Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Gårdagens matdag

Älskar ju att följa andras matdagar så ska bli bättre på att dela med mig av mina egna till er. Hoppas ni får lite inspo!

Frukost: Äggröra (var så osugen på att äta på morgonen men fick trycka i mig)

Lunch: Hade lite lunchmöte med sushi hemma hos en vän!

Mellis: Gjorde gröt till mig och barnen på fiberhavregryn och la också i chiafrön och hampafrön. Kokade gröten med hälften havremjölk/hälften vatten så att den skulle bli lite godare + hade i kanel och vaniljpulver. Åt med mandelsmör, varma jordgubbar och hallon, kanel, hampafrön, havremjölk och honung. Barnen älskade detta och slickade typ skålen, haha.

Middag: Jason ville ha pasta och köttfärssås så gjorde det! Jag gjorde sötpotatispasta till mig och dom fick vanlig. Älskar pastan från Paulúns! Verkligen ett supertips. Har ätit den sedan den kom ut i butik och den är gjord på typ ägg, sötpotatis och linser. Gjorde jätteenkel köttfärssås med bara lök, en finriven morot, vitlök, oregano, basilika, krossade tomater och grönsaksbuljong.

Middag nummer två: Gjorde tacos till mig själv vid 21-tiden typ i vanlig ordning. Blir alltid jättehungrig igen då, haha. Och så drack jag en gainer till efterrätt. Var så mätt efteråt, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss