Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläderShopping

Nytt till barnen

Här är det jag beställde åt barnen från H&M! Hämtade paketet igår!

Till Jason:

Dessa strumpor är till Jolie och jag köper nästan bara från H&Ms egna kollektion Baby Exclusive. Så mjuka, fina och bekväma.

Till Jolie:

Mammas stora tjej i sina nya skor:

Beställde ännu en liten ”hätta” till Jolie och den fick åka ner i skåpet tillsammans med alla andra sommarmössor:

Och så köpte jag lite underkläder till mig med + en jättefin, vit, tunn bh i spets som jag tog på mig direkt.

Kommentarer

 1. Emilia

  Hej!
  Jag vet att du har skrivit det tidigare, och tänkte att jag skulle komma ihåg det men med amningshjärna så gööör jag ju inte det… Men hur rengör du dina hårborstar?! 🙂 vet att de var simpelt så vill så gärna testa på det sättet du gör. 🙂 om du orkar skriva det igen! Tusen tack i såna fall.. kram <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Lägger dom i varmt vatten med diskmedel eller schampo och så får dom ligga ett tag sedan tar jag en ren diskborste och gnuggar och sedan får dom torka upp och ner <3 kram!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss