Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Solpuder

Har inhandlat ett nytt solpuder och känns som att jag har hittat ett väldigt bra! Så nöjd med detta såhär långt och det blir verkligen fint i ansiktet utan att bli för varmt, för glittrigt (vilket jag tycker att många är) eller för klumpigt/fläckigt. Om ni undrar vad jag menar med ”klumpigt” så brukar solpuder ofta klumpa sig och bli lite småfläckigt i mitt ansikte och speciellt på kinderna. Vet inte varför men tjejen som tipsade mig om detta på Kicks hade upplevt precis samma sak. Detta heter iallafall ”Anastasia Bronzing Powder”.

Kommentarer

  1. Julia

    Heej Gabriella. Jag har skrivit till dig på instagram, men förstår att det lätt ”åker iväg” med alla andra meddelanden 😉
    Min fråga var om du kan ge dina bästa tips mot illamående/kräkningar vid graviditet?

    Hoppas ni har haft det bra på resan ❤️ Kram

  2. Annika

    Tack för att din blogg handlar om andra sker än Coronavirus. Jag jobbar med detta varje dag som ssk och jag blir så fruktansvärt trött på all info och alla falska o direkt farliga ”råd” som ges . Så skönt att titta in här och få känslan av att allt är normalt, om så bara för en liten liten stund. TACK!

  3. Isabelle

    Skulle också behöva köpa lite nytt smink så tack för tipsen 🙂 Det skulle vara Jätteroligt att läsa om vad du använder till din vardagssminkning..kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Minns inte på rak arm och har det inte i närheten 🙁 men den ”vanligaste” och mest köpta nyansen, kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish