Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon!

Och hoppas att allt är bra med er. Jag känner mig lite småsjuk men har en heldag inbokad med Tove som jag vägrar att boka av då vi inte alls ses lika ofta nu sedan hon började jobba så mycket. Vi ska iallafall jobba lite tillsammans nu på dagen och sedan ska vi äta lunch och göra lite annat med.

Tänkte mest kika in och säga hej till er så hörs vi lite senare idag. Hoppas att ni får en fin start på dagen! =)

Igår hade jag en riktig sjukdag och myste mest runt i denna mysiga tröja. Hur fin!? Så svag för allt som är i teddymaterial.

Hur gullig unge har jag inte!? Denna hängde uppe på föris och jag kunde inte låta bli att ta en bild.

Och i tisdags var mina brudar här heeela kvällen. Vi planerade helgen, käkade tacos, myste och bara var. Älskar att babbla bort timme efter timme med dom! Finns inget bättre.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss