Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej vänner <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra och är peppad på den här dagen! Var hemma hos min bästa Jeanette fram till midnatt igår och blev bortskämd med massor av gotta och massor med fina samtal. SÅ tacksam att jag har henne och vår vänskap. Och att våra barn är lika gamla och att även dom har fått så fina vänner i varandra. Tycker att det är så himla roligt att vi umgicks väldigt mycket när vi var barn och sedan fick tillbaka kontakten när vi av en slump träffades i lekrummet på shoppingcentret här i Umeå. Älskar henne så!

Annars då? Idag ska jag jobba och träna. Är utan barnen hela dagen då det är pappadag så ikväll passar jag på att mysa med Hanna och Lovisa. Blir en riktig tjejkväll med massor av tjejsnack och gotta. Känner att hela veckans kvällar har bestått av alldeles för sena kvällar med för mycket prat och godsaker med mina brudar men så får det väl vara ibland, haha.. =) Vardagslyxen är ju den bästa lyxen tycker jag.

Idag ska jag ta tag i detta.. Förstår inte hur det kan bli så mycket tvätt på typ en vecka. Jag tvättar alltid allt på en gång, lägger det på bänken och när allt är tvättat och torkat så bär jag upp det på övervåningen och viker det där uppe + bär ut det till alla skåp och lådor.

Igår tog jag tag i projekt fylla på jord till växterna och det blev superbra.

Denna fina hade börjat hänga massor då den var för tung och det var alldeles för lite jord i krukan. Nu är krukan fylld och blomman har mer stöd. Blev jättebra. Vad tycker ni att jag ska ha för mindre växt i den lilla krukan bredvid? Några förslag?

Som den händiga kvinnan som jag är har jag också hängt upp en lite tavla precis vid sängen. Haha, den ser jättesne ut på andra bilden men lovar att den hänger rakt.

Torkade av fönster från kladdiga fingeravtryck igår. Även alla speglar och fönsterbrädor. SÅ skönt.

Redo för ett träningspass!

Älskar mitt sovrum. Iallafall färgen. Har lite planer på att ta in lite mer rotting och en fin matta hit in. Där ser ni förresten min lilla morgonrock som jag pratar så gott om alltid, haha.

Bodde i träningskläder igår i vanlig ordning. Jobbade massor hemifrån och åkte förbi Tove som var sjuk en sväng med lite frukost.

Och detta möttes jag av på kvällen. HUR lyx!? Tack livet för att jag har världens bästa vän och fick ett perfekt avslut på min onsdag.

Kommentarer

 1. Jessica

  Är majoriteten av dina vänner mammalediga/annars bara lediga, eller hur kan ni träffas sena kvällar inne i veckan? 😃

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Nej, alla jobbar och pluggar men vi ses typ fram till midnatt och prioriterar den tiden ihop. Så får man vara lite trött sen ;p kram <3

 2. Daniela

  Hej, var har du köpt morgonrocken? Letat och letat efter den perfekta morgonrocken som är lite kortare och mysig att ha på sig. Förresten, jättebra blogg går in och läser varje dag och du inspirerar verkligen mig att bli lycklig, ta hand om mig själv, älska livet.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss