Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

God eftermiddag fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra och ska snart slänga in lite potatisbullar i ugnen. Har världens energi idag och har städat, jobbat och kört bort återvinning idag. Barnen var ute och lekte i typ två timmar nu på eftermiddagen och jag satt i solen med datorn och jobbade vilket gör att jag har mer tid för annat ikväll.

Önskar er en fin kväll! Ikväll dyker det upp ett toppen samarbete såhär i tider när man ska sitta hemma mer. Så har ni barn så måste ni kika in senare!

Tog mig till gymmet idag och tränade rumpan och benen. Fick galen pump efteråt och träningsvärken kommer att vara ett faktum både imorgon och på onsdag vill jag lova. Många har frågat hur jag gör med gymmet nu i dessa tider och jag tränar oftast hemma faktiskt. Men har varit på gymmet ett par gånger. Försöker ta mig dit när jag vet att det är så tomt som möjligt. Idag var det jag och tre till där samtidigt.

Barnen drömde sig tillbaka till Lollo och Bernie och hade minidisco i allrummet!

Vi har också ritat lite. Här har dom ritat ett lejon. Hur fint!?

Denna är så sjukt god! Älskar den!

Kommentarer

  1. Ida S

    Kan du inte göra ett inlägg om hemmaträning? Tycker det är så svårt att hitta orken när man har en liten hemma..

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish