Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Växter och timglas

Lovade ju att visa er hur det blev med växterna på kontoret och här är två av dom! Blev så bra! Lovar att visa resten snart med =)

Måste också visa en ny växt som har fått flytta in på Jasons lite innan:

Hur fint!? Den kommer växa och bli lång och klättrig. Typ det finaste jag vet! Och då ska den få klättra upp på hyllan ovanför tänkte jag.

Nu när jag ändå är igång och snackar växter = inredning (typ) så måste jag ju visa det fina timglaset som fick flytta in på Jasons rum för ett tag sedan med! Han älskar timglaset som jag har i vardagsrummet och vill gärna sitta och vända på det så när jag såg detta kunde jag inte låta bli att köpa. Han blev sååå glad! =) Och det blev en fin liten detalj på hans redan välfyllda hylla!

Fint med allt glitter!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss