Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej onsdag!

Och hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra och klev upp lite tidigare för att hinna ta en lång dusch innan barnen klev upp. Ibland är den där extra stunden på morgonen så värdefull. Bara att få äta frukost i lugn och ro, klä på sig och sminka sig utan att någon springer omkring eller ta en kopp kaffe och vakna till medan man har på någon mysig serie i bakgrunden. Kliver oftast upp samtidigt som barnen men märker att jag får en så mycket bättre start på dagen om jag smyger upp och vaknar till lite innan dom. Och får man en bra start på dagen så tycker jag att hela dagen på något vis blir bättre! Om ni förstår hur jag menar? Inställningen till allt som händer blir så mycket mer positiv och stressen minimeras. Så ett litet tips i vardagen är att smyga upp lite tidigare och få en lugn morgon. Det ger faktiskt mycket mer än vad man tror.

Igår kväll kom en av mina bästa vänner hit och hängde med oss. Blir så lycklig av att se henne med barnen för hon ÄLSKAR dom verkligen och dom älskar henne tillbaka. Hjärtat gör typ ont av kärlek! Vi gjorde så god middag (recept kommer senare idag) och så städade hon typ hela huset och tog fram gotta medan jag nattade kidsen. Hur tur har inte jag då!?

Idag blir jag barnfri i två dagar och det känns både och. Kommer sakna mina små men kommer också att njuta av egentiden till max. Ska träna, jobba och hänga med vänner massor.

Avslutar morgonens inlägg med tre frågor som jag har fått nu på slutet:

Kan du visa mer av alla dina träningstights? Du verkar ha så många! 

Har en hel låda som är proppfull men använder typ mest dom ribbade när jag tränar och till vardags. Två nyfunna favoriter är dock dessa nedan. Har haft dom i min garderob ett tag men inte riktigt använt dom.

Hur fina är inte dessa blå!?

Och dessa! Så kär i detta mönster och färgerna. 

Tips på det godaste fredagsmyset? 

Jag har så mycket favoriter men just nu är dessa måsten:

– Krustader med vanlig mjukost + mjukost med jalapeno (man blandar dom tillsammans så att man får smak av jalapeno utan att det blir för starkt). Kör in i ugnen en stund och sedan är det bara att äta.

– Getost (bästa jag vet!)

– Fikonmarmelad

– Vindruvor (eller ännu hellre frysta vindruvor, mm)

– Castellos ”creamy white”. Sååå god med vanliga, salta kex + vindruva på. Mmm!

– Morötter, paprika, gurka och blomkål med holiday dippmix! Och så blandar jag med kvarg eller gräddfil.

– Oliver! Älskar sådana som är fyllda med färskost eller bara vanliga halkidikioliver.

– Passionsfrukt och honungsmelon. Tycker att det är det godaste att ha till ex. en ostbricka.

Igår när barnen hade somnat så åkte detta fram! Så mys att bara ha tjejsnack och äta gott.  . 

Dina bästa tips för att få fint hår? 

Alltså mitt hår är sååå slitet just nu. Men jag har väldigt tjockt hår i mig själv och det är jag tacksam över. Försöker sköta det så gott det går men ibland blir det tyvärr bortprioriterat.

– Duscha det inte för ofta! Tror att jag tvättar mitt max två gånger i veckan. Känns ju lite äckligt när jag tränar men räddar upp det med uppsatt hår och torrschampo där i mellan.

– Värmeskydd! Har alltid tänkt att det är en ”hitta-på-grej” fram tills att min frisör frågade mig om jag någonsin skulle ta ut något ur ugnen utan en grytvante.. Jag sa såklart nej och hon sa att det är samma sak för håret. Värmeskyddet blir verkligen ett skydd mot alla värmeverktyg. Sedan jag började använda det på allvar så är mitt hår så extremt mycket mindre slitet och då använder jag ändå både hårtork och locktång eller plattång efter varje dusch.

– Inpackning. Måste tipsa om den från ”all soft”-serien från Redken. Använder den nu och mitt hår är så mycket mindre frissigt och känns så lent och glansigt. En av dom bästa inpackningarna jag har provat.

– Tvätta håret med kallt vatten efter varje tvätt som ett avslut innan du kliver ut ur duschen. Det blir så livfullt och glansigt av det =)

Önskar er en jättefin dag! STOR kram!

Kommentarer

  1. Antonia

    Alltså hur orkar du storstäda typ varje dag? M
    Klart man går o plockar med två barn, det har jag också men så skitigt kan det väl ändå inte bli 😂🙈

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss