Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

– Dricker mitt ingefärsvatten varje morgon och fick kväljningar av det förut. Men nu går det bra och jag börjar typ tycka att det är gott. Sjukt att man kan lura hjärnan så! Det jag har i just nu är iallafall:

– Vatten

– Riven ingefära (färsk)

– Gurkmeja

– Svartpeppar

– Citron

– Honung

Jag brukar koka vattnet först och sedan låta det stå så att det blir ljummet innan jag river i ingefäran och har i allt annat. Intalar mig själv att jag inte blir sjuk nu om jag dricker detta + äter bra mat och sover ordentligt, haha. Jason frågar alltid varför jag får göra ”häxblandningar” men inte han. Så detta är ju verkligen med andra ord en så konstig kombination att till och med barnen reagerar. Jason brukar gilla att blanda massor med konstiga saker i en skål med vatten och typ gegga omkring så det är det en ”häxblandning” innebär om ni undrar =)

– Längtar så till sommaren nu! Hade först storslagna planer på att bygga garaget och lägga plattor nu i år men känner bara att nääää.. Jag har fortfarande inte skickat in bygglov och så kommer jag precis att ha börjat plugga till mäklare och även jobba på kontor och mina sociala medier + ha barnen hemma mina dagar. Så vill bara ha en så lugn sommar som möjligt utan projekt utöver det. Ska inreda altanen och fylla alla krukor ute med olivträd, färska örter och blommor och sedan får det vara. Har haft två somrar med saker att göra konstant och vill bara andas ut ett år. Försöker tänka att jag hinner göra allt annat längre fram. Jag är ju trots allt bara 24 år. På tal om altanen så LÄNGTAR jag verkligen tills vi kan vara där ute och tills jag har fått fixa lite. Tror det kommer att vara så fint med allt som planterades förra året med.

– Ni är jättemånga som har bett om en ny rabattkod hos Aim’n! Jag ska jobba med dom snart igen så det kommer faktiskt inom kort på instagram. Håll utkik där! Jag bor ju i deras tights varje dag och det är mitt bästa plagg i livet.

– Imorgon ska jag på möte med min bankman och planera min ekonomi lite. Så det ser jag fram emot jättemycket. Han är verkligen världens bästa och jag litar på honom till 110%. Känns skönt att ha någon som hjälper mig med hur jag ska tänka med sparande, lån osv både privat och i mitt bolag.

– Får frågan om VARFÖR vi separerade rätt ofta.. Jag kommer aldrig att svara på det offentligt och det var jag rätt tydlig med redan från början när jag gick ut med skilsmässan. Däremot så kan jag ju skriva att vi växte ifrån varandra. Vi förändrades mycket båda två under våra nästan tio år tillsammans. Och det är ju rätt självklart att man gör det. Vi var ju så små när vi träffades och sedan händer ju livet med årens gång. Vi älskade dock alltid varandra i grunden då vi har en så otroligt stark vänskap i grunden och nu även är föräldrar till samma barn. Men ja, det är så mycket annat som ska fungera och klicka också för att ett förhållande ska vara lyckligt och för att man ska vilja ha det för resten av sitt liv. För oss var det helt enkelt bäst att gå skilda vägar precis här i livet och jag tror att vi båda är rätt glada över det beslutet idag även om det var otroligt upprivet och mycket känslor precis när beslutet togs. Och vår relation idag är fortfarande rätt upp och ner då det är så pass nyligen vi gick isär.. Det får man nog räkna med då det ändå finns mycket underliggande känslor/man inte håller med varandra om saker som har hänt och varit osv.. Men skulle ändå säga att vi är rätt bra vänner i det stora hela och att vi alltid ställer upp för varandra. Är det någon jag litar på så är det verkligen F. Vet att han alltid har min rygg och finns där för mig, hjälper mig och älskar mig. Och jag känner samma för honom. Behöver jag prata om något viktigt och få tips och råd så kan det till och med vara honom jag ringer först ibland. Tror att vi kommer att få en allt bättre relation med tidens gång och jag tror också att vi alltid kommer att finnas för varandra och i varandras liv. Han är viktig för mig! Och vi kommer också alltid att vara världens bästa föräldrateam. När det kommer till föräldraskapet så är vi verkligen en klockren kombination och kompletterar varandra sjukt bra. Så tacksam att just han är pappa till mina kids.

– Känns som att barnen växer FÖR fort! La en beställning på massor av fina kläder åt kidsen på H&M iallafall och Jolie har nu storlek 98/104 och Jason 116. Tycker det är helt galet!

– Min dator börjar ge upp efter cirka fem års daglig användning och jag är så stressad över det! Har så mycket på den som jag behöver och som jag varken orkar eller vet hur man flyttar över. Har så mycket sparade lösenord och sådant som jag inte alls har koll på och kommer att behöva återställa typ ALLT sådant om jag köper en ny.. Håller verkligen tummar och tår att den klarar sig i något år till iallafall. Den har bland annat börjat stänga av sig själv trots att den är fulladdad, ibland laddar den inte alls, ibland hänger den sig totalt och går knappt att starta om osv.. Så den är lite problematisk, haha.. Har rensat den lite nu iallafall och hoppas att den kanske bara var extremt överbelastad och att den kommer att fungera bättre nu. Lite önsketänkande kanske men man kan ju alltid prova.

– Hudvård just nu! Ni vet ju att jag alltid faller tillbaka till Dermalogicas produkter när jag testat annat och mycket riktigt så blev det så även denna gång. Jag tvättar ansiktet med bara vatten på morgonen och så använder jag ”skin smoothing cream” och så sminkar jag mig som vanligt. Och på kvällen tar jag bort sminket med ”special cleansing gel” och använder ansiktsvatten + samma kräm som på morgonen. Och så kör jag peelingen ”daily microfoliant” någon gång då och då. Den är fantastisk och har hängt med mig genom åren. Man blir babylen samtidigt som den verkligen bara tar bort just död hud på ett väldigt snällt sätt. Älskar enzympeelingar av just den anledningen – att dom inte river i ansiktet och är väldigt ”snälla”.

Kommentarer

  1. Johanna

    Köp en extern hårddisk och för över filer på så har du backup 🙂 Kikade förresten efter jackan på H&Ms hemsida, hittade den men där kostade den 249 och fanns knappt några storlekar kvar 🙁

  2. Emma

    Hej Gabriella,

    Tack för din inspirerande blogg! Tack vare dig har jag fått motivation och kämpar nu hårt på gymmet flera gånger varje vecka. Målet är självklart! En rumpa som din! Jag skulle gärna vilja unna mig ett par tights från Aim’n, men som ensamstående mamma till tre barn i Corona-tider när ekonomin känns långt ifrån trygg så är det svårt. Jag tänkte bara fråga på ett ungefär när rabattkoden kommer?

    Och sedan undrar jag om inte nya tatueringarna läkt så pass att man kan få se dem lite bättre snart? 🙂

    Ta hand om dig och kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du <3 tack för fina ord!! Du anar inte hur glad jag blir 🙂 och heja dig!! <3 den kommer typ 10e april ungefär 🙂 Jo, men jag ska fylla i den ett varv till först 🙂 Stor kram! och ta hand om dig med <3

  3. I

    Hej Gabriella!
    Ett litet tips när det kommer till att. tvätta ansiktet som jag fick av min hudterapeut:
    tänk på att huden arbetar som mest under natten och förnyar sig, kombinationen blir typ nattens hudvård blandad med smuts som utsöndras från porerna.
    Du kommer märka skillnad om du lägger till en milt rengörande tvål + fukt även på morgonen innan du börjar din sminkrutin! <3
    Stor KRAM

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Min hudterapeut sa tvärtom att det är onödigt att göra det på morgonen.. Så olika det kan vara <3 Men ska helt klart prova och se hur det känns, kram och tack för tips! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish