Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina!

Förlåt för så sent inlägg idag men har haft så mycket problem med min blogg, vet inte vad det är..

Hur mår ni? Jag mår bra och sitter och försöker få undan lite jobb innan det är dags för gymmet och middag med mina brudar ikväll. Ska vidare till Tove sen efter det med och hänga där fram tills sent på natten. Passar på när jag är barnfri!

Önskar er en fortsatt fin tisdag! KRAM!

 

Igår filmade jag ju som jag skrev ett så roligt samarbete som dyker upp på min instagram imorgon.

Åt också min nya favoritburgare från MAX! Crispy no chicken med glutenfritt bröd (tycker det är sjukt gott där) och utan lök! Mmm!

Och så lite mellis på det!

Och såhär söta var barnen innan jag tog med dom till föris. Älskar dom mest av allt i hela, hela världen.

Kommentarer

 1. Emma

  Har rabattkoden du erbjöd från Aimn gått ut? 🙂 Hittar ingenstans, och skulle sååå gärna vilja beställa några par 😀

 2. Annika

  Hej, vilken storlek har du på dina träningskläder? Särskilt dem från aim’n? 🙂
  Jag köpte S från aim’n, men skulle kanske kunna ha XS, dock vet jag inte om det inte blir allt för tight…. Jobbigt med storlekar 🙂

 3. Karin

  Hej! Imponerande av dig att träna så mycket 👏. Själv har jag äntligen kommit igång med hemmaträning som komplement till annan träning. Så smidigt när jag är hemma med sonen, särskilt när han är sjuk. Jag kör teknikenkla och effektiva pass från Fitness blender. Rekommenderas varmt 👍. Sonen brukar leka på sin lekmatta bredvid eller träna själv genom att springa, hoppa eller kasta en mjuk boll. Efteråt tar jag en kopp kaffe och något gott till och så är det nära till duschen sen 🙂.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss