Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

BUS-rutin

Inlägget innehåller en annonslänk

Okej, hörrni. Låt oss prata BUS! Jag vet att många har efterfrågat min brun utan sol-rutin och jag tänkte dela med mig av hur jag gör. Jag är ingen expert utan har bara hittat det som fungerar för mig och kör därefter.

Kroppen: Jag använder Ida Wargs “instant tan” som enligt mig är helt fantastisk! Detta är inte sponsrat utan jag handlar den själv, flaska efter flaska. Wow säger jag bara! Har fastnat totalt. Jag brukar duscha och skrubba mig med skrubbvante i duschen ungefär en gång i veckan. Det jag gör efter duschen är att smörja hela kroppen med hudkräm. När den har fått torka in en stund så lägger jag på BUS med hjälp av en vante. Jag älskar denna BUS som jag har just för att den luktar minimalt, ger färg direkt (vilket också gör att den är lätt att applicera fint och jämnt) samt att den ser väldigt naturlig ut i färgen. När jag har lagt på den över hela kroppen så tar jag på mig svarta myskläder för det mesta. Ibland gör jag inte det då jag kanske smörjer mig efter en dusch mitt på dagen eller morgonen och då kör jag vanliga kläder direkt. Dom blir lite missfärgade men det går bort i tvätten.

Det jag faktiskt aldrig gör är att skölja bort min brun utan sol. Eller jo, jag sköljer ju av lite när jag duschar nästa gång men det kan dröja två-tre dagar ibland. Duschar inte hela kroppen varje dag då jag inte tycker att jag har det behovet. Vet att dom allra flesta sköljer av sin BUS efter några timmar men jag gör aldrig det. Tycker att så mycket av färgen försvinner då!

Hela kroppen smörjer jag som sagt cirka en gång i veckan. Jag kör en kroppsdel i taget och tar BUS i storleken av en femkrona per kroppsdel ungefär.

Ansiktet: Använder faktiskt samma BUS i ansiktet! Smörjer in mig med vanlig dagkräm och lägger på BUS varje morgon innan sminket.

Övrigt: Brukar smörja in händerna varannan dag! Man tvättar ju händerna SÅ ofta och färgen försvinner ju snabbare där då.

Ni hittar denna BUS – HÄR!

Kommentarer

 1. Evelina

  Om du inte duschar hela kroppen varje dag hur gör du då efter du tränat? Tränar inte du typ varje dag? Hur “duschar” du efter då? Haha fick sån panik när jag läste det där då jag bara måste duscha hela kroppen varje dag och smörjer alltid in med hudkräm efteråt. Bästa jag vet är att duscha på kvällen! och duschar håret ca 3 gånger i veckan. Haha blev så nyfiken nu hur du gör!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Förstår att det låter äckligt för många men jag svettas oftast inte när jag tränar. Och gör jag det så är det oftast lite och försvinner direkt efteråt och jag känner mig fräsch igen + luktar inte. Om jag blir riktigt svettig så duschar jag givetvis och sedan kan man ju också bara skölja av sig snabbt i duschen vilket jag gör ibland. Men oftast behövs knappt det. F brukade alltid prata om hur “renlig” jag var i mig själv när vi var tillsammans. Enda gången han hade känt att jag luktat svett var efter Jasons förlossning som var väldigt långdragen och jobbig. Och då var vi ändå ett par i cirka tio år 🙂 Haha ja, jag förstår att det låter helt sjukt enligt många men det funkar för mig 😀 kram! <3

 2. Maria

  Älskar också Ida Wargs BUS men duschar alltid av mig efter 3 timmar. Tycker det luktar ändå och känns konstigt jämfört med vanlig lotion.

 3. Anonym

  Hej! Först vill jag bara säga att din blogg är så bra och följer den varje dag! 🙂 men jag undrar hur du smörjer in bus på ryggen utan att det blir fläckigt? Och vart du köpt vanten? 🙂

  Kram!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men tack!! Jag har lärt mig att komma åt hela ryggen men det ÄR svårt 🙂 Så bästa är väl att be om hjälp! Men träna och gör det flera gånger så kommer du att lära dig. Man får sträcka sig lite! Kram kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss