Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntTräning

Dagens träning

Idag körde jag ben igen och jag vet ju att ni vill se mer av mina pass så här kommer ett.

1. Benböj med gummiband och vikt. Kliver med ett stort steg åt sidan med ena benet och sedan in igen 10 gånger per ben. Detta gör jag x 4. Dom två första varven håller jag i 20 kg och dom två sista 25 kg.

2. Sparkar bak med benet i cable cross. 4 x 10. Och så kör jag 10 kg dom två första varven och 12,5 kg dom två sista.

3. Marklyft med fria vikter. Vet att det räknas som fria vikter med stång också men har alltså en vikt i varje hand. 4 x 10. Kör  15 kg dom två första varven och 17,5 kg i varje hand dom två sista varven.

4. Höftlyft med vikt. Körde 4 x 10. Körde med 30 kg alla fyra varv men höll upp fem sekunder mellan varje lyft uppåt med höften. AJ vad det bränns. Om jag inte håller kvar så brukar jag kunna köra 45-55 kg sådär. Brukar variera lite och med lite lägre vikt så håller jag ut lite längre när jag ex. spänner åt rumpan i lyftet.

5. Hip abductor. Detta är en av dom få maskinerna jag kör. 4 x 10 och jag har maxat vikten och står upp i maskinen som ni ser. Och så sätter jag mig ner, ställer mig upp, sätter mig ner, ställer mig upp osv. Bränner sååå i rumpa och lår!

Sååå! Och så körde jag mage också på slutet av passet.

Gillade ni detta inlägg? Tryck på hjärtat i så fall så att jag kan ordna fler! Vet ju inte hur mycket träning jag ska visa här inne då alla gillar olika och tycker olika om det. KRAM och ha en fin kväll!

Kommentarer

 1. Harriet

  Hej! Fina träningskläder du har! Vad är märket och om jag får fråga vad du har för storlek? Bara det att om jag beställer så vill jag en referensram på storlekar😄

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Kör nästan ingen vila alls utan kör på hela tiden. Tar vila om jag verkligen behöver i någon minut. Kör på känsla <3 kram

 2. Sara

  Ska strax köra ett psss inspirerat av dina grymma träningsinlägg 🙌💪 hur lång vila har du mellan varje set? Fler sånna här inlägg!! Älskart o blir så pepp 😍

 3. Emma

  Det var på grund av träningen som jag först började följa dig på insta och sen bloggen 🙂 det var innan du hade dina barn haha.

 4. johanna

  Hurtig du är! 🙂
  Vore roligt att få höra vad du har för favoritfilmer/serier? Följer du några på Netflix/HBO? Isåfall vilka? Kram!

 5. A

  Så kul att se! Skulle uppskattas ännu mer om det gick att visa filmklipp/rörlig bild! Jag undrar varför man har bandet på benen, vad hjälper det för och har du det på hela passet även mellan övningar?
  Tack för ett bra inlägg och en bra blogg!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jag har det till dom flesta övningarna till benen och rumpan. Då aktiverar man fler muskler, kram <3 och tack för fina ord!! 🙂

 6. Agnes

  Hejsan! Följer en annan bloggerska som resonerade som så att hon skriver om träning & hälsa mm och allt som det innefattar och som kan vara olika känsligt på bloggen men inte på instagram, på så sätt kan man själv välja om man vill läsa och ta del av det eller inte. Jag själv tycker det är roligt och inspirerande att läsa om men kan såklart ha stunder då jag inte vill ta del av sådana ämnen (oavsett vem som skriver om det, inget personligt alls:) ). Men tyckte i alla fall det var en bra idé och tankesätt och ville bara pitcha vidare den idéen till dig som ett alternativ för de som kanske inte vill läsa om det eller de som vill läsa mer om det :). Hoppas du får en fin dag och helg och vill bara säga att jag menar absolut ingenting illa med min kommentar, ville bara lämna ett förslag/en tanke. Kram 🙂

 7. Cissi

  Jag hade önskat korta klipp. Typ snabbspolning genom övningarna 😃 Benböj, första övningen. I texten fattar jag det som att du bara kliver rakt ut åt sidan? Trög jag 🙈 Den där ”gynstolen” har jag aldrig förstått mig på. Ska man alltså stå upp i den? 😅

 8. Isabelle

  Vill gärna se mer träning! Har precis tagit tag i att börja gymma efter att jag slutat med fotbollen. Tack för en jättebra blogg!!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss