Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay och bh-tips

Hej fina <3

Jag är uppe med tuppen och gör god frukost till mig och barnen. Idag är det fredag och barnfri helg! Lämnar över dom till deras pappa om en stund. Har inte alls mycket planer i helgen förutom jobb och att umgås med lite vänner. Ska bara vila, storstäda huset, handla för att fylla upp kyl, frys och skafferier inför kommande veckan och ta hand om mig själv lite extra. Och träna en del med såklart!

Hörrni! Till något ytligt men som jag tror många av er ändå blir glada över att få tips om. Minns ni förra bhn jag tipsade om från H&M (HÄR)!? Vet att många av er köpte den och var jättenöjda så måste tipsa om denna med. Hade noll förväntningar men denna är så himla skön och sjukt snygg med. Tycker den sitter helt perfekt. Detta är inte sponsrat men är bara genuint nöjd med mitt köp och vet att många tycker det är lika svårt som jag att hitta en snygg och bekväm BH som inte kostar typ 800.-. Tror denna säljs i tvåpack och ni ser en bättre bild på den längst ner bland bilderna. Såg den i butik för någon vecka sedan med om jag inte minns fel men jag köpte den på hemsidan. Sjukt snyggt att banden går i kors i ryggen med tycker jag.

Kram på er och ha en jättefin dag!

Kommentarer

 1. Julie

  Är det trosor du har på dig på bilderna? Är alltid på jakt efter höga, bra trosor! Helst string då det inte blir några kanter, men höga sting känns inte så lätt att hitta 🙂 kram!

 2. Sofia Linderhav

  Hej fina du,
  Tack för dessa tips! Är i stort behov av bekväma och snygga bh:ar 😊 Är den på bilderna också från hm? Ser ingen länk…
  Varm kram
  Sofia

 3. Erika

  Gillade verkligen bh:n du tipsade om i ett annat inlägg (den i länken). Köpte tre stycken i olika färger. Sitter verkligen så skönt och har inte alls tappat formen som jag var lite misstänksam till. Tycker H&M ibland kan ha så himla dålig kvalité men dessa var toppen! 😁

 4. Didi

  Riktigt fin bh.
  Jag är på jakt efter fina och sköna behåar som inte kostar just 800 kr, precis som du säger.
  Jag vet inte hur större influenser jobbar men tänker att om man nu genuint vill tipsa så vore vi läsare så tacksamma för att få en länk att hitta produkten i. 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss