Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Mitt bästa mellis just nu

Alltså jag dör så gott detta är! Mmm! Perfekt till frukost eller snabbt mellis. Och barnen älskar det med. Blir lite som en hälsosam variant på risifrutti fast mycket godare om jag får säga det själv.

Du behöver:

Kvarg

Keso

Sylt

Kanel

Gör såhär: Blanda hälften keso och hälften kvarg och klicka över sylt + strö över kanel. Ät och njut!

Använder denna sylt som är helt utan tillsatt socker. SÅ god och jag älskar att det är äppelbitar i och att den smakar så mycket kanel. Så provar ni detta så testa med denna sylt/marmelad. Magiskt gott blir det.

Kommentarer

 1. S

  Vart har du köpt mattan du har i allrummet på övervåningen vid soffan? Och vilka mått har den?☺️ Behöver ha en som är minst 250×250😩

 2. Ariel

  Hej Gabriella! <3 Jag tar examen som socionom nu i vår och kikar lite på jobb i Göteborg som verkar så himla mysigt! Jag minns att du skrivit tidigare att du använde dig av ett privat bostadsbolag som inte använde sig av ett kösystem? Minns du vad dem hette? Kram

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Kul!! Åh, jag minns faktiskt inte alls 🙁 sökte iallafall via den sidan som man söker lägenhet via i Göteborg och där fanns den hyresvärden med och det stod att det inte var något kösystem! Kram kram <3

 3. Anna-Karin

  Tyvärr innehåller den sylten koncentrerad fruktjuice och det är typ flytande socker. Jag menar inte att man inte kan äta den men det är synd om man tror den är jättenyttig.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss