Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

10 saker du inte visste om mig

 1. Jag har haft cirka 13 hål i varje öra, hål i näsan, hål i tungan och tagit hål i naveln flera gånger. Är faktiskt sugen nu på att ta hål på ett ställe i örat igen men är lite för feg. Får se hur det blir med det.
 2. Jag lät bli epidural och all smärtlindring förutom lustgas under mina förlossningar för att jag hade hört så mycket skräckhistorier om just epidural. Var typ mer rädd för epiduralen än för smärtan och att föda barn, haha! Så töntigt såhär i efterhand men har bland annat en nära vän som hade en riktig skräckupplevelse av epidural (vilket såklart är ovanligt och jag vill inte skrämma någon!) men det var det som fick mig att välja bort det helt till slut.
 3. Jag har ätit p-piller typ en vecka av mitt liv i tonåren. Annars har jag aldrig haft något preventivmedel förutom kondom!
 4. Barcelona är min favoritstad i hela världen. 
 5. Jag har gjort gelénaglar konstant sedan jag var 14 år! Hur sjukt!? Det är ändå 10 år nu..
 6. Jag solade solarium nästan varje dag under en ganska lång period i mitt liv. 
 7. När jag fick veta att jag var gravid så fick jag panik och min första tanke var att göra abort trots att jag hade önskat barn sedan jag var typ 18 år egentligen. Men där och då var det bara så fel. Eller ja, det kändes fel. Men när jag såg hjärtat slå så var det självklart att vi skulle behålla ändå. Och det är det bästa beslutet jag har tagit i hela mitt liv.
 8. Jag har ångrat rätt så många gånger att vi flyttade tillbaka till Umeå från Göteborg. Missförstå mig inte, jag gillar Umeå men jag ÄLSKAR Göteborg, haha.
 9.  Jag har jättestor släkt på pappas sida av familjen och totalt sex syskon. 
 10. Jag har aldrig haft hål i tänderna och skaffade ett tandsmycke när jag gick i mellanstadiet och hade det i rätt många år. Det var en smiley i guld, haha!

Kommentarer

 1. Maria

  Gällande smärtlindring å förlossning, så kände jag likadant. Hade aldrig en tanke dock på att använda det under båda mina förlossningar. Körde utan luftgas och smärtlindring.

 2. Veronica

  Känner igen mej så om epiduralen! Jag är så jäkla nålrädd så jag tvärvägra eda fast bm frågade mej fler gånger under min första förlossning! komiskt att jag var mer rädd för ett nålstick än timmar av värkar, haha knepigt hur man resonerar ibland.
  Fick känna på det “läskiga” nålsticket med barn nr två då jag blev snittad pga hon låg i säte, och det sticket kändes knappt! tror dock endå inte jag skulle välja eda för med nr 3 så körde jag nästan utan lustgas också eftersom jag inte födde på en förlossning och jag var så med vid den förlossningen att det lätt var den bästa även jag kände all smärta! Inte så kul att vara helt väck vid sin förlossning även om lustgasen är jäkligt härlig!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss