Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntTräning

Ben/rumpa

Igår körde jag ben och rumpa igen på gymmet och jag vet ju att det är dessa pass ni helst vill se, haha. Så tänkte visa dom övningarna som jag körde igår! Blev ett snabbt pass men ibland funkar det lika bra om man är effektiv. Kika under “träning” så har jag delat lite mer där =)

1. Kliver bakåt med ena benet 10 gånger och sedan byter jag ben och kliver bakåt med det också 10 gånger. Håller 10 kg i varje hand. Och så kör jag x 4 på varje ben.

2. Squat med gummiband och håller i 25 kg. När jag har kommit ner i en squat så stannar jag till en stund och sedan kommer jag upp igen och sträcker då ut ena benet åt sidan (se bild två). Och så kör jag varannat ben ut efter varje squat. Detta kör jag 12 gånger och i 4 omgångar.

3.  Hip abductorn körde jag också igår men på två olika vis. Stod först såhär som ni ser på första bilderna. Så trycker ut och kommer in x 15 och så repeterar jag detta i fyra omgångar.

Satte mig sedan ganska långt fram på “stolen” och satt ner helt på rumpan.

Och så är det samma sak här. 15 x 4 =)

Vill ni se vad jag brukar göra för övningar på överkroppen? Tänkte att jag kan försöka få hjälp att fota det nästa gång jag kör det. Tryck på hjärtat i så fall! Puss och kram!

Kommentarer

 1. Kajsa

  Tack för bra inspo!!
  Skulle gärna vilja ha bra övningar för inre magmusklerna om du har 😀 och absolut för övre kroppen med som du skrev!

  Jag har precis börjat träna hemma (har en liten bebis så kan inte åka till gymet) och vad är dina bästa hemmaövningar? Tycker du att du fick lika bra (eller hade kunnat få) resultat av träningen hemma?

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Självklart, vad kul! Ska ordna det! Jag tycker att man kan få resultat men inte så bra som man kan få på gymmet då det är tunga vikter som ger mest resultat tänker jag.. kram! 🙂 <3

 2. Julia

  Tack för bra inspo! Har nyss börjat träna med gummiband, men för mig så rullar de alltid ihop sig, och då gör det ganska ont! Alltså typ i squats. Händer det dig? Kram!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men tack själv 😀 åh, förstår! Det är så olika beroende på vilket märke man har.Testa lite tjockare band! Finns många sådana, kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss