Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Ny foundation

Det var väldigt längesedan jag använde foundation men nu kände jag att det var dags igen när min CC-cream ändå tog slut. Har ju använt en från Lumene hur länge som helst och varit otroligt nöjd. Nu ville jag dock testa något nytt och gud vad nöjd jag blev med denna här nedan. Fick så slät och fin hy och det var längesedan jag kände mig så fin i ansiktet faktiskt. Trodde aldrig att jag skulle fastna för foundation igen men tror faktiskt att jag kommer att börja använda det nu under vinterhalvåret när hyn känns mer glåmig och tråkig.

Sitter alltid på golvet framför spegeln i hallen och sminkar mig. Häller också ut allt smink på golvet varje morgon för att det blir enklare att hitta bland alla produkter.

Tummen upp för denna!

Använder ni foundation, cc-cream eller ingenting? Dela gärna med er av era favoriter =) 

Kommentarer

 1. Maya

  Stort tips om man inte vill ha lättare täckning, och ändå se mycket piggare ut är Rituals miracle beautifying day cream!! Såå bra, fräschar upp och tar upp hudens egna pigmentfärg så man behöver inte hålla på och leta rätt färg, blir dessutom snyggare under dagen och man är nästan finare i ansiktet efter en hel dag. Låter för bra för att vara sant men så bra är den verkligen!

 2. Stina

  Jag har så länge sett ditt namn på internet men aldrig läst din blogg och det ångrar jag verkligen, gick in för några veckor sen och började läsa och man får sån positiv energi, du verkar du klok och godhjärtat, Har suttit och läst massa gamla inlägg och du ger en så mycket inspiration och glädje! Ville bara skriva det 🙂

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Nej vad du är fin <3 tack snälla! Blir så otroligt glad så du anar inte. Stor kram och ha en underbar dag 😀 välkommen hit <3

 3. J

  Hej! Läste för ett tag sedan angående dina graviditeter att du fick hemorrojder..? Har fått dras med det nu under min andra graviditet och undrar hur du lindrade besvären under graviditeten och försvann det sedan efter förlossningen? Tack för svar! Tycker det är såååå jobbigt.. Inget hjälper.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Mina försvann av sig själva sakta men säkert men hade en kvar som bara aldrig gick bort. Så har faktiskt gummibandat en gång! Så kolla med vården. Det känns pinsamt och jobbigt men celluliter, bristningar, hemorrojder och vad det nu är men allt HÖR TILL att vara gravid och föda barn! Idag har jag ingenting kvar och inga problem med något relaterat till graviditet och förlossning och så förtjänar alla att känna! Man ska inte skämmas! Så ring och be om hjälp! Kram kram <3

 4. Charlotte

  Kul att du gillar den men vill skicka med en liten varning för foundations från MAC! Jag och en kompis fick jättedålig hy och googlade lite, det verkar vara rätt vanligt och det fanns typ en del konspirationsteorier om att de tillsätter något i sina foundations för att man ska behöva använda mer..

 5. Tine

  Kan virkelig anbefale bb cremeen til erborian. Jeg er helt frelst og alle jeg har anbefalt den til er blitt avhengig. Så naturlig og fint resultat og merker ikke at man har den på huden. Du må prøve den!! 😍

 6. Andrra

  Har också gått från Lumene till Mac och är så nöjd 🙂 rekommenderar dock ät använda deras pump för att dosera lättare 🙂

 7. D

  Oj vilket roligt inlägg 😊 Då jag älskar smink önskar jag att du kommer med flera såna. Jag använder foundation väldigt sällan och gör jag det så använder jag en från Esse eller ELF. Du sminkar dig så fint o enkelt. Till skillnad från mig, fint men mkt 😊

 8. Malin

  Jag älskar en foundation från Sensai som heter Sensai Flawless Foundation! Kan verkligen rekommendera. Kan inte du skriva ett inlägg om vilka produkter du använder, både hudvård och smink? Det hade varit jätteskoj!

 9. z

  använder knappt smink, lite pojkflickig av mig så de blir mest mascara och eyeliner, kanske rouge och highlighter om jag vill känna mig finis.
  sen svettas jag så himla mycket i perioder och då rinner väl ev foundation ner under hakan. haha

 10. W

  Vill rekommendera Isadoras Active all day foundation till alla med fet hy! Jag har jättefet hy och blir oljig efter 1-2 timmar med alla foundations utom denna. Bra med täckning också men den känns ändå lätt på huden!

 11. Vilma

  Har velat testa mac länge! Ska göra det när min nuvarande är slut 😀 Foundationen jag använder nu är Born this way från Too faced, en stor favorit. Till vardags använder jag BareMinerals Complexion Rescue som ser mer naturlig ut och blir såå fin på huden 🙂

 12. Maria

  Puder foundation från Bare Minerals. Får panik av foundation då jag känner mig instägd eller som att jag har en mask på mig 😛

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss