Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Växter som faktiskt växer

Ni vet ju hur mycket jag har gnällt över att mina växter halvt dör varje vinter.. Men vissa växer faktiskt mer och bättre än någonsin vilket känns så himla kul!

– Denna på bilden nedan höll på att dö helt (trodde jag) och tappade alla sina blad ett efter ett. Tänkte slänga bort den när jag plötsligt såg att det kom massor med nya. Tänkte att det var spännande att se vad det hela skulle sluta med och KOLLA vad fin!? Den bytte bara ut alla sina blad och nu är den som ny. Blev helt nykär i den igen, haha.

– Monsteran som bor i köket växer så att det knakar. Kommer nya blad hela tiden och den sprider ut sig åt alla håll och kanter. Tycker den är så galet fin. Har en likadan inne på kontoret och även den växer på himla bra.

Kommentarer

  1. Matilda

    Tycker så mycket om dessa inlägg. Vill gärna se och höra mer om dina växter, har gått och blivit helt tokig i växter själv.. 🙂 Kram!

  2. Sarah

    Jag vet inte om du redan har så på en del av dina blommor/växter men ett tips är att plantera om alla i blomjord och ta bort själva plastkrukan som blomman ligger i. Då brukar det klara sig ganska bra 🙂

  3. Becky

    Jag brukar plantera om växter direkt när jag köper dem, i en lite större kruka så dem får en näringsboost direkt! Ny härlig jord brukar göra bra. Den krukan i plast som man köper dem i brukar vara ganska fattig på jord ibland och de kan ha stått länge i den inbillar jag mig 😅 jag älskad krukor från Bergs Potter, som kommer med fat också. Så fina! bara ett litet tips från en växtnörd till en annan 😘

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss