Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fortfarande fritt tills vidare hos Albert!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Albert

Min samarbetspartner Albert gick för ett tag sedan ut med att deras tjänst är fri tillsvidare! Tycker att det är ett fantastiskt initiativ nu i Corona och karantän-tider. Jason har använt Albert sedan han var cirka tre år och har lärt sig väldigt mycket! Tycker att det känns bra att han har förkunskaper i matte när han börjar skolan om ungefär två år. Och han älskar verkligen att räkna och klara nya “nivåer”. Jättekul för både barnen och effektivt för oss föräldrar om vi ex. behöver laga middag efter förskolan, barnen är trötta och man vill att dom ska få vila en stund framför en skärm men samtidigt lära sig något. Albert följer läroplanen vilket gör att det blir otroligt lärorikt för barnen. Alla tummar upp!

För er som inte vet vad Albert är så är det alltså en digital mattelärare för barn mellan 3-16 år. Albert har tusentals övningar och animerade videos som hjälper barnet att förstå matematiken som barnet behöver kunna för just sin årskurs. Det bästa med Albert är att det har utvecklats av erfarna pedagoger, lärare och forskare för att kunna lära ut matte på ett smart, roligt och pedagogiskt sätt.

Just nu har över 150.000 familjer valt Albert som sin digitala mattelärare och om ni är sugna på att prova kan ni göra det HÄR!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Albert

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss