns rejäla och bra och så är dom SÅ fina. Ska visa er bättre bilder sedan! Vid midnatt drack vi lite rosé från Barca och gjorde tacos också. Njöt av ett nystädat hus, tända ljus och sovande barn. Livet är så himla fint och jag njuter till fullo av både vardag och helg.

Idag ska jag plåta en kampaj för Arla, Jolie har inskolning och så ska jag fakturera, jobba bort lite, plugga teori, träna och träffa en vän. Massor med lek och mys med kidsen blir det också då det är mammadag. Ska också passa på att ringa Myresjöhus gällande två-årsbesiktning på huset samt boka en resa till Stockholm då jag ska dit nästa vecka en sväng för lite möten med företag och ett mysigt event med Lindex.

Det roliga var att jag skulle trycka in en skruv i ett hål och så bröt jag av en grej på en av stolsryggarna. F bara glodde på mig och sedan skrattade vi typ ihjäl oss. Jag har verkligen tummen mitt i handen och ärligt talat så vet jag inte om jag någonsin kommer att lära mig att skruva och hamra i saker, haha..

Hann käka middag på MAX med! Älskar deras lyxshake och jag ber alltid om lite lyxshake och mycket grädde. Vet inte varför men tycker att den grädden är typ topp fem det godaste som går att äta…

Ha en jättefin onsdag! Största kramen! <3

Kommentarer

  1. Cissi

    Vi har bott i vårt egenhändigt byggda hus i 1,5år nu. Vi ska oxå foga igen sprickorna som blivit i hörn och vråer 🤗 Vi tänkte dock vänta till sommaren eftersom huset rör sig under de 2 första åren. Jag har hunnit måla om i 3 rum redan 😅 ..så där är det både fixat samt att det hunnit bli nya sprickor 😆🙈

  2. Kriss

    Hej! 2 årsbesiktning är något vi också ska göra. Är det något på huset som du vill klaga på?
    Vårt hus har spruckit i väggarna inne så vi hoppas på att de ska måla om.

  3. Christina

    Vilken mysig kväll! Så kul att fixa till barnens rum. Det är nästan de roligaste rummen att inreda. Finns ju så mkt fint! Men att du inte reklamerar den möbeln som inte håller måttet! Ska ju inte gå sönder så där… Lycka med plugget! Du klarar detta galant! 🥰Christina (som sitter med en god frukost på Espresso House efter avslutad körlektion, nu blir det teori!)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur 🙂 håller helt med dig! Jaa, jag gör ju aldrig det, tycker det är så komplicerat. Kram kram och tack fina du!! Heja dig <3 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish