Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Växter

Försöker kompensera lite för en bloggfri dag igår så här kommer ännu ett inlägg. Många av er är ju lika intresserade av växter som jag så måste få visa er hur det blev i den lilla krukan som hänger på väggen i sovrummet. Hade ju en stor monstera i den stora krukan men den lilla har ekat tom sedan Jolie slet upp den förra växten som var där när jag bar henne och gick förbi längs väggen, haha.. Så otur! Aja, visst blev det bra!? Är så nöjd! Tanken är ju att denna ska klättra massor och jag ska visa sen hur jag har tänkt mig när den har vuxit ut en bit.

Fick en påminnelse när jag såg detta om att jag måste vattna alla växter. Så ikväll blir det en runda i hela huset. Har så mycket växter hemma att det säkert tar mig 25 minuter att vattna alla om jag gör det i ett snabbt tempo. Gör jag det långsamt kan det lika gärna ta 35.. Galet ändå! Men det är det värt! Älskar varenda växt jag har och dom är som mina bebisar. Går och plockar fula blad på dom hela tiden, klipper till dom och andas på dom. Haha, nej jag skojar med det sistnämnda. Men typ så! 😉

Kommentarer

 1. Elin

  Åh älskar inlägg om dina växter! Låter kanske knasigt men jag blir SÅ inspirerad av hur du har fått ihop det med alla växter i huset. Jag och sambon flyttar snart så jag går tillbaka i ditt arkiv och försöker hämta inspiration, haha! Kram!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men vad gullig du är, tack!! 😀 hur tänker du då? Typ hur jag har tänkt med placeringen eller val av växter eller? KRAM! Så kul att du älskar det lika mycket som jag 😀

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss