Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Status

Hej fina och god morgon (lite sent men, haha).

Har egentligen varit vaken sedan 07 och bestämde mig för att ta bilen till mitt första event med L’oréal idag. Gick SÅ bra att köra i Stockholm igår (körde i stan och hittade rätt överallt, hade bra flow osv) och jag blev nog lite för kaxig. Skulle till Gamla Stan nu vid 09 men slutade med att det var bilar överallt, jag inte kunde hitta parkering i närheten och att allt bara blev kaos. Var dessutom 15 minuter sen då det var så mycket kö överallt + att jag körde fel typ 939393 gånger då jag och GPSen missförstod varandra hela tiden, haha.. Dom ringde till slut och frågade var jag var och jag fick bara be om ursäkt tusen gånger gällande att jag inte kunde planera min morgon lite bättre. Så tråkigt att missa men ni får önska mig bättre lycka i eftermiddag när jag ska träffa Newbie och Kappahl.

IGÅR: 

Kom fram mot eftermiddagen då det var så mycket problem i trafiken vid Sundsvall då en lastbil (eller var det två?) hade tippat över vägen. Hann iallafall fram till Cleans kontor och hade möte med bästa Elin. Satt och babblade om allt mellan himmel och jord och planerade lite framåt. Känns väldigt spännande.

Sedan väntade middag! Var så hungrig då jag knappt hade hunnit få i mig något på hela dagen. Tror jag klev ut ur bilen en gång mellan Umeå och Stockholm för att tanka.

Hur gott!? Sedan låg jag och Emilia bara i soffan resten av kvällen och planerade helgens tatueringar (blir nog flera!) och pratade ut. Var så längesedan vi sågs nu så fanns en heeel del att ta ikapp.

JUST NU: 

Är tillbaka hemma hos Emilia nu och slänger i mig lite mellis innan det är dags att åka mot hennes jobb för ett riktigt jobbigt benpass. Ska filma och fota allt till er så att ni får prova passet själva sen om ni vill =)

Älskar min tröja! Har en likadan i beige sedan förut med.

Önskar er en jättefin torsdag. KRAM!

Kommentarer

 1. Linda

  Brukar du köra nån cardio eller kör du bara styrke alla gånger du tränar 😌 hur lång tid har de tagit för o börja se dina bra resultat i rumpa och ben? Kram

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Nej, kör aldrig cardio typ.. 🙂 <3 kanske ett halvår? Har inte tränat så mycket mer än så "på riktigt". Men började se lite framsteg rätt snabbt. Typ sex veckor kanske? Och då tränade jag inte ens speciellt ordentligt. Kram

 2. Alexandra Jonsson

  Bra att resan gick bra trots allt! Har en fråga. Det är så att min mormor bott i Älvsbyn. Jag bor nere i Norrköping. Jag och mina 2 syskon åkte upp dit varje vinter men 2012 flyttade mormor ner till Norrköping igen. Ända sen dess har jag typ längtat tillbaka upp. Och har i många år nu sagt att jag en dag ska bo i Älvsbyn eller Umeå igen. Men eftersom jag bor så långt ifrån har jag inte så bra koll på hur det är där uppe. Undrar om du kan rekommendera några hyresvärdar där uppe så man kan kolla läget lite? <3.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Bostaden har vi ju i Umeå! Och HSB! Och Lerstenen 🙂 det är väl dom jag har koll på.. så längesedan jag hyrde lägenhet i Umeå <3 kram och lycka till fina du!

 3. Maria J

  Hej!
  Ska bli spännande att se dina nya tatueringar! Kollar din blogg ofta och tycker du ger en sån insperation.
  Betyder ringen på ditt finger något ? Jag är nyfiken.Jag hoppas att du inte blir arg på mig för att du ställer den här frågan🙂 Kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss