Gabriella Joss Gabriella Joss
MatOkategoriserade

Yoghurtbräck

Gjorde världens godaste mellis förra veckan, mmm! Ni måste prova det! Barnen älskade det också.

Du behöver: 

En hink grekisk yoghurt

Flytande honung

Färska bär

Cashewnötter

Gör såhär: 

Blanda yoghurten med honungen och rör sedan i hälften av bären + lite cashewnötter som du har hackat i små bitar. Häll i en form med bakplåtspapper och strö över resten av bären och dom hackade nötterna. Ställ i frysen och låt stå i ett par timmar, bryt i bitar och servera!

Jag ångrar att jag gjorde dom så tjocka då dom var svåra att äta om dom inte fick smälta en liten stund! Så nästa gång gör jag dom tunnare. Dom blev SÅ goda. Kommer att se till att alltid ha sådana här hemma när sötsuget kommer. Hittade för övrigt receptet HÄR och gjorde om det lite.

Kommentarer

  1. Frida

    Tack för tips! Detta ska jag absolut testa ☺️ Du anar inte hur många screen shorts med mattips från din blogg som finns i min kamerarulle 😅😂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish