Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntTräning

Rygg och mage

Tränade rygg och mage med Emilia nu i dagarna och tänkte dela passet med er. Efter ben och rumpa så är mage och rygg mina absoluta favorit-muskelgrupper att träna.

1. Lite uppvärmning! Fem minuter på crosstrainern för att få upp flåset lite. Måste erkänna att jag är sämst på att värma upp i vanliga fall men ska försöka ta med mig detta hem nu och lägga ett par minuter innan varje pass på det.

2. Chins med långt gummiband. Man sätter upp bandet och stoppar sedan in ena foten i det och trycker ner hela vägen. Andra foten placerar man tätt mot foten som sitter i gummibandet så att den vilar mot. Man kan liksom korsa benen lite nästan. Och sen är det bara att dra upp sig själv, hehe. Jag körde 6 x 4.. Mer än så orkade inte lilla jag. 

3. Sittande rodd i maskin. Körde 10×4! Kör en sida i taget.

4. Står böjd som på första och andra bilden och drar bara armarna uppåt. 10 x 4.

5. Plankan! Min hatkärlek när det kommer till magövningar. Minns inte hur länge jag körde men gick lite på känsla av hur mycket jag orkar.

6. Sit ups som ni ser nedan. 4×10

Träningsvärken var ett faktum dagen efter vill jag lova! =)

Kommentarer

 1. Johanna

  Bra inlägg! 🙂 Har två frågor: Hur viktigt är det för dig att din eventuella partner är städad av sig? Typ hur skulle du reagera om du kom hem till en kille och det var totalt kaos & ofräscht? Hur mycket skulle du kunna tolerera? :p
  Sen också vad du har för syn på öppna förhållanden?
  Haha lite olika typer av frågor men vore kul o höra, kram!

 2. A

  Är så sugen på ett par sådana tights, har sett att du har dem i flera olika färger men har du den vanliga längden eller 7/8? 🙂

 3. Maria

  Tips gällande plankan, den tar bättre om du inte håller ihop händerna, utan har armarna rakt fram. Om du förstår vad jag menar 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss