Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndagslistan:

Glädje: Det jag nämnde tidigare i morgonens inlägg är min största glädje just nu. Mår så jäkla bra där jag står i livet och det känns som att allt bara faller på plats eftersom hela tiden. Har ett sådant lugn i hela mig samtidigt som det typ pirrar i hela mig över att allt bara är så himla bra. Hoppas att det ska få kännas såhär ett bra tag till. Vill bara resa, leva, skratta och umgås med mina barn och alla andra som står mig nära. Så himla lycklig och tacksam.

Produkt: Alltså jag måste verkligen hylla denna fotkräm från Helosan (den gröna på bilden nedan)! Jag använder den som handkräm hela tiden nu på vintern då den är SÅ bra för att slippa torra händer förutom fötterna. Tips, tips, tips. Är så beroende av den för man blir så himla len. Älskar det!

Längtan: Jag drömmer om sommaren, bruna ben, sena nätter med fina vänner, att se barnen springa in och ut genom altandörren och njuta av huslivet. Känner på mig att denna sommar kommer att bli helt fantastisk.

Jobbiga: I helgen tog jag ett jobbigt beslut som jag har velat fram och tillbaka kring så mycket under en längre tid. Men nu är det gjort och det är skönt att bara plocka bort sådant som tar energi av en och som gör att man mår dåligt. Har fått så mycket pepp av mina närmsta tjejer i detta och känner mig så säker i vad som är bäst för mig nu. Jag är ju en sådan som bestämmer mig för något och sedan kör helhjärtat på det och så blir det nu med. Stänga gamla dörrar, bryta gamla mönster och se nya vägar och allt det andra som finns omkring.

Inköp: Ett av mina senaste inköp är en ny gainer som ni ser här nedan och även denna så fina topp. Tänker att jag kanske tar av mig träningskläderna ibland ändå, hehe. Tänk er den med ett par höga, svarta jeans. Så enkelt och fint.

Tips: Dessa som jag provade hos Jeanette för någon vecka sedan. Köpte dom till vår myskväll i lördags och dom är SÅ goda. Känns så sjukt fräscha och ett perfekt alternativ till chips när man ska ha fredagsmys. Man kan äta dom som dom är eller med ost, dipp eller annat. Mmm!

Nedräkning: Nu räknar vi ner tills vi får träffa Lollo och Bernie. Wiiho! Älskar att man får sms av Ving lite då och då om hur många dagar det är kvar tills avresa och vi har cirka 40 kvar nu. Så peppad på lite sol och häng med kidsen och deras pappa.

Jag:

– Provar mig fram med nya, roliga övningar på gymmet och har hittat massor med nya favoriter.

– Ska skriva en matlista för resten av veckan ikväll och en rätt som känns given att prova är sötpotatispizza. Så gott och hälsosamt på samma gång. En tjej som jag följer inspirerade mig för ett par dagar sedan och sedan dess har jag känt att jag MÅSTE prova.

– Ser fram emot mitt frisörbesök nästa vecka! Finns ingen egentid jag uppskattar mer än i frisörstolen.

– Ikväll ska jag testa ett nytt nagellack och måla tånaglarna, haha.

– Fick ett inkassokrav i brevlådan på en faktura gällande ett köp på Lyko som tydligen inte hade lyckats dras från mitt konto.. Blev så stressad direkt! Har kanske hänt en gång i mitt liv förut vad jag kan minnas.. Har ju stenkoll på min ekonomi och känner mig alltid så dålig när en sådn här sak händer.

– Händer så mycket i mig just nu. Har varit så mycket tankar överallt under lång tid gällande olika saker. Känner mig stolt över att jag alltid lyssnar inåt och vågar följa mitt hjärta och min magkänsla. Jag tror att det är när man gör detta som man blir så genuint lycklig som jag faktiskt känner mig just nu. Förstår att jag inte kommer att vara det för alltid och hela tiden och att livet går upp och ner.. Men att lyssna inåt tror jag ger en bra grund i att man faktiskt mår bra i sig själv, inte behöver övertänka saker eller stressa upp sig i onödan. Känslan av att veta att man gör sitt bästa i alla situationer och att man agerar utifrån att man faktiskt varit ärlig mot sig själv i sina känslor och tankar är väldigt skön.

Komplimang: Har flera gånger fått höra att jag och F sköter skilsmässan så himla snyggt och att vi påminner om Bingo Rimér och Katrin Zytomierska i det i att vi kan umgås, göra saker ihop med barnen och sådär. Det tar jag verkligen som en komplimang. Är också glad att vi kan bete oss för barnens skull då dom förtjänar det allra bästa och två lyckliga föräldrar. Jag måste dock tillägga att vår skilsmässa inte har varit en dans på rosor så försöker inte att bygga upp någon falsk drömbild här. Det har varit sjukt tufft i perioder och vi har bråkat, tjafsat och varit ovänner mycket med. Och det är vi mycket fortfarande. Det är mycket känslor och saker som kommer upp till ytan när man går isär och det är himla jobbigt. Men man tar sig igenom det också.

En rolig grej: Hade varit så kul att styra ihop en tjejresa till Stockholm eller något annat ställe i närheten snart. Har aldrig haft så kul som när jag har dragit iväg med någon eller några av mina vänner och bara haft kul tillsammans. En av mina allra bästa resor var när jag och Tove festade en helg och dansade hela natten. Jag var gravid (!!) men visste inte om det då det var i så tidiga veckor. Tove visste dock mer än mig och sa att jag var gravid typ tre gånger om dagen. Jag var hungrig HELA tiden och ville äta varje timme.. Hade också uppblåst mage och gnällde om det och att det kändes som att inga kläder passade. Förstår såhär i efterhand varför det var rätt tydligt att jag var preggo ändå,, =)

Skärmdump: Har printat min son som bebis (hur söt!?) och vårt hotellrum på Gran Canaria. Känns skönt med två sovrum så att vi kan dela upp oss lite.

Beroende: Just nu är jag beroende av majskakor med smak av pizza. Det är typ för gott och jag skulle lätt kunna trycka ett paket på en gång. Har börjat falla mer och mer för alla typer av majs/ris-kakor och tycker verkligen att det är ett perfekt mellanmål. Så himla gott med färskost, körsbärstomater och örtsalt också. Mmm!

Tråkigaste: Skrev ju imorse att jag inte har några planer på att göra måsten idag mer än att jobba men tar tillbaka det. Har massor med räkningar att betala.. Så det ska jag göra ikväll! Hatälskar att betala räkningar för det är jobbigt att se kontot tömmas samtidigt som det är en frihetskänsla när allt faktiskt är betalat och klart.

Hemma: I veckan ska jag ge mina växter lite extra kärlek. Har köpt en säck med jord och ska plantera om lite, flytta om, fylla på och bara ge lite extra kärlek, haha.

En av mina pillerfikusar för ett år sedan: 

Samma växt idag: 

Att se dessa bilder påminner mig om att det hinner hända extremt mycket saker under ett år! Himla häftigt ändå. Ska fota samma växt om ytterligare ett år så får vi se hur mycket större den har hunnit bli tills dess.

Kommentarer

 1. Emelia

  Tack för en härlig blogg!
  Måste bara fråga, hur gick du tillväga när du pluggade teorin? Vad använde du dig av liksom?
  Måste få pepp och ta det här jäkla körkortet nu!!

  Grattis till dig!!!

 2. Mikaela

  Hejsan. Jag har följt dig sedan nångång i höstas. Vet inte riktigt hur jag hittade hit🤔 Är själv strax över 40 och lever ett väldigt annorlunda liv än du. Dock har jag gått genom en skiljsmässa och lever nu ensam med tre barn, hus, bil osv. Du verkar ha koll på många olika produkter så tänkte fråga om du har nåt förslag på en bra deodorant? Den får inte dofta alltför starkt och ska faktiskt hålla när man rör på sig. Sen är ju alla olika men har du nåt tips? Mitt favoritdeo har slutat tillverkas. Ha en fin fortsättning på veckan🌺

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Den från Löwengrip som heter Count on me! Gillar den om man vill ha en som inte luktar för mycket 🙂 annars använder jag den från DKNY som luktar mycket äpple men jag älskar den! Kram och vad kul att du har hittat hit 🙂 <3 detsamma!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss