Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina!

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår bra och hade barnen en extradag igår. Så himla fint att få lite extra tid med kidsen. Idag ska jag göra ett ryck och städa, tvätta, åka bort med massor av grejer till loppis, jobba och få till ett riktigt bra pass på gymmet. Har sjukt mycket jobb nu och det är väldigt kul! Kan för övrigt avslöja för er redan nu att det kommer att hända en grej med bloggen nu inom dom närmsta månaderna. Är så peppad att få berätta mer och visa er det nya! Men mer om det senare.

Igår hade barnen ingen förskola så jag tog med dom att handla till ett samarbete redan tidigt på morgonen efter att vi hade ätit frukost och målat Mario-bilder. Jason älskar ju Mario efter att hans vän Elvin introducerade det för honom, haha. Så nu är det Mario överallt och hela tiden.

Min frulle fick bli kvarg och två ägg. Har börjat koka ägg nu istället för att steka för går så snabbt att bara trycka i sig då. Försöker alltid att äta på morgonen fast jag egentligen inte känner mig hungrig många gånger.

Barnen var bra hjälpredor under handlingen:

Efter handlingen åkte vi hem och lagade mat, stylade, filmade och fotade. Jag arbetar ihop med Knorr ännu en gång och det känns kul. Älskar deras vegetariska sortiment.

Hur gott!? Blev en väldigt god lunch!

Gårdagens mami! Grävde fram en gammal favorittopp från Gina Tricot.

Och så tusen likadana bilder på mig och barnen. Kunde inte bestämma mig för vilken som var finast så kan lika gärna visa er alla =) Tänker att vissa influensers lägger upp 67 stycken likadana outfitbilder så ni får se lika många fast på mig och kidsen, hehe.

Alltså mina älsklingar! Jason har ju klätt på sig själv och har börjat ha en önskan om att bestämma sina egna kläder varje dag..

När jag valde kläder till Jolie så fastnade jag vid hennes lilla tavelvägg. ”Go where you feel most alive” är ord som får mig att stanna till. Så sant och så fint.

Mammsen hoppade upp på tvättmaskinen också för att posera lite, wiho.

Och så blev det massor med jobbelijobb igår med. Fick jättemycket fotohjälp under eftermiddagen som ni ser och därav alla miljoner med bilder på mig. Ni vet ju att det inte hör till vanligheten annars, haha.. Iallafall så fick jag otroligt mycket gjort igår. 

Barnen har blivit så himla bra vänner. Dom skojar och busar med varandra hela tiden och detta är verkligen den mest fantastiska åldern på dom båda såhär långt tycker jag. Njuter av dom båda så mycket just nu. Världens finaste älsklingar.

Mot kvällen så åkte vi hem till Jeanette och barnen och blev bjudna på så gott fika. Babblade med min fina och barnen fick leka av sig i någon timme. Sedan lämnade jag dom hos sin pappa och åkte till gymmet en sväng innan jag landade hos Tove där jag stannade fram tills midnatt. Vi låg bara och pratade om precis allt mellan himmel och jord. Ska nog dit ikväll med, finns ju inget bättre än kvalitetstid med henne.

KRAM och ha en underbar tisdag! <3

Kommentarer

 1. Karin

  ..vill också tillägga att sonen är en smal och aktiv kille som gärna springer, går, cyklar, kastar boll, gräver, bygger m.m. Lediga dagar brukar vi vara ute och leka minst en gång. Även inomhus rör han på sig mycket och tycker om fysiska lekar.

 2. Karin

  Hej kloka Gabriella! Idag fick jag kritik av en okänd kvinna på stan om att jag hade sonen på 3,5 år i barnvagnen. Hur ser du på att köra större barn, 3 år och äldre, i vagn? Jag använder det mest när jag går snabbt som träning eller om vi har mycket packning. Jag brukar gå minst 3 km i snabb takt och mår bra av det. Denna otrevliga kvinna blev tydligen riktigt provocerad av mig och sa till sonen att det var tur att jag inte tvingade honom att ha napp. Så elakt sagt tycker jag. Jag blev faktiskt ledsen, antagligen för att jag vet att jag gärna hjälper sonen med olika saker som han kan själv. Jag tycker oftast att det är mysigt och resonerar som så att han har hela livet på sig sen att vara stor.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men gud. SKIT i henne. Jag tycker att alla gör som dom vill. Om vi ska gå långt så hade jag lätt kunnat ha Jason i vagn. Alltså SKIT i alla andra. Du vet verkligen bäst vad som är bäst för honom och er. Ser inga fel alls i det och det är bara fint av dig som förälder att inte tvinga honom att gå om du/ni ska gå långt. Skickar en stor kram till dig och gör ER grej. Man kommer alltid att irritera någon oavsett vad man gör så lika bra att bara göra det som känns bäst. <3 <3 du är en fantastisk mamma!! Kram <3

  2. Kikki

   men herregud…skit i henne, min 4aring aker vagn tlll och fran forskola och har alltid med den nar vi ar ute. har ingen bil och vill vi hinna med ngt sa maste vi ha vagnen ibland annars kommer vi aldrig fram. For det mesta gar hon, men som sagt till och fran fsk vill hon oftast sitta ner, och det fprstar jag, vi har 5km hem sa han hade aldrig orkat ga iallfall.

 3. Johanna

  Bilden på barnen i köket där Jason sticker ut tungan var charmigast tycker jag! Ser spontan ut och de blir oftast bäst. Den borde du nästan göra en tavla av 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss