Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tröjan

Inlägget innehåller en annonslänk

Oj så mycket frågor jag fick om denna tröja! Ni hittar den HÄR! =)

Kommentarer

  1. Rebecca

    Så fin tröja! Älskar kläder som inte drar till sig så mycket uppmärksamhet. Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om psykisk ohälsa, bland annat ätstörningar, ångest och självskadebeteenden!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss