Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Just nu

Inlägget innehåller en annonslänk

– Helgen är fullspäckad och jag är sjukt taggad på allt häng med fina vänner. Jag och F har bytt lite dagar mellan oss då jag ska på födelsedagsfest nästa lördag exempelvis.. Så vi har styrt om helgen lite vilket innebär mer tid med barnen för mig. Och det klagar jag ju aldrig på. Vi ska ha det så kul! Och så ska jag umgås med fina Hanna på lördag kväll vilket var sååå längesedan. Eller ja, vi har ju träffats med barnen men det var längesedan vi bara drack vin, åt middag och babblade på tu man hand. Så det ska bli så mys.

– Vill inte säga när jag har teoriprov (blir bara ännu mer stressad då om jag misslyckas) till er men förhoppningsvis kör jag min bil nu i början av nästkommande vecka, haha. Känner sådan press med den där jäkla teorin och är så less på alla frågor nu.. Men det kanske är ett bra tecken? För jag kan dom nästan överdrivet bra nu.. Hoppas bara jag inte har missat något viktigt..

– Jag lever ju i stor tröja och trosor varje morgon när jag gör frukost till barnen. Nu har jag börjar varva det med långa, ribbade klänningar då det är så kallt här hemma. Okej, det låter kanske SÅ konstigt men dom sitter tight, är bekvämare än alla pyjamaser i världen, varma och så sjukt sköna och snygga.. Perfekt att bara leva i hemma. Ska visa er bilder direkt jag har på mig en imorgon! Har tofflorna till såklart i vanlig ordning 😉

– Nya skor har jag också! Blev kär i dom direkt jag såg dom så kunde inte låta bli att köpa. HÄR finns dom. 

– Mitt hjärta gick sönder idag när jag hämtade på föris för att min son är världens bästa kille. Vet inte vad jag har gjort för att han ska ha blivit så varm, omtänksam och ha ett hjärta av guld men något har jag ju uppenbarligen gjort rätt. Han hade gått till en av pedagogerna efter att dom hade kommit in från uteleken (där han hade träffat Jolie en stund) och sagt ”jag saknar min syster så otroligt mycket”. Och så hade han börjat gråta massor. Älskade, älskade Jason. Han är så fin och han älskar verkligen sin lillasyster. Är så glad att jag fick ge dom varandra.

– På tal om Jason och att vara gullig så säger han hela tiden ”mamma, jag älskar dig. Jag är så glad att du komde till mig”. Jag tycker det är så gulligt, haha. Ni förstår säkert var han har fått det ifrån men det är alltså jag som brukar säga så innan han ska sova typ.. Säger alltid ”mamma älskar dig mest i världen och jag är evigt tacksam över att du kom till mig” =)

– Igår fick vi äntligen mysa med bästisarna igen! Åt pannkakor, drack kaffe, pratade om precis aaaallt vi har missat i varandras liv (fast vi pratar i telefon varje dag med, haha) och bara myste. Jag och Tove sitter alltid och småfnissar åt våra stora tjejer som är lika bra vänner som vi. Ska bli så kul att se hur deras relation utvecklas. Älskar lilla Minna så mycket (eller jag älskar alla hennes kids men ni fattar) och minns hur jag fick hälsa på henne på BB när hon var typ en dag. Hon hade redan då massor med hår på huvudet! Så söt! Världens finaste lilla tjej är hon och jag är övertygad om att hon och Jolie kommer att ha varandra hela livet.

– Vi ”influensers” får ju rätt mycket inbjudningar till event men jag tackar oftast nej om det inte går ihop med någon redan inbokad resa till Stockholm. Hade jag bott i vår fina huvudstad så hade jag nog gått på många men det känns ju inte helt rimligt att resa över en dag bara för ett event. Iallafall så har jag fått två så fina inbjudningar nu i slutet av månaden och dessa faller dessutom på samma dag. Ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Gör ett undantag och reser ner för dessa två i slutet av januari och det ska bli så kul! Bokar in lite annat med så att det inte bara blir event men detta är nog första gången jag har bokat en resa som grundar sig i att jag ska på event. Oftast får man ju dessutom inbjudan via mail men denna kom på posten och hur fin var den inte!? Älskar ju Newbie så vill inte missa detta. Och tror jag tar med kidsen också faktiskt.

– Äntligen fick vi lite snö igen! SÅÅÅ skönt! Fast nu slog det mig att jag måste skotta igen och det känns ju inte lika kul..

– Känns så speciellt att hämta två förskolebarn nu. Wow! Det är så kul att det går så bra för Jolie och hon har inte varit missnöjd en enda gång säger dom. ”Vad gör ni med ungen för att hon ska vara så nöjd!?” sa en av pedagogerna idag när jag hämtade. Blev full i skratt och så glad för det är ju verkligen så vår lilla Jolie är. Men resan hit har ju inte varit superenkel med allt från hjärtfelet, blod i bajset som bebis, skrikiga nätter och mycket små grejer som varit jobbiga över huvud taget. Jason har i det stora hela varit ett otroligt mycket mer nöjt barn medan Jolie ändå har varit missnöjd en hel del. Men nu börjar lillasyster bli allt mer lik sin bror på det viset med och det är sällan sura miner mer än när hon vill ha sin vilja igenom. Vet ingen som är så envis som min dotter.

– Ser fram emot nästa vecka då jag har jättemycket kul jobb inplanerat, en resa till Stockholm, en fotografering, en födelsedagsfest med mina bästa tjejer under helgen, microneedling och en annan behandling, ett PT-pass och lite annat smått. Hatälskar att tiden går så fort. Älskar att det händer saker hela tiden men avskyr att det känns som att livet bara passerar så snabbt. Tiden går så fort när man har mycket för sig och speciellt sedan barnen kom. Lite läskigt ändå. Man får ta vara på varje dag och få ut max av all tid man får. Det är så fint att man får leva, vara frisk och forma sitt liv precis som man vill. På tal om det så lånade jag förskolans toalett (höll på att kissa på mig när jag skulle hämta barnen, haha) och tyckte denna var så härlig, haha. Det är ju sååå sant! Så det blir dagens påminnelse till er och mig. Sluta leva som andra vill att ni ska leva, följa alla livets regler om ”såhär ska det vara” eller ”jag borde ju göra såhär”. Överraska dig själv och gör tvärtom! Följ ditt hjärta och gör det som gör just dig lycklig. För ingen annan ska trivas i ditt liv utom just du. LEV livet till fullo varje dag. För du har verkligen bara ett enda <3 

Kommentarer

  1. Lina

    Tycker du att man får ett märkbart bättre resultat efter en gång med microneedling eller krävs det flera behandlingar? Gör det ont? Hur blir huden efteråt?

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss