Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Tre bästa just nu

– Måste höja Lager 157 och deras barnkläder lite. SÅ nöjd med allt vi har därifrån och det är ju perfekta förskolekläder då dom inte alls kostar mycket men ändå är fina och bekväma. Upptäckte deras sortiment för inte så längesedan och är helt såld. Fyndade massor med tshirts till Jason därifrån för bara 30:-/styck och sådant går ju alltid åt.

– Jag har aldrig gillat att träna i linne då dom flesta typ fladdrar eller andas dåligt. Ska jag ha linne så vill jag ha det i sådant material som jag har tightsen i och så vill jag att det ska sitta åt så att det inte är i vägen när jag rör mig. Tycker många linnen “fladdrar” så himla mycket och typ fastnar i maskiner och trasslar in sig i vikter, haha. Har iallafall hittat det perfekta linnet nu och är så nöjd! Inte helt otippat kanske men det kommer från Aim’n Sportswear.

– Jag har fastnat för dessa vego-nuggets från ICA! Min kvällstacos och middag nummer två har fått sig en konkurrent. Det trodde jag väl ändå inte!? Men så är det!

Såå himla goda! Och så har jag mango/currysås till och gör sallad med hallonbalsamico, salt, peppar och olivolja. Dör så gott det är!

Kommentarer

 1. Kajsa

  Måste tipsa om lager 157 ytterkläder till barn (FUNK) de är superbra. Har deras skidjacka till mig själv och har aldrig varit så varm! Brukar alltid frysa annars. 😀Deras vanliga kläder upplever jag som att de krymper rätt mycket. Så kanske kan va bra att dra i dem lite efter tvätt 😊

  Och en annan fråga – hur många dagar i veckan tränar du varje muskelgrupp?

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men åh tack snälla för så bra tips 😀 olika men typ 3-4 gånger i veckan. Brukar inte ha en specifik dag för specifik muskelgrupp utan kör bara på <3 kram!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss